Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי גולף שנת 99 אוטומט מנוע 1800 יד 2 יש לי תקציב של 60 אלף איזה שיפורים מכנים כדאי לשפר שהאוטו יהיה יותר מהיר וחזק אני רוצה לדעת מה כי שווה וטוב לאוטו כדי שיהיה מהיר וחזק (לא נגעו במנוע הוא איך שהוא לא שיפרו אותו)

תודה לכל העוזרים

פורסם

60 אלף = מנוע של TT225 + גיר וכמה חמוצים ואתה על 280 כח עם פוטנציאל לעוד הרבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תודה עוד..

אם אני יוסיף גם טורבו וציפ זה טוב ???

כדאי להוסיף את הדברים האלה ?

כדאי יותר, שתיסע קצת על הרכב, ותכיר אותו ואת התחזוקה שלו, אם הרכב ברשותך זמן מועט. אולי תהיה מרוצה ממנו ואז תוכל לשפרו. אולי הקניה לא תהיה לרוחך ותחליט למכור.

מדבריך לא הבנו אם יש בתקציבך 60K לשיפורים, או שזה היה התקציב לקניה (אני אישית, אם היו לי 60K פנויים,בנוסף, הייתי מקדיש אותם לקניית מודל יותר חדיש קודם כל ולפני כל שיפור).

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חולה על האוטו הזה יש אוטו כזה לאבא שלי נהגתי בו עד עכשיו ואז הגיע הזמן וקניתי לעצמי אחד עכשיו שאני גר לבד אז צריך אוטו קיצור יש ברשותי 60 אלף לשיפורים מה כדאי להוסיף והאם שווה טורבו וציפ'

פורסם

אם לא הבנת, ה TT225 זה אוטו מנוע כמו שלך רק עם חלקים מחוזקים, עם טורבו, ובעודף שישאר לך תוכל לשים איזה ציפ שתירצה, העיקר שתישן טוב בלילה

פורסם

זה לא פורום הכרויות, למה אתה צריך תמונה של המנוע? מדובר במנוע של אאודי TT225, אם אתה חושב בכיוון של לבצע את זה כדאי שתתחיל לברר מחירים, איפה קונים ואיפה מרכיבים.

פורסם

ידידי פותח השירשור

מומלץ לך לקרוא את 11 הדיברות למשפר המתחיל בראש פורום זה, במיוחד את הדיבר התשיעי שמדבר בדיוק על מה שעשית ומה לא לעשות !!!

הדוגמא בשירשור היא אפילו הדוגמא המדויקת של הרכב שלך !!!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=143714

הרכב שלך שונה כמעט בכל רכיב מרכב מוגדש, חוץ ממנוע שאתה חושב להחליף, הגיר האוט' שלך יתפרק תוך כמה קילומטר מההספק החדש, אם תחליף גיר, הציריות לא יעמדו בעומס, כמובן שהמתלים והברקסים שלך לא ברמה הנדרשת וגם הם לא יתפקדו עם ההספק המוגדל, ולכן, עם כל הכבוד לעצות שעצו לך החברים מעל, רוצה רכב מפנק ואוטומטי - יש לך אחלה רכב, רוצה רכב חזק ומוגדש, קנה GTI או כל קונפיגורציה אחרת עם מנוע ה 1.8T של הקונצרן (A3, איביזה, לאון-T, אוקטביה VRS ועוד ועוד).

כמובן ששידרוג רכב ספורטיבי במקור, יפיק PRICE PERFORMANCE טוב הרבה יותר לכסף שאתה מתכוון להוציא - ולכן, יש להוציא אותו בחוכמה ולא סתם לזרוק כסף על שיפורים, כסף שלא ישפר כלום, פרט לחשבון הבנק של המוכרים ....

my 2 cents

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אכן אין מה לעשות, במצב שבו יש כבר גולפיות עם 20VT מהחברה אין סיבה להפוך אחת אטמוספרית לכזאת, זה פשוט ביזבוז מוחלט של כסף ולא תקבל תוצאה טובה יותר מהמקור,

אם חשוב לך אוטומט תוכל למצוא A3 1.8T אוטומטית שסך הכל מדובר בגולף עם מקדם פוזה מוגבר

פורסם

לא קשה להבין שיקח לך הרבה זמן להגיע לרמה של vw אז למה להתאמץ כל כך הרבה שכבר יש כזאת והיא לא נדירה מדי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

דיברו על זה המון

תעשה חיפוש

• תוכן חדש...