Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה, רק תסבירו לי למה לשלם 300 שקל (!!!!!...!) על חולצה רק כי יש עליה ציור של קרוקודיל? ברצינות.

אני במתח.

כדי להראות לבנות המין השני שיש לך משאבים כספיים, ולכן כדאי להן לרצות להביא לך צאצאים, שכן תוכל לפרנסם בכבוד.

או שאתה מסתובב במקומות בהם מסתכלים על הדברים הללו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חבר'ה, רק תסבירו לי למה לשלם 300 שקל (!!!!!...!) על חולצה רק כי יש עליה ציור של קרוקודיל? ברצינות.

אני במתח.

LOL קרוקודיל זה לקוסט, פולו זה מחבט גולף אאל"ט.

ROOONEEYY

פורסם

טוב, אז הנעליים הגיעו.

הנעליים מקוריות, מגיעות בקופסה המקורית (אדומה) של פומה.

ואגב, הדגם הזה, לטעמי, פשוט נראה מדהים והוא יותר לכיוון של נעל יציאה.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

יש גם לחולצות של לאקוסט איכות שאין להרבה.

יש לי חולצה של לאקוסט כבר שנה וחצי , אני לובש אותה המון ועדיין היא נראית חדשה.

נ.ב

אם לאקוסט אז נעליים

הם מדהימות פשוט!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ואם אנשים כן שופטים אותך לפי חולצה, אז אני מכיר מישהו שימכור לך חולצות פולו (מייד אין שכם כנראה) בשלושים שקל

:-P.

ולדעתי אם כבר להשקיע במוצר מסוג Premium Brand, אז רק נעליים, כי שם מה שתשלם, זה מה שתקבל. וגם שם תמצא הנחות מוזרות, לדוגמא, נעלי ספורט NB מאותו דגם בצבע פחות פופולארי מצאתי בפחות מאתיים שקל (ולא שזה צבע דוחה, זה פשוט שני גוונים של אפור).

בבגדים אתה לרוב משלם על השם.

נ.ב. טוב שאני לא מסתובב עם אנשים ששופטים אותי לפי תווית על החולצה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנעליים יש את הקטע של ההנדסה האורתופדית. ברור שצריך ללכת רק עם נעלי מותג. (אנלוגיה שאחנו מבינים: :) פורשה הוא מותג שכדאי לקנות (למי שיש הממון), כי הושקע תכנון רב בהתנהגות הכביש שלו, ובעוד דברים. זה לא רק 'סתם' פוזה, אתה מקבל תמורה לכסף, ומרגיש שקנית מותג. פורד פוקוס CC, לעומת זאת - בעלת תג-מחיר יקר רק כי היא אמורה להיות אופנתית. כנ"ל מיקרה CC).

פורסם

מניסיוני נעלי פומה מאוד יפות, אבל הן לא שיא הנוחות (יש לי 2 זוגות מהדגמים האחרונים).

מבנה הנעל צר מאוד ולא מתאין לכל אחד, וגם אם כן, בד"כ המידה שתצטרך גדולה מהמידה אותה אתה בד"כ לובש, לכן אני ממליץ לבדוק אותן קודם.

בכלל נעל חייבים לבדוק על הרגל לפני שקונים.

אני אישית מוכן להתפשר קצת (אבל קצת) על נוחות הנעל תמורת עיצוב שממש שווה את זה, אבל גם אם הנעל מדהימה, אבל בכלל לא נוחה, אין סיכוי שאני קונה אותה.

פורסם

כמו שנאמר פה, הנעל אכן במבנה שגורם לה "להתיישב" לך על הרגל.

אני ואחי לובשים את אותה המידה (45) ולי אישית היא נוחה ואף אהבתי מאוד את ההרגשה כשכף רגל בתוך הנעל - תחושה שהנעל עוטפת את כף הרגל, ממש כמו כפפה (אך לא לוחצת), בשונה מכל נעל שיש לי. לעומת זאת, אחי לא מסוגל ללבוש אותן...

שורה תחתונה - צריך לנסות. מבחינת עיצוב - לדעתי מהמם.

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...