Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב מסוג דייהטסו פרוזה אשר קניתי לא מזמן הרכב משרת אותי נאמנה לאחר שיפוץ קרבורטור וכיוון, החלפת מיתלים ומחזיר שמן אחורי (גיר).אני לבד החלפתי ריפודים לדלתות והדיפונים.

כרגע ישנה בעייה כזאת : הרכב לא מתחמם אף פעם כל הזמן על רבע מהמחוג ובמאמץ אולי מילימטר יותר, לא שותה שמן ולא שותה מיים, אבל הבחנתי כי הצינורות שיוצאים מהרדיאטור מנופחים וקשים מאוד בטמפ' עבודה, התייעצתי עם מוסך רדיאטורים שישר קבע שיש להחליף מנוע - והמנוע בלי שום אינטרס ממש בובה סוחב שחבל על הזמן, האם זוהי באמת הבעייה ? אולי יש להחליף צינורות כי הם התבלו (קניתי את הרכב מבלי שהיה לו תרמוסטט, הוספתי במוסך אחד חדש) ומי יודע מה היה המצב קודם.

הרכב מאוד מיוחד שנת 92 עם גג ברזנט יחסית רכב נדיר (אני יוסיף תמוונות ) למי שמעוניין , אז חברה יש רעיון או הצעה לפיתרון?

פורסם

לפי דעתי, רבע סקלה זה תקין, זו טמפ' העבודה שרכב נורמאלי ממוצע עומד בו.

והמקום שאמר לך להחליף מנוע , תברח ממנו ואל תחזור אליו

בעניין הצינורות, אם הם מנופחים משמע שהרכב עבר ארוע התחממות, זה שהם קשים אין מה לעשות, השנים עושות את שלהם.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

פששש... תשובות מהירות ...

ערב טוב .לא !! האוטו לא שותה מיים ולא שמן !!!!

1000 ק"מ אולי קילו שמן

האם זה נכון שצינורות כאלו עולים יקר או שפשוט לקנות את הזולים ???

מה המצב המקורי של צינורות כאלו .. בכל רכב לא רק שלי ? האם לאחר נסיעה יחסית ארוכה אפשר ללחוץ עליהם עד למגע בין שתי הקצוות או צריך להיות קושי מסוים

בכל מקרה יש שם איזה 5 ליטר מים , לא?

פורסם

מאחר והרכב חדש אצלך יש לבצע נסיעה ארוכה ביום חם, כדי לדעת את אכן הוא מאבד מים.

אפשרות נוספת היא שיש העברה של גזים מאחד הצילינדרים למערכת המים. ואם אכן כך ומכסה הרדיאטור תקול או לא מתאים

הצינורות עלולים להתנפח. לא הייתי שולל על הסף וללא בדיקה, את שאמר מוסך רדיאטורים. לפעמים מה שרואה בעל המקצוע

בעל הרכב לא מודע לכך. לכן לדעתי יש לבדוק אם עובר לחץ למערכת המים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

עשיתי בדיקת לחץ היום- וזה מה שבעל המוסך אמר ....

אני חושב שהבעייה היא כן פקק כי לא שמתי לב שמיים עברו למיכל העודפים במהלך השבועיים האלו

פורסם

האם הוא אמר שיש בעיה במנוע, לאחר שעשה בדיקת לחץ ?.

בדיקת לחץ ברדיאטור לא מספיקה, יש לבצע גם בדיקת CO במערכת המים.

דוד.

פורסם

נכון. אבל בדיקת גזים לא נעשתה!!!

עד כמה הקפיץ בפקק הרדיאטור צריך להסגר כי אצלי זה משהו כמו פחות מחצי סנטימטר ולא נראה שיש מעבר מספיק לעודפים..

פורסם
ברשותי רכב מסוג דייהטסו פרוזה אשר קניתי לא מזמן הרכב משרת אותי נאמנה לאחר שיפוץ קרבורטור וכיוון, החלפת מיתלים ומחזיר שמן אחורי (גיר).אני לבד החלפתי ריפודים לדלתות והדיפונים.

כרגע ישנה בעייה כזאת : הרכב לא מתחמם אף פעם כל הזמן על רבע מהמחוג ובמאמץ אולי מילימטר יותר, לא שותה שמן ולא שותה מיים, אבל הבחנתי כי הצינורות שיוצאים מהרדיאטור מנופחים וקשים מאוד בטמפ' עבודה, התייעצתי עם מוסך רדיאטורים שישר קבע שיש להחליף מנוע - והמנוע בלי שום אינטרס ממש בובה סוחב שחבל על הזמן, האם זוהי באמת הבעייה ? אולי יש להחליף צינורות כי הם התבלו (קניתי את הרכב מבלי שהיה לו תרמוסטט, הוספתי במוסך אחד חדש) ומי יודע מה היה המצב קודם.

