Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני מתבלבל עם רסיברים?

בכל אופן, זה לא נוגע לי כרגע.. אם זה גם יהפוך לחיידק אצלי, אני אדע למי לפנות.

ובאשר לשאלות של שלו:

הרמקולים שלי מסוגלים ליותר.

עיוותים בווליום גבוה קיימים, השופטים לא שמעו בעוצמות שאני מגיע לפעמים. קטעי תיפוף מסויימים וטאפינג בגיטרות של נגנים מסויימים פשוט נשמעות טוב יותר בעוצמה.

ובעתיד, כאשר נגיע לסט אחר, שהבסיס כבר יהיה מוכן, שיהיה מגבר שיוכל לנצל גם אותו.

וכן, לפעמים בא לפנק את עצמך במשהו חדש? מה קרה? אסור?

ואדי, אני אשקול את הזד אודיו, הצצתי באתר שלהם והDeuce עושה רושם של מגבר טוב. נקרא כמה ביקורות, נשוטט כבר באתרים ונחליט, תודה על ההארה, בהחלט אופציה טובה והגיונית.

פורסם

שלום.

התנסתי מעט עם המגבר של ALPLINE בארה"ב , עם 3 מהסידרה שלו .

לא כ"כ ניסיתי אותם על רמקולים 3WAY אלה יותר על קוקסאלים, וכמה סאבים בעיקר P3 כפול , אבל התרשמתי מאוד מהם בקטע של האיכות , הגודל , היופי ועוד משהו שאי אפשר להגיד אותו ככה, הוא פשוט מגבר מקסים . חייב לציין שוב , המגבר עצמו לא כבד , לא מגושם , פשוט חבל שאין 1000RMS כזה במחיר שפוי!

אבל , אני חושב שהמחירים שלו קצת יקריים יחסית למה שאפשר להזמין במקום .

אם זאת הייתה אפשרות הבחירה שלי , אני לא חושב שהייתי בוחר בוא , למה ?

מסיבה אחת פשוטה , אני חושב שאפשר להביא יותר טובים במחיר שלו , חוץ מהמחיר שלו הוא מגבר נהדר (כל הסידרה הנ"ל) .

בברכה ולילה טוב =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שלום תומר ,

היות ואני בתהליכים להבאת מגבר כזה (PDX-4.150) מחו"ל (מקווה שהכל יהיה בסדר) חקרתי קצת אודותיו ,

עשו לו מספר מבחנים בעולם , אני מצרף לינקים עם כמה מבחנים שעשו באופן פרטי למגבר .

הוא מוגדר כמגבר טוב מאוד ובעל צליל נקי מאוד , אין לו "חום" של מגבר מנורות אבל הצליל שלו זכה לשבחים ,

בפירוט בגבוהים ובעצמה שהוא סיפק למידבאסים שהיו מחוברים אליו עם הסתייגות מסויימת מהיכולות שלו בתדרים הנמוכים יותר.

לינק ראשון למבחן עבור הPDX-4.150

לינק לחוות דעת מתוך פורום בחו"ל על הPDX-4.150

מקווה שעכשיו יהיה ותר מידע על המגבר,

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
מה שאתה אומר נכון, הרמקולים משפיעים יותר על הצליל.

אבל גם למגבר יש השפעה לא קטנה ובגלל שאנחנו מתעסקים באופן אובססבי בליצור את הצליל הנכון יש השפעה גם למגבר.

אם אתה באמת רוצה לראות כמה המגבר משפיע על אופי הצליל כנס לחנות סטריאו ושמע על אותם רמקולים מגברים בעלי אופי שונה

סתם לדוגמא HARMAN KARDON מול ONKYO ברכב קשה לראות את זה אבל ברגע שבחנות מחוברים מספר מגברים לאותם רמקולים ואפשר להחליף בשניה רואים את ההבדל טוב מאוד.

הוא צודק הייתי ושמעתי את ההבדלים. בעיקר ההבדל הוא בחלק הנמוך. או שזה באס עמוק מלתף או שזה באס נקודתי ודופקני. ת זה ניתן לישמוע בבירור. המגבר לרכב זה לא משהו שהו שונה לחלוטין מהביתי.

פורסם

הדרישות שלי לא גדולות, 150 RMS לערוץ, מגבר מבית טוב, עד3-3.5 אלף ש"ח. עדיפות לחדש.

אהלן .

במחיר הזה הייתי הולך על ה genesis profile 2 ultra. מגבר 2 ערוצים חזק מאוד 150X2.

אני אישית קניתי לרכב שלי בעבודה מגבר מהסדרה הזו של גנסיס שיותקן בימים הקרובים ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

חבר'ה רציניים יש פה :)

טוב שיש על מי לסמוך.

תודה לעונים, מקווה להתפתחויות גם עם הקרוס.

כאשר תבוצע ההחלטה והקנייה, תתקבל הודעה בפורום.

עופר, יש יבואן בארץ לג'נסיס? עדיף אולי לייבא אחד מחו"ל?

מהתרשמות שמיעה ברכבך, המגברים עושים עבודתם נאמנה. עוד אופציה שתשקל.

• תוכן חדש...