Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שזה כך. יתכן וזה נובע בעיקר מתנאי שירות ושכר שלא הולמים את התדמית הסיכון והמאמץ.

.

הבעיה שזה לא נגמר במשטרה, כי גם הממשלה והעירייה וכל המוסדות שאמורים באיזה שהיא דרך לעזור לך.

:-) just smile
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגובתי באדום

.

הויכוח הוא לא מה המשטרה תעשה במקרה של תלונה, הויכוח הוא האם זוהי עבירה על החוק

גם אם תפנצ'ר לשכן שלך את 4 הגלגלים של האוטו, המשטרה תגיד (ואני מצטט מה שאמרו לשכן שלי ש"כנראה" שכן אחר פינצ'ר לו את הגלגלים) :"גם אם יש טביעות אצבעות על האוטו שלך הוא יגיד שהוא גר שם אז הוא עובר ליד האוטו ואולי נגע בו..." :?

פורסם

אופיר,

אני לא בטוח שהמחוקק חשב על מדבקות על חלון הרכב.

הידעת, אפילו גורמי בטחון מדביקים מדבקות סמוייות על רכבים שונים באזורים שהם מבצעים בדיקות.

כך לדוגמא את אזור שגרירות ארה"ב. אנשי ביטחון מדביקים מדבקות סמויות על המכוניות. כשאתה כבר סוף סוף מגלה שיש מדבקה, אתה שואל את עצמך מאיפה זה נדבק לרכב.

מעבר לזה - אם משטרת ישראל קבעה שלנהוג ברכב בשלילה בפועל אינו עבירה וסגרו תיק מחוסר אשמה, אז כנראה שמדבקה על חלון היא בוודאי לא עבירה.

וכמו שאמרתי קודם - אני לא חושב שהמדבקה על חלון הרכב היא בעייתית, בדיוק כמו שאם אני מנער את השטיחים מלמעלה על מכוניתך שיצאה הרגע משטיפה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בדיוק כמו שאם אני מנער את השטיחים מלמעלה על מכוניתך שיצאה הרגע משטיפה.

.

הבעיה היא שאתה חושב שזה גם בסדר :?

המחוקק לא צריך לחשוב על כל מדבקה או משהו ספציפי אחר, אי אפשר להגדיר כל דבר עד לפרטי פרטים

פורסם

אופיר,

אני חושב שמי שחוסם חניה בהחלט ראוי לקבל מדבקה.

לעומת זאת רכב שיכנס לתוך השטח הפרטי שלי יתקל בשלט מאיר עיניים שהוא צפוי לסינדול והמתנה לשיחרור של עד 3 שעות וגם תשלום של 200 שקלים. את התשלום יש לבצע בהפקדה לחשבון בנק ורק אח"כ להתקשר ולהזמין שיחרור.

במילים אחרות- מי שנכנס לוקח על אחריותו את העיכוב והתשלום - או ליתר דיוק לוקח את הסיכון על עצמו, בדיוק כמו שלט אזהרה המתריע על "כאן בונים- הכניסה אסורה" בדיוק כמו שלט אזהרה "כלב נושך" בדיוק כמו שלט אזהרה "סכנת התחשמלות".

אתה רוצה להתחשמל- תכניס יד :wave2:, אתה רוצה לקבל ביס- תיכנס :borg:, אתה רוצה סנדל- תחנה :conf:.

יש תמרורים שהם רק אזהרה כמו "סכנת החלקה", או "סיבוב מסוכן". בשום מקום לא כתוב שיש עונש אם תחליק. אבל מראש יודעים שהעונש המקסימלי זה להיות מכוסה עפר ובכל זאת יש כאלה שלוקחים על עצמם סיכונים מסויימים ויודעים מה התשלום הפוטנציאלי.

אזהרה תפקידה להזהיר. מי שמצפצף על אזהרות, אין לו אלא להלין על עצמו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

" בדיוק כמו שלט אזהרה "כלב נושך" בדיוק כמו שלט אזהרה "סכנת התחשמלות".

, אתה רוצה לקבל ביס- תיכנס :borg:,

אזהרה תפקידה להזהיר. מי שמצפצף על אזהרות, אין לו אלא להלין על עצמו.

.

היה ופורץ שפרץ לביתך וננשך ע"י הכלב המשוחרר שהיה בבית, עלול להגיש נגדך תלונה :roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אופיר,

קודם כל דובר עד 3 שעות.

