Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבדיקה עצמאית של רנו קליאו 96 התגלו הבעיות הבעות:

מזגן+חימום לא עובדים:כשמסובבים את כפתור המהירות של המזגן,אין תגובה.

כשמסובבים את ההגה יש רעש מוזר כמו של אויר.

קיים קושי בשילוב להילוך אחורי,צריך לדחוף את ידית ממש חזק כדי שההילוך יכנס.הקלאץ' נראה תקין.

מה יכולה להיות המשמעות הכספית של תיקוני התקלות (בהנחה שהולכים על ההוצאה הכספית הגבוהה ביותר שיכולה להיות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

דני שלום.

נכנסתי אבל אין לי אפשרות לערוך את הכותרת.

חשוב לי לא לאבחן את התקלה,אלא לדעת מה יכולה להיות המשמעות הכי גבוהה מבחינה כספית.

*********הערת מנהל המערכת************

הכותרת נערכה עבורך, לפחות ניסית.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

דווקא אבחון חשוב מאוד על מנת לייעץ לך בצורה המיטבית, מה לעשות (ואת זה אשאיר למומחים), ומה לבדוק בנוסף.

(הרי ניתן גם להחליף סתם חלקים בשיטת "מצליח". לא בטוח שתפתר הבעיה+הוצאות מיותרות).

alfa 156 2.5.

פורסם

הענין עם המזגן נשמע לי כמו בקר התנגדויות תקול... יש לי קליאו 93 והיתה לי את אותה הבעיה... אחד כזה משופץ (אין למצוא חדש עד כמה שידוע לי) עולה בסביבות ה 600-700 ש"ח :\

אני דוקא לא החלפתי אותו בסוף.. אלא עשיתי "תיקון עצמי" של היחידה, והצליח לי (בלי לפתוח פה יותר מדי)

אבל למי שאין את האמצעים והידע כדאי שלא להתעסק עם זה ולהחליף את היחידה (הבקר הוא קופסת פלסטיק קטנה כזו שבתוכה לוח מודפס)

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...