Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רמקולים אחוריים למכוניתי, 6X9 בתקציב של עד 500 ש"ח. אין לי מגבר ואין לי סאב, וגם לא יהיו בקרוב.

חשבתי על פיוניר TS-A6962E, או TS-A6961. מה דעתכם עליהם? האם יש המלצות אחרות?

אם זה משנה, הרכב מאזדה לאנטיס 98, הרדיו בלאופונקט key west MP36.

"ai motoare capul doare"

פורסם

הסתכלתי בזאפ, שם מצאתי את הרמקולים שהזכרתי בהודעה המקורית שלי, אבל אני רוצה לשמוע דעות עליהם, ואיזה משני הסוגים שהזכרתי עדיף לי (ובאופן כללי).

אני לא מבין כל כך בנושא האודיו, אם הייתי מבין בזה ברור שהייתי בוחר בעצמי. פרסמתי את ההודעה כדי לקבל עזרה ממי שכן מבין.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לאחרונה הוספתי רמקולים 6X9 במגש האחורי, דווקא מסוג טוב יחסית של אלפיין שהשגתי מחבר, העוצמה המוצהרת עליהם לא בשמיים אבל חיברתי לHU (מקדימה יש לי את הרמקולים המקוריים שדווקא שומעים בהם יותר חזק ואיכותי מה 6X9 שגם הם ללא הגברה) ומי שיושב מקדימה כמעט ולא מרגיש שום הבדל, היושבים מאחורה מרגשים טוב מאוד, לדעתי אם תוכל לשדרג את הקדמיים שלך בסכום הזה למשהו יותר טוב זה עדיף...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לא. רק חדש. מצטער אם אני קצת מרגיז, אבל בעקרון אני רק רוצה לדעת שאני קונה רמקולים שהם בסדר, לא צריך (וממילא לא נכנס בתקציב) משהו סופר איכותי.

האם ניתן להניח שכל רמקול של פיוניר יהיה סביר ביחס לכסף, או שאפשר לקבל תמורה טובה יתר? האם יכול להיות שגם רמקול מחברה מוכרת יהיה בעייתי?

"ai motoare capul doare"

פורסם

ממליץ בחום על ה JBL

CS396 אחלה רמקול אחלה סאונד הhigh שלו לא צורם באוזן ולא צורח כמו שצריח גם הבס הוא יודע להפיק מאוד יפה

יותר טובים מהקנווד ומהפיונר במחיר הזה .

פורסם
לא. רק חדש. מצטער אם אני קצת מרגיז, אבל בעקרון אני רק רוצה לדעת שאני קונה רמקולים שהם בסדר, לא צריך (וממילא לא נכנס בתקציב) משהו סופר איכותי.

האם ניתן להניח שכל רמקול של פיוניר יהיה סביר ביחס לכסף, או שאפשר לקבל תמורה טובה יתר? האם יכול להיות שגם רמקול מחברה מוכרת יהיה בעייתי?

בעיקרון כל רמקול של חברה מוכרת יהיה יותר טוב מזה של זבל סיני.

אבל יש רמות מסויימות של איכות, לכל חברה יש סדרות וכל סדרה ברמה אחרת.

ה-JBL CS396 שהמליצו עליהם פה בהחלט יעשו את העבודה בתקציב שלך ואם בעתיד תקנה הגברה הם יהיו אפילו טובים עוד יותר.

אם אתה מתכוון להישאר בלי הגברה גם הפיוניר שהצעת יהיו בסדר.

פורסם
מה לגבי מורל 6X9 לא בא בחשבון

+1

תשמע קודם את המורל וגם את הJBL.

ותחליט איזה אתה אוהב יותר והם בעיקרון האופציות הכי טובות שלך.

פורסם
מה לגבי מורל 6X9 לא בא בחשבון

+1

המורלים לטעמי הכי טובים בקבוצה הזו . נקודה.

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

JBL CS3196, קניתי ליפני שבוע ועומד אצלי ללא הגברה, שומעים פשוט מצויין!

אפשר למצוא אותם ב380 שקל באתר Nokout.co.il.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...