Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבת נעימה לכולם,

אני איתי, מכיר את הפורומים שלכם המון זמן והגיע הזמן שגם אני צריך את עזרתכם.

לעניינו, אני מחפש לרכוש רכב ראשון, בתקציב הכתוב של 30K, מחפש רכב מיני, גיר ידני כמובן שכמו כל ילד בן 22 רצוי שיהיה חסכוני ואמין ע"מ שלא כל משכורת תתבזבז על הרכב.

עכשיו ההתלבטות שלי היא ככה, בחירת רכב קטן כגון פונטו, קליאו, פיג'ו וכו' שמדובר ברכבים בשנתונים 2000-2002 לערך ובעיקר בדגמי המנועים הסטנדרטים.

ההתלבטות השנייה שלי, היא לחפש רכב עם מנוע יותר חזק, שיפיק יותר כוח (דוגמאת ה106/306 XSI והקילאו RSI וכו') אבל אז לרדת בשנתון לאזור ה96-98 לערך.

ברור לי שיחסית רכבים חדשים יותר יהיו יותר אמינים ובדגמים הסטנדרטים שלהם גם יותר חסכוניים, השאלה שלי היא עד כמה זה מתבטא הן ברכב והן בכיס, סך הכל הרכב ישמש אותי לנסיעות יומיומיות באזור גוש דן (ראשון - ת"א), אבל אני מחפש רכב שיהיה אפשרי גם להרחיק איתו לקצוות הארץ בלי לחשוש.

מקווה שתוכלו קצת לעזור לי להכנס לפרופורציות בנוגע להבדלים בין שתי הקבוצות רכבים שאני מתעניין בהם.

תודה מראש על כל עזרה, איתי.

פורסם

זה תלוי מה אתה מחפש ברכב.

קח בחשבון שרכבים ספורטיביים ידרשו יותר תשומת לב, גם אם הם יחסית מודרניים. דבר נוסף הוא שיהיה לך "קשה" יותר למצוא רכב שמור.

אם כל מה שאתה רוצה זה רכב פרקטי לשימוש שוטף, אני חושב שכדאי לרכוש רכב מן השורה.

!AWDSOME

פורסם

זה לא מה שאני מחפש, אני אוהב לנהוג, אני רוצה רכב שיהיה מרגש יותר מפיאט פונטו (אלא אם כן היא מרגשת ואני סתם לא הרגשתי את זה אף פעם). רכב שמרגישים שנוסעים עליו, חזק, זריז, אחיזה טובה בפניות וכו'.

הייתה לי בעבר פיג'ו 205 שמאוד נהנתי ממנה (הלכה בתאונה, זה היה חבל), אני מחפש את ההנאה זאת שוב, ברכב טיפה יותר משודרג מה205.

• תוכן חדש...