Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בנלי 654 - מחפש מידע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלים נחמדים שיש להם מנוע על בסיס סי בי (הונדה). היה דגם עם שישה צילינדרים 900 סמ"ק, נמכרו באמצע שנות השמונים עד כמה שזכור לי.

פורסם

האופנוע הזה היה זבל עופות עוד כשהיה חדש.

תוך שנתיים היבואן הפסיק לייבא אותו, ןתוך 4-5 שנים נעלמו כולם.

אופנוע מלא צרות.

ויליס 53

ויליס 58

פורסם
האופנוע הזה היה זבל עופות עוד כשהיה חדש.

תוך שנתיים היבואן הפסיק לייבא אותו, ןתוך 4-5 שנים נעלמו כולם.

אופנוע מלא צרות.

אילו התגובות שאני מקבל בד"כ.

העניין הוא שקיבלתי אחד כזה.

יש סיכוי לשפץ כזה דבר בארץ? יש עוד כלים מסתובבים? מישהו עשה כזה דבר?

פורסם

בזמנו רכבתי על אחד כזה, כלי מטופל היה נותן תמורה טובה לכסף, האמינות בסיסית ביותר ומתחת לאיטלקים המקבילים, אינו דומה במאום למקבילה היפאנית, קושי בהשגת חלפים, באם תרצה אתן לך מס' טלפון של גיסי שרכב על הכלי תקופה ארוכה ומומחה לעניין האופנוע שלו ומנוע נוסף נמכרו בזמנו לתושב חולון ולדעתי עדיין אצלו!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לדעתי אופנוע מיוחד

אני זוכר אותי כשהיתי בן 16 הוא היה אחד מהראשונים שהגיע עם ארבע צילנדר

הנהמה שלו היתה שונה (ארבע)

לימים יצא לי לרכב על אחד, מאוד נהנתי (יחסית לג'אווה) לעניין האמינות , אני יודע שהיו בעיות אבל לא משהו שהיה מרתיע אותי מלשפץ אחד כזה כרכב אספנות-אספנות לעתיד

החברה עד כמה שאני יודע לא מיצרת כאלה, בארץ לא נותרו נוסעים לדעתי יש לו ערך אספנות לא מבוטל

בקיצור אופנוע יפה, נדיר ומעניין

תתחדש

פורסם

האופנוע הראשון שלי (אחרי כמה טוסטוסים וקטנועים).

החזקתי אותו 3 שנים.

חרה של כלי, מלא צרות ותקלות.

עשיתי מסיבה כשהצלחתי למכור אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלקי מנוע עשויים ממרגרינה. גימור ברמה איטלקית במובן הרע של המילה. נסיון עלוב של תאגיד דה-תומסו לתת תחרות ליפנים במשחק שלהם

אמרתי מספיק?

פורסם
האופנוע הראשון שלי (אחרי כמה טוסטוסים וקטנועים).

החזקתי אותו 3 שנים.

חרה של כלי, מלא צרות ותקלות.

עשיתי מסיבה כשהצלחתי למכור אותו.

אז למה החזקתה אותו 3 שנים? או שניסיתה למכור 3 שנים?

פורסם

אני רק זוכר שבשעתו עמדתי בתור זמן ממושך בסוכנות כדי לקבל פרטים,היה להיט היסטרי בגלל מחיר נמוך, בסוף ובמזל גדול רכשתי דוקאטי פנטה במקום....

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

את ה 654 החלפתי בפאנטה. את הפאנטה בדסמו. את הדסמו ב SS. את ה SS ב 750 ספורט. :-D

האגדה מספרת שמנועי ה 654 נבנו מחלקים שנפסלו מפס הייצור של ה CB, יש איזה מקור או שמץ אמת לאגדה?

בקשר לשאלה, לקח לי שנה להבין איזה דרק האופנוע היה ולקח לי שנתיים למכור אותו.

גם אחרי שנתיים של פירסום אינטנסיבי מכרתי אותו בחצי מהמחירון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם אתה רוצה - יש לי מנוע ארבע צילינדרים שבדיוק התפנה, אפשר להתאים אותו לשלדה באיזה דרך...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תודה לכל העונים.

מצורפת תמונה. המצב רחוק מלהיות טוב ויש המון עבודה.

לאור המחסור בחלפים (בעיקר, אבל לא רק), ככל הנראה שנאלץ לחכות לימים בהם יהיה הרבה יותר זמן פנוי והרבה ירוקים פנויים בחשבון.

לזרוק אותו לזבל אני לא אזרוק, זאת הסיבה שהעדפתי לשלם על הובלה מצפון הארץ ולמנוע מבעל האופנוע לא ימכור אותו לברזל, אלא שככל הנראה אני כעת אני יוכל לעמוד בשיפוץ שכזה.

עלו במוחי מחשבות על השתלת מנוע אחר (אולי סניגל?), אלא שפעולה כזאת תשלול עלייה של הכלי לכביש. בינתיים הוא ימשיך לנוח. נמצא לו מקום מחסה מפגעי הטבע.

בינתיים הציעו לי לשפץ ווספה וככל הנראה שנלך על זה. היא אמנם לא אספנות- בת 14 אאל"ט, אבל עם הפסקת ייצור הווספות הדו"פ נראה לי שערכן האספני רק יילך ויעלה.

שבוע טוב לכולם.

IMGP1618.jpg

• תוכן חדש...