Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברכב מותקן HU מקורי שלא ניתן לפירוק.

ברצוני לשפר את האיכות ע"י הוספת מגבר, קומפוננטים בדלתות קדמיות, וסאב במגש עליון (לא קופסא בבג'ז).

הייתי במספר מקומות וכולם הציעו לי הצעות פשוטות (סאב בתיבה בבג'ז + קומפוננטים + מגבר) רובם נשמעו

לי לא מקצועים, וכאשר הסברתי להם שלא כל מגבר יכול לקבל כניסות של HU מובנה בגלל ההספקים הגבוהים שלו, לא הבינו

כלל על מה אני מדבר.

מסאונדסטורם בחולון קיבלתי הצעה מקצועית ופתרון הולם אולם המחיר נראה לי גבוה

מקריאה מרובה בפורום הבנתי ממספר אנשים שבאמת סאונדסטורם יקרנים ולא תמיד שווים את התמורה אותה הם מבקשים.

לעומת זאת קראתי ביקורות טובות על עופר מ א.ד.י. מערכות ברשל"צ (מחר אצלצל אליו) ואנסה לתאם עימו פגישה.

מבקש לשמוע חוות דעתכם מהתקופה האחרונה על שני מקומות אלו.

ובבקשה ללא השמצות לא מבוססות על שום בית עסק.

תודה:mm_yeah:

פורסם

שמע, עבודה טובה שווה כסף. מה שזול יוצא יקר, תאמין לי מניסיון.

אני דווקא ממליץ על סאונדסטורם בחולון, יחס אדיב, ועבודה מקצועית.

פורסם

אם תציין את סוג הרכב נוןכל גם למצוא לך עוד פתרונות מועילים.

זה לא סיפור גדול למצוא מגבר שיכול לקבל כניסת HI POWER, וזה גם לא תמיד בעיה לפרוץ מכשיר מקורי ולהוציא ממנו RCA או אם אפשר יש אפילו מתאמים לחלק מהרכבים כנ"ל גם לגבי מתאמי HI-POWER לRCA שזה ממש שולי.

בקיצור סוג הרכב ודגמו יעזור מאוד.

כמוכן, מהיכן אתה בארץ, מתקין מבאר-שבע לא יעיל למישהו שגר במעלות.:roll:

under construction..

פורסם

ממליץ לך על בחור שהעסק לא מעט אם רכבים בעלי HU מקורי של הרכב...

רדיו שקורי (המחודש) בחור בשם חגי

יושב בפ"ת בתחנת דלק פז "האיצטדיון" תלך תבדוק תברר כלום לא בכוח ולא מחייב

אם תיהיה מעוניין בעוד פרטים כי אני לא רוצה להיכנס להכול בכיף בפרטי

:roll:

פורסם

זה שיש שם מערכת מקורית לא הופך את העניין למומחים בלבד, אם פותח השירשור יאות לומר לנו באיזה רכב מדובר נוכל לתת יותר אינפורמציה.

פורסם

שלום לכולם.

מצטער על האיחור בתגובה, רק עכשיו הגעתי למחשב.

ותודה לכל המשיבים.

1. הרכב הוא B4.

2. אני גר באזור המרכז.

פורסם

אפשר לצאת מהמקלטים :-):-):-) כבר התקנתי בעבר ברכב הנ"ל אין שום דבר מיוחד שמצריך אנשי מקצוע מיוחדים אלא אם כן אתה מחפש איכות.

פורסם

שלום לכולם.

זהו, חזרתי הביתה בתחבורה ציבורית (אך, איזה סאונד של אנשים יש בדבר הזה שנקרא אוטובוס :lol::lol::lol:)

הרכב הושאר בידיו המקצועיות של שמעון מ Soundstorm

תודה לכולם

אלי. :mm_yeah:

פורסם
אפשר לצאת מהמקלטים :-):-):-) כבר התקנתי בעבר ברכב הנ"ל אין שום דבר מיוחד שמצריך אנשי מקצוע מיוחדים אלא אם כן אתה מחפש איכות.

אתה יודע אם יש משהו מיוחד במאזדה2 שמצריך אנשי מקצוע מיוחדים? :roll: (לא בציניות)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...