Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טב לחברי הפורום! הרכב מיצובישי קולט 94' ידנית.

מאז ומתמיד שקניתי את הרכב הנסיעה הייתה קשה וכל בור שנכנסים אליו זה לשבור את הגב אבל התרגלתי ואני מנסה להימנע מבורות ודברים דומים.

היום פעם ראשונה שהתחילה תופעת החריקה ואז כבר הבנתי שצריך להחליף, הרעש היה כל פעם שעליתי על במפר (פס האטה) וזה הופיע מכיוון הגלגלים האחוריים בלבד כאשר הם עלו עליו.

עכשיו אני לא כלכך הבנתי, מה שבעצם מחזיק את מרכב הרכב על הצמיגים ונותן את הגמישות הוא מה?

הסתכלתי שם באזור הגלגלים מאחורה וראיתי קפיץ גדול ובתוך הקפיץ עובר מוט, המוט הזה נקרא בולם?

ראיתי כאן בפורום שאמרו לעשות ניסוי, להישען על כל פינה של הרכב עם המשקל גוף ואם האוטו לא עולה חזרה - הלך הבולם.

עשיתי את הניסוי הזה והאוטו עלה חזרה בכל ה-4 מצבים, אבל יחד עם זאת יש רעש של חריקה (כמו רעש של גרוטאה רכב שנות ה80).

אז לפני שאני הולך למוסך ומשגעים אותי, זה בולם? קפיץ? אולי משהו אחר שפספסתי שם?

ואשמח לדעת מה טווח המחירים שאני אמור לשלם ואיזה חברה מומלצת.

תודה ולילה טוב,

אוהד.

פורסם

הייתה לי את התופעה הזאת במרצדס הבולגוינט(או איך שאתם קוראים לו) הקידמי הלך החלפתי אותו ואין יותר שום רעש(בלי קשר לבולמים שהם גם רכים).

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אז זה נקרא קפיץ מה שהלך לך? או הבולם עצמו?

וברגע שיחליפו לי את אותו קפיץ, הנסיעה תהיה יותר רכה ואני לא ירגיש כל בור?

ועוד שאלה, כמה זה אמור לעלות וכמה זה עלה לך?

תודה,

אוהד.

פורסם

לי עלה כולל עבודה 200 שקל אבל בכל רכב זה שונה.

דרך אגב - בולגוינט זה משהו שיותר קשור להיגוי .

אולי בכלל אצלך יש בעיה אחרת גש למוסך שמתמחה והוא יאבחן את הבעיה.

ובקשר לאיכות הנסיעה זה תלוי בצמיגים ובבולמים ובקפיצים יחדיו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...