Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כשבועיים בנסיעה בין עירונית בדרך לבית נדלקה מנורת מנוע בלוח שעונים.

פניתי לחברה (הונדה מרכזי ירושלים) והציעו לי לחבר את האוטו למחשב לצורך בדיקת חיישנים כי במוסך חשבו שמדובר בתקלת חיישן.

אמרו לי 250 ש"ח עבור בדיקה ובנוסף 600-1300 ש"ח להחלפת חיישן תקול במידה ויש.

סרבתי לשלם עבור הבדיקה כי האוטו שבוע לפני זה יצא מטיפול של 80K שכלל טימינג וביקשתי מהם להתחשב בי.

הם סירבו ונסעתי בחזרה לבית....בהנעה בשביל לצאת מהמוסך המנורה לא נדלקה ואני מבסוט חזרתי לבית.

היום אחרי שבועיים המנורה נדלקה שוב בנסיע בתוך העיר....ונראה לי שהגיר לא עובד באופן תקין (פעם מושך הילוכים וכשעוזבים את הגז הרכב מאט בחדות כאילו בוצע הורדת הילוך יזומה (הרכב אוטומט) ופעם נוסע רגיל כאילו כלום לא קרה והמנורה דולקת.

אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי להבין מה יכולה להיות התקלה???

חבר הציעה לי לנתק את המצבר לכמה זמן ולאחר מכן לחבר חזרה ולבדוק אם המנורה עדיין דולקת.

אני מפחד לנתק את המצבר בשביל לא לפגוע במחשב הרכב או בצרכני חשמל/מתח אחרים ברכב.

הרכב שנת 2002 1.6 עבר 80K ומטופל רק בחברה.

תודה לעונים.

פורסם

כל הזמן טיפלת בחברה ועכשיו בגלל 250 ש"ח עלות הבדיקה אתה מוכן לגרום נזק רציני בכך שממשיך לנסוע עם תקלה?

זה לא הגיוני ולא חכם. אין קשר בין טיפול שביצעת לתקלה . מה לעשות- מוסך זה לא מוסד צדקה.

אל תיסע באוטו יותר, תגרור אותו למוסך (אם אתה רוצה למוסך אחר). בדיקת סקינר שהיו צריכים לערוך לך היתה מצביעה על התקלה כי המחשב רושם את האירועים החריגים שהתרחשו ברכב.

לדעתי אין דרך אחרת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא ביקשתי להגיב אם זה היה נכון או לא להתווכך על 250 ש"ח.

ביקשתי המלצה או כיוון בקשר לתקלה/בעיה ברכב.

*בבקשה כל מי שחושב להגיב אם זה נכון או לא נכון להתנהג כמן שאני עשיתי שישמור את דעותיו לעצמו כי לא בשביל זה רשמתי את השאלה.

בואו נדבר עניין....

פורסם

לדעתי יש לך קייס כלשהו אחרי טיפול, אחרי כל טיפול במוסך יש לך אחריות מצידם,

אם אתה רואה שבגמ (כי אם אתה ירושלמי אתה בטח מטפל בבגמ) לא עונים לדרישותיך פנה ליבואן ואני מאמין ששם יוכלו לעזור לך.

לדעתי, יש סיכוי טוב שזה קשור לטיפול עצמו שבוצע ברכב.

בהצלחה!!

Polo 2012

• תוכן חדש...