Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מצער של רוחות מטורפות!!

התעוררתי בבוקר מצרחות של חברים שלי "תומר רוץ למטה נפל לך עץ על האוטו"

חשבתי שהם צחקו התלבשתי ירדתי למטה וראיתי את זה.........

photo0169xi0.jpg

(התמונה צולמה אחרי שחצי מהעץ כבר נחתך!!)

יחד איתי הגיעו סוכנים של העירייה לצלם תמונות בשביל הביטוח..

ועוד איזה 10 פועלים שלהם להוריד את העץ מהאוטו שלי ולנסר כל מה שמפריע..

הרכב שנת 2008 מושקע מכל הלב ועכשיו כולו שקעים וחריטות..

אם הכל יילך כמו שצריך אני יקבל פיצוי מהעירייה והם כמובן ישלמו על כל התיקונים

אם יש עצות או משהו להוסיף אני ישמח לשמוע

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נתנו כבר הערכה לסכום הנזק?

לפי מה שרואים בתמונות הרכב יזדקק לפחחות כללית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מקרה מבאס , היום באמצע נסיעה בכביש 57 ( ליד תחנת דלק סונול כפר יונה) , נפל עלי גם ענף של עץ דקל.

עצרתי בצד וראיתי שברוך הה' לא קרה כלום.

מקווה שהנזק לא יהיה רציני , תוכל לצלם את הנזק?

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

עצוב לראות את זה.

היום בדרך הביתה אני נוסע לתומי כשלפתע אחד מהפחים המשמשים לסגירת אתרי בניה החליט לנסות להתנקש בי ועף על הכביש כמובן שהוא נעצר בדיוק בנתיב שלי וגרם לי לבצע בלימת חירום אחר כך יצאתי להזיז את הנבלה והמרחק בין האוטו לבין הפח היה משהו כמו 4 ס"מ.מלחיץ משהו.

פורסם

היום כשנסעתי מחדרה לנתניה בכביש החוף הרגשתי שאני עוד שניה עף עם הרוח לטולכרם. כשסוף סוף הגעתי הביתה הבנתי שגם פה הרכב לא בטוח, מצד אחד חניה מעולה עם תאורה, ממש מתחת לחלון הבית אבל עם עצי דקל מאיימים סביב מצד שני חניה מאחורי הבניין ללא עצים אבל עם הרבה חושך וחבר'ה סקרנים. החלטתי להסתכן עם עצי הדקל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה כאילו זה לוחץ מעט על המתלים כי הרכב נראה נמוך משהו... (או שזה ככה צריך להיות?)

אתם מדברים על מכוניות.

היום הייתי צריך ללכת רגע לחבר, הוא לא גר רחוק ולכן החלטתי לקחת אופניים (היה חבל לי על הדלק). אני מ דווש והחל לרדת גשם רציני (באותו רגע התבאסתי שלא לקחתי את הרכב), פתאום נופל ענף של עץ דקל ממש מולי ומול מכונית שנסעה לידי (נסעתי בצד הכביש כי הייתי צריך לעבור לצד השני) ושנינו כמעט נפגענו. למזלי אני עצרתי למרות שכמעט נפלתי (היה חלק) אבל הנהג המסכן פגע בענף אם הפגוש בעוצמה, מזלו שלא קרה לו כלום וחבל שלא היתה לי מצלמה לצלם את זה (היה מצחיק לראות את הענף תקוע לו בשבכה הקדמית).

מסקנה, תיזהרו בנסיעה במיוחד עכשיו.

פורסם
מקרה מבאס , היום באמצע נסיעה בכביש 57 ( ליד תחנת דלק סונול כפר יונה) , נפל עלי גם ענף של עץ דקל.

עצרתי בצד וראיתי שברוך הה' לא קרה כלום.

מקווה שהנזק לא יהיה רציני , תוכל לצלם את הנזק?

ראית אולי ילד עם אופניים שזה כמעט פגע בו ? :D

פורסם

המון אנשים נפגעו או כמעט נפגעו מהמזג אויר הזה

תשמרו על עצמכם ותיהיו ערניים!!

אני אישית מכיר מספר אנשים שכבר נפלו עליהם עצים או ענפים בזמן נסיעה ובמזל לא קרה כלום

שלא נדבר על סתם חפצים שמרחפים להם בכביש

לגבי הרכב שלי..

לא מוערך עדיין הנזק הביטוח שולח לי מחר שמאי..

תמונה לא תעזור הרבה כי הנזק העיקרי הוא מיליוני שקעים קטנים וגדולים..בתמונה לא רואים כלכך..

אבל זאת רק הוחכה לשלדה המצוינת של האיביזה..עץ עצום נחת עליו עם תנופה לא רעה של רוח..

והאוטו נשאר (יחסית!!) בלי פגע..

אבל יאן מה להגיד..רכב 2008 ועוד מושקע מהנשמה..לראות דבר כזה מוריד לך את כל המצב רוח לקרקע!

פורסם

לכן בחורף אני משתדלת לא להחנות מתחת לעצים, או למקומות שבהם עלולים להתעופף חלקים לעבר הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

limp אחלה תמונות :?

אם אני הייתי מתקין את הדוד הזה , הוא לא היה עף גם עם הוריקן. ככה זה שאנשים משלמים זול , מקבלים גם עבודה זולה.

במקרה הזה אשם רק המתקין החאפר שהתקין את הדוד הזה. הדוד אמור להיות קשור למתקן ב-3 נקודות לפחות, עם חוט שזור מגולוון בעל 8 גידים, כאשר שנים מתוכם (לפחות) בעובי כפול מהאחרים (1-2MM).

קל לראות שהמתקין "אילתר" קשירה עם חוט לא מתאים שהוא סתם מצא בגג.

ד"א - יש ביטוח לדברים האלה? זה לא "כוח עליון"?

תומר , מאוד הצטערתי לראות את האוטו היפה שלך הופך לאדנית. חבל.

דוד2.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
limp

ד"א - יש ביטוח לדברים האלה? זה לא "כוח עליון"?

תומר , מאוד הצטערתי לראות את האוטו היפה שלך הופך לאדנית. חבל.

:lol: אדנית ! אהבתי..

וכן יש ביטוח..כח עליון זה אם ברק יפגע לי באוטו או סירה תטבע מהוריקן או מערבולת

אבל כשעץ שהעירייה שתלה נופל לי על האוטו זה אשמתם..

אם הם שותלים לי עץ מחוץ לבית באיזור של ילדים רכבים והולכי רגל הם חייבים לקחת בחשבון את הטיפול בזה..כלומר לדאוג שהעץ תמיד מחוזק ואחוז טוב באדמה

משפט שהסוכן שלהם אמר לי : עדיף רכוש מגוף

תתארו לעצמכם חס וחלילה! שהעץ היה נופל על הולך רגל..

בתמונה זה אולי לא נראה ענק..אבל סמכו עליי שזה היה רק הקצה..ודבר כזה יכול בקלות להרוג בן אדם

• תוכן חדש...