שנית - שוטר לא יכול לאלץ אותך לעשות כלום. כשזה יגיע לחקירה, זאת תהיה קודם כל חקירה על השגת גבול, הנה העבריין מולכם, רכבו נצפה גם ע"י השוטר שיגיע, כשהוא בשטח שלי.

ושלא יהיו לך אי הבנות - לפני שהשוטר יגיע, כבר תהיה תלונה שלי על השגת גבול. אני בד"כ לא מחכה, אני מקדים.

רק בדרך הזאת כשיבוא החוכמולוג להתלונן שננעל, המשטרה קודם תאלץ לרשום את גירסתו מדוע השיג גבול.

לדעתי זה עיכוב לגיטימי שישרת את צורכי החקירה ויגרום למשטרה לגבות את עדות הננעל שהגיע עד אליהם ולא להסתפק ב"נסגר מחוסר ענין לציבור" מבלי בכלל לזמן את הננעל.

וכמו שאתה יודע, בסופו של דבר דברים נקבעים ע"י בתי-משפט, ואם תהיה חקירה שתתקדם, ההחלטות יהיו של הפרקליטות או השופט.

נהגת שודים,

נכון, אבל את יודעת שגם שוטר שיורה ופוגע בחשוד נחקר והדברים נבחנים אל מול סיבה ומסובב.

לא פעם ולא פעמיים פורץ ננשך, ועוד שילם לנפרץ פיצוי שנקבע ע"י בית-משפט.

את יודעת שבארה"ב ישנם אשנבי צ'יננג' / דלק וכד' המוגנים בתריס פלדה עליון. ברגע שיש שוד, הקופאי יכול ללחוץ על כפתור ותריס הפלדה "נופל" בשבריר שניה כמו גיליוטינה וחוסם כל אפשרות שהשודד יהיה בקשר כל שהוא עם הנשדד. כבר היו מקרים שהתריס הזה גדע יד. סיכון מחושב של השודד.

כמו שאמרתי בתגובה אחרת, גם חוק לא טוב, נועד כדי שגם בבלאגאן יהיה עם סדר מסויים.

.

פורסם
חבל שזה כך. יתכן וזה נובע בעיקר מתנאי שירות ושכר שלא הולמים את התדמית הסיכון והמאמץ.

.

קראתי הבוקר:

http://www.mishpaton.com/?l=he&a=135219

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אמיר, תנסה לסנדל מישהו ל3 ימים ונראה אם השוטר שיגיע לא יאלץ אותך לשחרר אותו מייד

מזכיר לי מקרה שקרה לי לפני איזה 4 שנים,

סמוך לבית של ההורים שלי יש גן ילדים וכמובן ששמונה בבוקר ו4 אחה"צ הבלאגן ברחוב חוגג בגלל ההורים שבאים לאסוף את ילדיהם.

השיא היה כאשר אמא לאחד הילדים פשוט החליטה שהיא חונה בחניה הפרטית (שהיא חלק מחצר הבית) ורשומה בטאבו כדת וכדין.

באותה תקופה היה לי רכב חברה בנוסף לרכבי הפרטי אז נוצר מצב שתמיד יש רכב אחד עומד בבית ומהר מאוד היא נחסמה ע"י אחד הרכבים שלי.

שורה תחתונה- הרכב שלה היה אסיר אצלי בחניה 4 ימים, הוגשה תלונה במשטרה על ידי על הסגת גבול ובמקביל על ידי אותה הנהגת על חסימת רכב או משהו בסגנון.

לא עזרו לה תחנונים ואפילו משטרה.

מיותר לצין שאחרי אותו מקרה אף אחד מההורים לא חנה בקרבת החניה שלי וזו היתה שיחת היום בשבועים לאחר מכן:lol:

י

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
קראתי הבוקר:

http://www.mishpaton.com/?l=he&a=135219

ל'

כן השאלה היחידה היא מה הם יעשו עם הפיקוד הבכיר ? שהרי כמה קצינים בכירים קיבלו קידום , לאחר שהורו להכות מפגינים , והתברר שזה לא היה חוקי ומח"ש קבע את זה (לאחר עו"ד של המפגינים שאילצו אותם לכך) . היום אחד הקצינים האלו הוא מנהל המשטרה בירושליים (קידום גדול מהתפקיד הקודם )

אז כשמישהו רוצה לשפר את האיכות הוא צריך להתחיל מהרמטכ"ל ולא מהש"ג , כי אחרת זה תסמונת הש"ג המוכרת , ותוצאותיה גם ידועות

בברכה יהודה

• תוכן חדש...