Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשון/ שני בבוקר תעשה שם טיול (בערך בשעה שזה קרה), די בטוח שתראה רכב שיש עליו סימני שפשוף בערך בגובה המכה.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ראשון/ שני בבוקר תעשה שם טיול (בערך בשעה שזה קרה), די בטוח שתראה רכב שיש עליו סימני שפשוף בערך בגובה המכה.

חשבתי על זה.אבל כשאני רואה כמה גסה המכה,ואת הגובה,אני כמעט בטוח שזה נגרם מטמבון ברזל של טנדר\ג'יפ

ואם זה ככה אז רוב הסיכויים שלא יהיה לו סימן מזה.

וחוץ מזה גם אם כן-אין לי איך להוכיח ולא כלום,זה מילה נגד מילה כך שחבל על הזמן :twisted:

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

קודם תבדוק עם אתה מוצא מישהו, מה תעשה אחר כך תלוי בך בלבד.

מקסימום תדע ממי להתרחק.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

העצוב שלא מדובר על תאונת פגע וברח כיוון שאין נפגעים.

לפני חודש הגישו תביעה נגד בריטני ספירס כי היא שיפשפה איזה אוטו בלי להשאיר פרטים.:shock:

אין יותר מעצבן שמישהו אחר עושה נזק לאוטו שלך.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
במידה ואפשר לפרק את הכנף, אני הייתי עושה מאמץ להשיג כנף מפירוק - גם אם הצבע לא תמיד בדיוק באותו גוון של לבן.

תגיד לי מה קרה לך? להחליף כנף אחורית בגלל מכה כזאת זניחה?

זאת לא כנף קדמית, אי אפשר לפרק אותה על ידי פירוק מספר ברגים, הכנף מחוברת לשילדה

להחליף אותה יעלה פי 10 מלצבוע אותה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מקרה מצער ומרתיח...

לצערי יצא לי לחוות נזק יותר חמור באחד מרכביי הקודמים והתיקון של זה קרע לי את הכיס ( הייתי סטודנט)

ואת הלב (אהבתי את הרכב)

אנשים נורמליים לא יסעו רוורס בעוצמה כזו לתוך רכב חונה, אם היציאה מהחניה היתה במהירות סבירה זה היה מסתיים רק בשפשוף.

אייל, שמנסה לחנות כמה שפחות בחניונים ציבוריים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מקרה מצער ומרתיח...

לצערי יצא לי לחוות נזק יותר חמור באחד מרכביי הקודמים והתיקון של זה קרע לי את הכיס ( הייתי סטודנט)

ואת הלב (אהבתי את הרכב)

אנשים נורמליים לא יסעו רוורס בעוצמה כזו לתוך רכב חונה, אם היציאה מהחניה היתה במהירות סבירה זה היה מסתיים רק בשפשוף.

אייל, שמנסה לחנות כמה שפחות בחניונים ציבוריים.

גם אני בדרך כלל מנסה להחנות במקומות כמה שיותר מרוחקים ומבודדים ממכוניות אחרות,אבל ראבק! 6 בבוקר בנאדם הולך לקנות לחם וחלב,אין כלב בחוץ.

זה היה הכי לא צפוי..

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אתה בדקתה את העניין בצורה אישית ?

סקר ?

אני לא בדקתי אישית, אבל אני בטוח בזה.

בכל מקום יש אנשים טובים ואנשים רעים, אם הבן אדם ישאיר פתק ישאיר, אם לא אז לא.

אני לא אומר שפה בארץ "גן-עדן" (אני ציוני חבל"ז שלא תבינו לא נכון) אבל גם במקומות אחרים לא "גן-עדן".

נסיים פה את הדיון.

שבת שלום.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
"ישראלי מכוער, ישראלי מכוער"...

כאילו אם תהיה בארה"ב ומישהו ייתן לך מכה הוא ישאיר לך פתק... כן בטח! אתה חי באשליות.

כן, קרה. לפני חודש בוורמונט, מישהו פגע לנו ברכב כשיצא ברוורס, ועיקם את הפח של הדלת.

הוא ורעייתו נכנסו לבית ההארחה, וחיפשו את בעל הרכב בעזרת הבעלים של המקום. פרטי ביטוח הוחלפו, והכסף הגיע לא הרבה אחרי.

