Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 1400 B 99 בנזין ידני - טמפ' מנוע.

citroen s
שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום !

היתה לי בעיה טרמוסטט מקורי ישן שנתפס פתוח .

החלפתי טרמוסטט לתחליפי של חברת MOTOROAD שעלה 60 שקל- לעומת 240 שקל למקורי ונראה דיי איכותי(חוץ מהבדלי הקפיץ שהוא יותר חלש והטמפרטורה 88 במקום 89 לעומת המקורי).

בנוסף הוחלפו פלגים למקוריים של רנו ע"פ היצרן.

לאחר ההחלפה הטמפרטורה עולה לחצי ונפתח מאוורר תקין אך בעת נסיעה מהירה (90-95) המחוג חום יורד לשליש או קצת יותר...

האם המצב תקין לדגם רכב זה? האם במצב זה האוטו חסכוני?

*תודה לכולכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה יש לי מחוג חום עם 15 שנתות.

כאשר באמצע (לא רשום) אבל כנראה מדובר ב 90C.

אם ניקח את ה 90C ונחלק ל 7.5 שנתות- אמצע הסקאלה נקבל 12C בין שנתה לשנתה.

אם כך... המחוג בנסיעה עומד על 5-5.5 שנתות שווה ערך ל 5.5*12C = ל65 מעלות צלזיוס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השעון לא מתחיל מ - 0, ולכן החישוב שלך לא נכון.

הקו הראשון בשעון מקביל בערך ל 50 מעלות.

גם בקליאו של אמא שלי השעון מתנהג דומה, כלומר בעמידה מראה מעל החצי, ובנסיעה מראה מתחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...