Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי מה ששמעתי הנהג יצא ללא שריטה,לפי דעתי זעזוע מוח בגלל הסחרור של הרכב...

תקנו אותי אם זה לא נכון

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם
לי אישית התמונות היו קשות לצפיה ולא רק של התאונה.

למה להשקיע כל כך הרבה כסף ברכב שלא אמור להיות ספורטיבי ואפילו לא מתיימר להיות כזה? כי הבן אדם אוהב את הרכב שלו ומשקיע בו את הכל- ראה ערך החבר'ה שמשקיעים סכומי עתק בפורד סיירה שלהם- כל הכבוד לדעתי

במקומו הייתי קונה בכל הכסף הזה רכב מוכן שיכול להחזיק כל כך הרבה כוח מבלי לנסות להרוג אותך. אבל אתה לא במקומו...

טוב נו, ערסים- מה אפשר לעשות. אני לא מכיר את הבן אדם כך שאני לא חורץ דינו- אתה מכיר אותו? כבר קבעת שהוא ערס ומה עוד?

נ.ב- הרכבת טורבו לרכב נחשבת לא חוקית? למה?- כי המדינה חושבת כמוך.

תודה. בבקשה

יש אנשים ש"חולים" על המכונית שלהם ומשקיעים בה את מיטב הכסף שאין להם, משפרים ומייפים אותה כראות עיניהם ולדעתי כל הכבוד על היוזמה , ההשקעה והנכונות(והביצים) להגשים את החלום שלהם.

לא נאמר מדוע התאונה התרחשה, לא ידוע לנו מהו חלקו של הנהג או השיפור בכך- כך שמיותר לחרוץ את דינו ו/או לקטלג אותו בתת תרבות מסויימת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן, בגדול - אני מסכים איתך.

אבל, במקרה הספציפי (ואין לי שום היכרות אישית עם "מייקל"),

ניתן לראות עוד כמה סרטונים שלו, ולהסיק מתוך זה את הלך הרוח הכללי של אופן נהיגתו.

בין אם מדובר ב"צלחות" שהוא מנסה לעשות ברברס, או כשהוא מצלם סרטון שלו "מפרפר" ביציאה מהמקום.

אז נכון שיכול להיות שהתאונה התרחשה בגלל שיתוש עקץ אותו באמצע נסיעה מנהלתית על 90 קמ"ש, אבל סביר להניח שלא כך המקרה.

אגב, אם תסתכל על הקורות בגג ומעיכתן, תבין שלא מדובר היה בתאונה קלה, אלא בהתהפכות במהירות תלת ספרתית כזו או אחרת. :|

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

היה על זה שירשור יחסית גדול בפורום הונדה קלאב.

היה גם סרטון של ההונדה שפיץ

זה קרה לו יום אחרי שהוא הרכיב את הטורבו,נסע לצפון להרכיב אותו-ואז חזר לדרום כיוון מצפה רמון,ירד עם האוטו לאילת ואיפשהו שמה קרה את מה שקרה.

וזה מקרה מצער לא משנה אם איזה רכב ואיזה בן אדם.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

תעלולון,

גם אני מסכים איתך ולא מנסה להוציא את ותו בחור נקי, אבל זאת לא בעייתי עם תגובתו של יבגני.

אינני מכיר את מייקל ולא ראיתי סרטונים נוספים שלו- אבל אם כבר כמו שאתה אומר ניתן להסיק על אופי נהיגתו ולא על השתייכותו לתת תרבות כזו או אחרת ועל זה התרעמתי.

אני אישית מעודד השקעה ברכבים באשר הם לפי רצון המשפר- מגניב לראות פיאסטה טורבו לא?

בכל מקרה אינני חושב כי אותו מייקל בחור תמים אבל אין מקום להכללות ו/או תהיות בנוגע לשיפור רכבים בכלל.

ומסכים איתך- כנראה שחלקו בתאונה רב ועדין מה הקשר לערסים וכל זה?

עידן

פורסם

אפשר לראות בלינק בהודעה הראשונה, בצד, "סרטונים נוספים".

אין לי בעיה עם ערסים, כל עוד הערסיות שלהם לא באה על חשבונו של מישהו אחר.

רוצים לשמוע מזרחית? בברכה. רק לא מתחת לחלון שלי באמצע הלילה.

אתה נכנס לשכונת מגורים - תנמיך את הווליום.