הם המשיכו להתנצל אגב, ואפילו עזרו לנו לחלץ את הרכב מהשלג, אחרי שהחליק לשם בגלל המכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
תחשוב על הסיטואציה: הייתה מכה,הבחור\ה יצא מהאוטו אמר "אהה זה לא רציני" יש לו לאנטיס בטוח קטן עליו 1000 שקל לשלם על הנזק שעשיתי"

נכנס לאוטו והמשיך את יומו כאילו לא קרה כלום.

זה מרתיח,מקומם ומרגיז!

אתה חושב שאם הוא היה יוצא מהרכב והיה רואה רכב ישן אז הוא היה אומר: "מסכן הבן אדם, יש לו אוטו ישן, אין לו כסף. אני אצמיד פתק למגב, לא נעים.."

אז לא! אלו סוג האנשים ללא כל טיפת בושה אפשרית.

זה מזכיר לי סיפור של אזרח עובד צה"ל בזמנו שהייתי חייל:

יש לו פיאט אונו אוטומטית (סלקטה) שנת 92, הרכב חלוד ברמה קיצונית בכל פינה ועם מכה בכנף האחורית, אפילו אין מזגן כלל.

הוא נסע יום אחד לקניות והחנה בחניון ציבורי גדול. הוא חוזר אחרי חצי שעה עם העגלה ומרחוק הוא מבחין שהאוטו זז ושהוא חונה באלכסון במקום ישר!

הגביר מהירות עם העגלה, הגיע לרכב ומה הוא מגלה? כנף קדמית מעוכה ופנס איתות שבור. השאירו פתק? הצחקתם את הישראלי המכוער..

פורסם

לכל מטבע יש 2 צדדים.

אני מכיר כמה מקרים בהם כן השאירו פרטים וקיבלו חשבון מנופח כי האדם שרכבו נפגע החליט לתקן "על הדרך" עוד כמה פגיעות פח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
כן, קרה. לפני חודש בוורמונט, מישהו פגע לנו ברכב כשיצא ברוורס, ועיקם את הפח של הדלת.

הוא ורעייתו נכנסו לבית ההארחה, וחיפשו את בעל הרכב בעזרת הבעלים של המקום. פרטי ביטוח הוחלפו, והכסף הגיע לא הרבה אחרי.

הם המשיכו להתנצל אגב, ואפילו עזרו לנו לחלץ את הרכב מהשלג, אחרי שהחליק לשם בגלל המכה.

יש מקרים שמשאירים פרטים. גם בארץ יש מקרים שכאלה.

אני הייתי לפני כ3 וחצי שנים בארה"ב.

היינו באיזה מרכז מסחרי בL.A. והחנינו מול אחת החנויות. הסתובבנו במרכז במשך כמה שעות וכשיצאנו לחנייה גילינו שהרכב קיבל מכה ששברה את הפנס האחורי של האוטו ועיקמה קצת את הפח.

יום לאחר מכן הלכנו להחליף את האוטו בחברת ההשכרה באוטו אחר, שילמנו מעין השתתפות עצמית של 150דולר, ויצאנו עם רכב חדש לדרך.

יש מקרים מכל הסוגים. אין קשר אם מדובר בישראלי מכוער, אמריקאי מכוער או צ'כי מכוער.

יש אנשים כאלה ויש אנשים כאלה. הכל תלוי בבנאדם.

גם בארץ יש כאלה שכן משאירים פתק עם מספר ופרטים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אל חשש הנזק לא בעלות יקרה,

אפשרי להוציע את המכה על יבש , או לצבוע ולהתאים את הצבע ברמה גבוהה

פנס או בקלית כזו לא עולה יקר ,

אני ממליץ מאוד על מוסך אלפא פחחות וצבע לרכב בכפר סבא , ושם תפנה לאנטולי או ליאור, מבטיח שירות מעולה !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

לכל אלה שרשמו אתה גזען וכו' ... ועל כך שלא רק הישראלי מכוער .

אז כן יש גם אנשים שמתנהגים בצורה כזאת בחו"ל אבל זה ממש נדיר לראות כאלה בחו"ל אלה אם כן הם ישראלים .

ישראל זה המקום היחידי שאני מכיר עם הגועל נפש הזה ... וזה לא רק במכוניות .

בכל מדינה בעולם אנשים יודעים איך להתנהג ויודעים להגיד סליחה שצריך ולא מתביישים . אני לא רוצה להגדיר לכם מה משמעות המילה "סליחה" בארץ .

אפשר להחפור עוד הרבה על הנושא ולהגיע למקומות שלא חשבתם עליהם , אבל לא יהיה לזה משמעות .

שבת שלום

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...