Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות מיאטה חדשה, בצבע לבן ,ויש לי כמה שאלות

אני נהג חדש ולא מנוסה האם תהיה לי בעיה להסתגל לאוטו שהוא יהיה אוטו הראשון שלי אחרי נהיגה במלווה הם סיאט לאוון 2005 ידני ?

מהם דרכי המיגון הטובים ביותר לאוטו ?

תודה מראש .

פורסם

כל עוד בקרת היציבות מחוברת לא צריכה להיות בעיה. ברכב הזה בקרת היציבות היא אגרסיבית מאוד, ותמנע ממך לעשות שטויות במרבית המצבים. מומלץ כמובן לקחת קורסים בנהיגה מתקדמת עם דגש על נהיגה בהנעה אחורית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כעיקרון , כשאתה נוהג במיאטה או בכל מכונית בעלת הנעה אחורית ו\או שחלוקת המשקל בה אינה מתרכזת בעיקר בחלק הקדמי (כלומר שווה 50:50 כמו במיאטה , או אפילו מרכז כובד אחורי בעיקר במכוניות ספורט ישנות עם מנוע אחורי) , אתה חייב לשמור על מודעות .

כלומר , קודם כל לזכור שאתה נוהג במכונית בעלת שתי התכונות האלו ולהבין את השפעתן על התנהגותה , ושנית כיצד הן אמורות להשפיע על אופי הנהיגה שלך (ולא , לא צריך להקצין , המינימום הוא לדעת איך לשלב בלימה\האצה\והיגוי... למרות שאני חושב על זה , לא אמרתי כלום) .

הדרך המהירה ביותר , וחשוב יותר הבטוחה ביותר , היא לעבור קורס נהיגה מתקדמת מספר פעמים כשהרכב ברשותך .

בסך הכל , מיאטה ומכוניות בעלות תכונות דומות הן לא מכוניות מסוכנות (להוציא את ה-S2000 הישנה , שאולי ברמה או שתיים מעל למיאטה , אבל התכונות דומות) , לעומת מה שנראה שהסקת .

רק כמו שכתבתי ממקודם , חובה לשמור על מודעות , כך תוכל להמנע ממצבי חרום וכך גם תדע כיצד להתנהג במצבי חירום (בואו נודה שזה הכייף :lol: - לא בכביש הציבורי!) .

יצא לי לעזור (קרא את זה מהכיוון הצנוע , גם לי יש עוד אין סוף ללמוד , אבל כן יש סוף לכישורים , סתם הייתי במקום הנכון עם הרצון לעזור כמו שעזרו ועוזרים לי) למספר נהגי מיאטות ומכוניות דומות , חוץ משניים עקשנים (שאת התאונה שלהם , חס וחלילה , עלולים לעשות בלי קשר למיאטה או מכונית אחרת - אחד מהם כבר השמיד מיאטה ובדרך להשמיד עוד אחת) , כולם מבינים במה מדובר ואני לא חושב שהם ב-"סכנה" כי הם נוהגים במיאטה או מכונית דומה (טוב נו , חוץ מאחד על אס הישנה) .

בנושא דרכי מיגון , יש לשלב בינהן לבין התנהגותך אל המכונית .

בתחום ההתנהגות - הכוונה לא להחנות במקומות מסוימים , לא להשאיר דברים מושכים באותו , לכסות אותה גם בביתך וגם במקומות ציבוריים (יש כאלו שטוענים שכיסוי מושך יותר סקרנים , אחריי הרבה זמן של צפייה על המכונית , במקרה שלי אני לא מסכים עם זה) וכדומה .

ראוי לציין בעניין החנייה , שנהגי מכוניות אחרות פשוט לא שמים לב למיאטה (אל תתפלא אם החנת בחניה צפופה ושתחזור לרכב תגלה שעשו עלייך רברס או מעכו כנף בכנף) , בשילוב עם המרכב העדין זה בעיה רצינית .

בתחום דרכי המיגון - הרעיון הוא לשלב בין התראה לגורם העוין , התראה לך כבעל הרכב ואמצעים שיעכבו ככל הניתן גניבה .

התקנה מלאה של אזעקת ביפר תעשה את זה הכי טוב (לפחות את עניין ההתראה לך כבעל הרכב) , ומשם ניתן להתקדם ולהוסיף הגנות (תלוי בך , הרבה אנשים לא מאמנים בלהשקיע אלפי שקלים על מנת להעכב תהליך גניבה פוטנציאלי בכמה שניות סך הכל , אבל השניות האלו עלול לקבוע אם תראה את המכונית שוב או לא) , אני מרוצה מאוד מהשירות המלא של פוינטר (כשאני כבלים של המערכת\סירנה\מצבר אני צריך לעשות את זה עם יד אחת , כי היד השנייה מוכנה לפלאפון מהם) .

כתבתי הרבה בתקווה שזה יעזור לך להיות שלם עם החלטתך ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...