Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אנסה מחר להביא קצת תמונות מב"ש. אתם חושבים שאצלכם יש רוח חזקה? :lol:

יש את השיח היבש הזה , שתמיד רואים אותו מתגלגל במערבונים (איך קוראים לו לעזאזל?) , יש פה כאלה בגודל של מכונית!!

אני אצלם...

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יש את השיח היבש הזה , שתמיד רואים אותו מתגלגל במערבונים (איך קוראים לו לעזאזל?) ,

סירה קוצנית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

לא שאלת את עצמך? "מה מכל העצים ברחוב דווקא זה נפל ועוד על האוטו שלי???"

מסקנה: ביטוח!

מאחל שלא יהיה לך טירטורים,ותחזור לנסוע ברכב כמו שהיה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
אני אנסה מחר להביא קצת תמונות מב"ש. אתם חושבים שאצלכם יש רוח חזקה? :lol:

יש את השיח היבש הזה , שתמיד רואים אותו מתגלגל במערבונים (איך קוראים לו לעזאזל?) , יש פה כאלה בגודל של מכונית!!

אני אצלם...

השיח הזה עושה לנו פה מחסום.

אני שם אחד כזה מול רכב הרכב לא נוסע, חייבים לרדת מהרכב ולהוריד את החרא הזה, כל בוקר בשכונה יש כמה כאלה באמצע הכביש.

פורסם

מקווה שלא נגרם שום נזק רציני לרכב, ושהעייריה תשלם על כל מה שנגרם(אל תשכח לתבוע פיצויים על ירידת ערך עתידית)

בהצלחה

עוד מקרה ש"זומם" לנו הטבע שיצא לי להיתקל בו לפני שלוש שעות בערך:

קרח על הכביש, ועוד באזור המרכז - קרח בעובי של 5 ס"מ בערך באזור מודיעין.

תודה לאל שיש ESP, רק היום בלילה הבנתי כמה המערכת של ה ESP גאונית. הנעה(הנאה) אחורית + קרח על הכביש מחזה לא נעים בכלל ללא ESP.

הרכב פשוט לא עוצר!

גם בלי קרח על הכביש הכבישים מאוד חלקים.

תשמרו על עצמכם ותנהגו בזהירות.

פורסם
המון אנשים נפגעו או כמעט נפגעו מהמזג אויר הזה

תשמרו על עצמכם ותיהיו ערניים!!

אני אישית מכיר מספר אנשים שכבר נפלו עליהם עצים או ענפים בזמן נסיעה ובמזל לא קרה כלום

שלא נדבר על סתם חפצים שמרחפים להם בכביש

האזהרה שלך מזכירה לי את התמרור: "סכנה מסלעים מתדרדרים" (או משהו כזה). כאילו, מה אני אמור לעשות עם המידע הזה, לשמור את העין על המדרון?

והכי גרוע, שלט האזהרה הכללי, המשולש עם סימן הקריאה. מילא כשהוא מופיע ליד שלט אחר שמסביר את מהות הסכנה (שיפוע תלול וכו'), אבל מה לעזאזל אני אמור ללמוד ממנו כשהוא מופיע לבד מעבר לזה ש-Shit might happen?

לכן שם התמרור במקומותינו: Shit Happens.

(כמו שקרה לך)

ותנחומי על הרכב.

כרגיל אני ממליץ על פחח הבית, האנטרס אוטופיקס בהרצליה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפחות אין את התמרור הזה:

זהירות פרות נופלות.jpg

אגב אותי תפס אתמול שלג! באמצע כביש נידח. לא רק שאי אפשר לעצור, כשעוברים את ה50-60 קמ"ש האוטו מתחיל לרקד מצד לצד. חוויה מצחיקה.

פורסם
האזהרה שלך מזכירה לי את התמרור: "סכנה מסלעים מתדרדרים" (או משהו כזה). כאילו, מה אני אמור לעשות עם המידע הזה, לשמור את העין על המדרון?

אתה אמור להיות מרוכז יותר ולהתרכז בנהיגה (במקום להתרכז ברדיו, פלאפון או שאר דברים מסיחי דעת), כי כנראה המקום שבו אתה נוסע מועד לפורענות.

ROOONEEYY

פורסם

הבעיה היא לא האם הבטיוח ומתי הוא ישלם על הנזק

אלא שהרכב חדש לחלוטין,ותיקון בגג יביא לפגיעה ביכולת המכירה העתידית

וגם בעסה רצינית לדעת שהגג תוקן ו/או נצבע

פורסם

לחבר - לתיקון יש שתי אפשרויות:

- האפשרות הרגילה: יישור הפח ככול האפשר, מילוי חומר וצביעה מחדש. או החלפת קליפת הגג וצביעתה מחדש. בכל מקרה מדובר בתיקון שיפחית לך את ערך הרכב בלפחות 10%.

- "אוטופיקס" : אם הצבע לא נפגע והבעיה היא רק שקעים ולחיצות הם מומחים בתיקון יבש (ללא צבע) שמחזיר את המצב לקדמותו.

לפני 4 שנים הרכב שלי ספג ברד בגודל כדורי טניס שהפך את כל המשטחים האופקיים של הרכב לתבנית ביצים. הם העלימו את הכל.

אם אתה מעוניין במידע נוסף אנא פנה אלי בה"פ.

• תוכן חדש...