Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואני לא חושב שיש מגבר של GBL שיעבוד כמו מגבר של רוקפורד(גם חדש וגם ישן)

אתה מזה לא צודק. זה שאתה מחזיק מרוקפורד זה נחמד. לJBL. יש מגברים מצויינים. ולרוקפורד (ואני ממש לא אוהב את החברה). גם יש מגברים מצויינים. ומגברים מחורבנים. הP4004. מחורבן. הבעיה בארץ היא התמחור הגבוה. שגורם לציוד לא להיות שווה את הכסף!. הרוקפורדים הישנים. סוסי עבודה. אבל מביחינת איכות. יש טובים מהם.

לפותח השרשור.

תשמע.

תתחיל בלספר לנו בדיוק איזה ציוד יש לך ברכב.

ואני מדבר על דגמים.

ואחרי זה. איזה חיווט יש לך? 4G/6G/2G.

המגבר שלך בעייתי. כי יש דגמים שנותנים כ 40-45W RMS. הראשונים.

ויש דגמים שנותנים 60-65W RMS. החדשים.

המגבר בכללי לא מספיק לקומפוננט הזה. הסט הזה דורש כוח. צריך לתת לו כ110-120W RMS. ואז הסט הזה עושה נפלאות.

לחבר יש אותו מקדימה ומאחורה.. הסט פשוט מפרק את הרכב.

אני הייתי מחפש רוקפורד T8004. אוריון 8004. או כל מגבר של לפחות 100W RMS לערוץ ומגבר איכותי. (ולא בגישורים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי נכון אני מסכים איתך לגבי האיכות ישנם מגברים הרבה יותר איכותיים אני לא חושב שGBL הוא אחד מהם זו דעתי בכל אופן

ולגבי התמכור אוטופרט מגזימים ולכן המגברים נחשבים כביכול "לקניה לא משתלמת" אני חושב שאם הוזלת מחירים המגברים האלה ימכרו טוב מאוד

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אלי נכון אני מסכים איתך לגבי האיכות ישנם מגברים הרבה יותר איכותיים אני לא חושב שGBL הוא אחד מהם זו דעתי בכל אופן

ולגבי התמכור אוטופרט מגזימים ולכן המגברים נחשבים כביכול "לקניה לא משתלמת" אני חושב שאם הוזלת מחירים המגברים האלה ימכרו טוב מאוד

לי יש דיגיטלי של JBL שיש עליו ביקורות בכל הספרות המקצועית במחיר של 3 K והיה לי אוריון כך שיש לי נקודת יחוס טובה .....

JBL חברה מעולה !!! למגברים

עברתי מאוריון ולאנזר

לקלריון וJBL ....

יש פה חוסר הערכה לJBL בפורום ...

שלא נדבר שקומפ השנה של EISA הוא של JBL GTI 660

אז....

פורסם

אם תקרא את מה שכתבתי תראה שאני מדבר על הסדרות הנמוכות ולא על הסדרות הגבוהות

ואני חושב שאין בכלל מקום להשוואה בין אוריון לבין JBL

להפך אני ממליץ על JBL ואני מאוד אהבתי את ה75.4 הוא נותן תמורה מעולה למחיר ואני לא מזלזל בJBL אפילו לא לשניה פשוט מנסיון עם החברה אני לא חושב שזאת חברה איכותית אני חושב שזו חברה טובה בעלת רכיבים טובים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אם תקרא את מה שכתבתי תראה שאני מדבר על הסדרות הנמוכות ולא על הסדרות הגבוהות

ואני חושב שאין בכלל מקום להשוואה בין אוריון לבין JBL

להפך אני ממליץ על JBL ואני מאוד אהבתי את ה75.4 הוא נותן תמורה מעולה למחיר ואני לא מזלזל בJBL אפילו לא לשניה פשוט מנסיון עם החברה אני לא חושב שזאת חברה איכותית אני חושב שזו חברה טובה בעלת רכיבים טובים

המגבר הראשון שלי היה 7005 של אוריון אם אתה מכיר ???

5K לפני 4 שנים . עדיין עוד אצל המשפחה ברכב אחר .

ואני.... מכיר את שני המגברים חושב שיש מקום להשוואה וחושב שהJBL יותר טוב ! בעל יותר טכנולוגיה ורכיבים יותר טובים.

אוריון בדומה לרוקפורד חלשים מהמצופה אך הם הרבה יותר איכותיים מרוקפורד בגלגול הזה

• תוכן חדש...