רוצה לעשות רייסים? בברכה. רק לא תוך העיר כשיש תנועה.

לך לכביש מבודד, תתרסק כמה שבא לך.

אתה בתוך שכונת מגורים - סע על 30 קמ"ש, גם כשמותר 50.

אתה רוצה לראות מאיזה חומר אתה באמת עשוי?

בוא ניפגש לאיזה סשן בסדום ערד / נס הרים. אח"כ תבין שעונדה סיביק שפיץ דורבו זה לא רכב ספורט :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אם זה אני מסכים איתך לחלוטי חלוטין.

אינני חושב כי המכוניות שהוזכורו הן ספורטיביות אך אני פשוט נהנה לראות השקעה (בטעם) על כל רכב.

עידן

פורסם

אגב השקעה בטוב טעם, שמת לב שיש לו בלמי תוף עם כיסוי פלסטיק של דיסק "מחורר מחורץ" בלי קאליפר ? :lol:

פורסם
אגב השקעה בטוב טעם, שמת לב שיש לו בלמי תוף עם כיסוי פלסטיק של דיסק "מחורר מחורץ" בלי קאליפר ? :lol:

שמתי לב לזה כי גם מקדימה זה דיסק רגיל לחלוטין!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עדיין קשה לי להבין על מה אתם מתלהמים

ערס כן/לא מה זה שייך בכלל?

אין לי שום דבר רע נגד אנשים שמשפרים גם הונדה שפיץ וממש אין לי כלום נגד כאלה שהולכים למגרשי חנייה מבודדים ומרימים הנדבריקסים עד לשמים!

להפך, לדעתי ככה הם יכירו את המגבלות של הרכב שלהם יותר טוב!

תפסיקו להלום בבחור ותנו לשירשור הזה למות בשקט

קונדס אני מזמין אותך לנס הרים/סדום ערד/טיב טעם עם הM או המיאטה מה שתבחר...

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
עידן, בגדול - אני מסכים איתך.

אבל, במקרה הספציפי (ואין לי שום היכרות אישית עם "מייקל"),

ניתן לראות עוד כמה סרטונים שלו, ולהסיק מתוך זה את הלך הרוח הכללי של אופן נהיגתו.

בין אם מדובר ב"צלחות" שהוא מנסה לעשות ברברס, או כשהוא מצלם סרטון שלו "מפרפר" ביציאה מהמקום.

אז נכון שיכול להיות שהתאונה התרחשה בגלל שיתוש עקץ אותו באמצע נסיעה מנהלתית על 90 קמ"ש, אבל סביר להניח שלא כך המקרה.

אגב, אם תסתכל על הקורות בגג ומעיכתן, תבין שלא מדובר היה בתאונה קלה, אלא בהתהפכות במהירות תלת ספרתית כזו או אחרת. :|

אבל למה זה אמור בכלל לעניין אותך או אותנו, מה הוא עושה עם הרכב שלו?

מה הרעיון בלעלות את זה לפורום לשם הלעג?

יש לו הונדה וככה הוא בחר שהיא תראה ,למה זה אמור להטריד אותך או אותנו בכלל?

משתולל עם הרכב בסרטונים? SO WHAT? גם יש מגוון של סרטים של חברי מועדון FUEL SLUT או VAG או סקאלה או PSI או כל מועדון שתבחר- כשהם משתוללים במגרשים או באלף ואחד מקומות וזה משום מה לא מדיר שינה מעינייך נכון?.

אבל זה הונדה, של מישהו שחושב שזה "רכב ספורט".

ולכן זה חייב להעלות לפורום כדי להתדיין על החיפוי לדראם האחורי שלו שנראה כמו צלחת בלימה מחוררת.:shock:.

אם היה לו את רכב הספורט האולטימטיבי ה"מיאטה" זה היה אחרת נכון?

חיה ותן לחיות, לא כל דבר שלא נראה בעינייך צריך להיות ללעג.

. "בוא ניפגש לאיזה סשן בסדום ערד / נס הרים. אח"כ תבין שעונדה סיביק שפיץ דורבו זה לא רכב ספורט :|

בוא נחזור למציאות, סה"כ מיאטה, ולא 911 טורבו..

under construction..

פורסם

דווקא ניראה לי שאם VOLK יגדוש הונדה הוא יגדוש באהבה שהאדם לא מוכן אליה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...