הרכב מאוד מיוחד שנת 92 עם גג ברזנט יחסית רכב נדיר (אני יוסיף תמוונות ) למי שמעוניין , אז חברה יש רעיון או הצעה לפיתרון?

שלום,

א. אם אין חוסר במיים ...אז אין שום בעייה במנוע !

ב.בדוק או החלף מכסה רדיאטור.

ג.לייתר בטחון החלף גם את צינורות המיים!.

סע לשלום !

המנוע שלך תקין,,,

בברכה

דוד ברזילי :-D

באר שבע

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כן זאת אעשה כבר מחר - על הפקק רשום 0.9 ז"א כמעט אטמוספרה אחת - להחליף לכזה בדיוק וצינורות סטנדרט מכל חנות גומי , לא?

תודה וערב טוב...

פורסם

פקק תקול לא בודקים לפי סנטימטר, אלא לפי לחץ הקפיץ.

במנוע שלך דרוש פקק 0.74-1.03 BAR.

ברזילי עם כל הכבוד לך ולעיסוקך, לא הייתי ממהר לקבוע "המנוע שלך תקין,,,סע לשלום." בפרט לאחר שהבחור ענה לשאלתי

"האם הוא(המוסך) אמר שיש בעיה במנוע, לאחר שעשה בדיקת לחץ ?." תשובה, "עשיתי בדיקת לחץ היום- וזה מה שבעל המוסך אמר ...."

דוד.

פורסם

נכון, שתי דיעות בלי שום קשר מראה על איכות האתר ...

האם הבדיקה של לחץ דרך פקק הרדיאטור קובעת זאת וזהו ? (משאבה עם שעון ופקק - זה המכשיר)

המד(של המכשיר דמוי המשאבה) לא הראה מעבר לתחום אדום לאחר נסיעה של 10 דקות וחזרה למוסך הרדיאטורים.

יש פה עניין פשוט - אין מעבר של מים לשמן ןשמן למיים לפחות עד עכשיו.

אין שתייה של מיים כלל ואין שתייה של שמן מוגזמת

לאחי יש 205 שנת 97 ששותה קרוב לקילו וחצי שמן על כל 1000 קילומטר.

תודה על הנתונים לגבי הפקק.

העניין הוא שבעלי המוסך ראו מנוע של אפלאוז וישר קבעו אתה חייב מנוע - לדבריו אי אפשר לעשות חריטה כי זה סוג של מנוע שהכירסום בראש לא מצליח אף פעם ויש להחליפ מנוע בעלות של 3500 שקל עם עבודה 4500 לדברי המוסכניק ואני אומר (המחבר העורך - האוטו נוסעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כמו שד אתה מבין או שאתה גם בצד של המוסך של הרדיאטורים!!!

פורסם

התכוונתי לומר - להחליף מנוע שבפועל המנוע נוסע חבל על הזמן !!!!!

זה כמו הסרט של הגשש הרכב מגיע חדש ופולי ז"ל אומר לו אתה חייב להחליף ככה וככה וככה כי באונייה האוטו עשה קילומטראז וכאלה ...

בחייכם .. תחליף צינור ופקק וסע לשלום ...!!!

פורסם

דבר ראשון יש כפתור עריכה השתמש בו בבקשה.

דבר שני ענית לעצמך בהודעה שמעליי "תחליף צינור ופקק וסע לשלום ...!!!"

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

האמת לא הבנתי את זה: "אתה מבין או שאתה גם בצד של המוסך של הרדיאטורים!!!" :-P

אין למוסך הרדיאטורים מניע לומר לך שהראש לא בסדר, כאשר הוא כן בסדר. הוא לא מחליף מנועים או משפץ ראשים.

אני בטוח שגם מוסך למכונאות, לא יגיד ראש מנוע "מעביר" כאשר הוא בסדר. לא חסר עבודה.

הזמן יוכיח מי טעה. בינתיים הכי זול שאפשר לעשות הוא בדיקת CO ולהחליף פקק וצינורות ולהמשיך לעקוב.

ואל תשכח לעדכן.

בהצלחה דוד.

• תוכן חדש...