Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עובי RCA מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להכין כבלי RCA ורציתי לדעת מה עובי הכבל המומלץ?

האם כבלים 2.5מ"מ? 1.5מ"מ? אולי יותר?

אני לא מדבר על בידוד כי בידוד אני אעשה עם בידוד מתכווץ והרבה

תודה

sound connecting people

פורסם

הכבלים של הם חד גידי כמו של חשמל ויש לי מהם בכמעט כל העוביים שאני ארצה ולכן אני רוצה להכין

על כל כבל אני אשים בידוד מתכווץ (זה כמו צינור גומי שע"י חימום הוא מתכווץ) אבל מה הכוונה בסיכוך משולש שזור?

sound connecting people

פורסם

כבל 2.5 זה מיותר.

כבל בעובי 1 מ"מ זה מספיק. קח צינור מתכווץ תכווץ אותו עד הסוף זה יהיה המבסיס שלך. אחרי קח שתי כבלים עם איזולציה עם גיד אחד של 1 מ"מ ותילופף אותם באלכסון על הצינור. בתוך הצינור אתה צריך להכניס משהו מכותנה חוט כותנה. על כל זה אתה מלופף טפלון ו אחרי זה מלביש צונור מיתכווץ בעל קוטר מתאים ומכווץ אותו על חוט מוכן. נישאר לך להלחים סופיות RCA.

זה נישמע קליל אבל זה רק טאוריה על גבי מזלג. יש עוד ים פרטים בפנים.

פורסם

אשמך לשמוע כי בשבילי יש שתי אופציות נכון לעכשיו

לעשות כמו שחשבתי עד עכשיו

לעשות כמו שאתה תציע לי ויודע שזה טוב

תודה מראש

sound connecting people

פורסם

אם המאמר באנגלית אשמח לקרוא אותו אם לא אשמח אם תוכל לתת הסבר קצר או ארוך תלוי בזמנך

sound connecting people

פורסם

תשמע. אתה רוצה לעשות כבל! ואני מציע לך. לרדת מזה ומהר. (ברוח טובה כמובן)

ולמה. 1. יעלה לך יותר כסף! להכין כבל. מלקנות כבר סביר!

2. התוצאה שלך לא בטוח תהיה מספיק טובה מול הכבל הכנוי.

3. מחיר החוטים המוכנים גורם להכנה לא כדאית כלכלית.

4. לעשות לך סדר באוזן. קונקטור סביר של נויטריק. יעלה לך לפחות 10 שקלים. אתה צריך 4! זה יוצא לך 40 שקל! לכבל אחד!

5. קונקטור איכותי עולה כ 60 שקל לזוג! ויש ממש איכותיים שיעלו לך בין 5 ל 10 דולר ליחידה. (לא כולל יבוא מחו'ל)

6. זמן.

7. ויש עוד.

אני חשבתי על זה.. אבל עם אני יכין כבל. אז זה לקנות כבל איכותי. עם סיכוך כפול לפחות! וראשים של נויטריק / סאונד קינג / מונסטר כיבל / קלוטץ .

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תשמע. אתה רוצה לעשות כבל! ואני מציע לך. לרדת מזה ומהר. (ברוח טובה כמובן)

ולמה. 1. יעלה לך יותר כסף! להכין כבל. מלקנות כבר סביר!

2. התוצאה שלך לא בטוח תהיה מספיק טובה מול הכבל הכנוי.לא יודע אבל אני יכול לפחות לנסות

3. מחיר החוטים המוכנים גורם להכנה לא כדאית כלכלית. הכל חינם חוץ מהקונקטורים

4. לעשות לך סדר באוזן. קונקטור סביר של נויטריק. יעלה לך לפחות 10 שקלים. אתה צריך 4! זה יוצא לך 40 שקל! לכבל אחד!יודע וכבר קניתי פחות איכותיים אבל תמיד אפשר להשתפר

5. קונקטור איכותי עולה כ 60 שקל לזוג! ויש ממש איכותיים שיעלו לך בין 5 ל 10 דולר ליחידה. (לא כולל יבוא מחו'ל)

6. זמן. ברוך השם יש אני לא לחוץ ואין לי בעיה לעשות את זה בבייבי סטפ

7. ויש עוד.

אני חשבתי על זה.. אבל עם אני יכין כבל. אז זה לקנות כבל איכותי. עם סיכוך כפול לפחות! וראשים של נויטריק / סאונד קינג / מונסטר כיבל / קלוטץ .

באדום

sound connecting people

פורסם

אז אני יכול רק לאחל לך הרבה הצלחה.. ובהצלחה

ומקווה באמת שיצליח לך.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

תודה רבה לך אני באמת מקווה להצליח ולחסוך אפילו בדברים הקטנים אני תומך בלחסוך איפה שאפשר ויש הבדל בין להתקמצן ללחסוך

sound connecting people

פורסם

המאמר הוא ברוסית :(

דבר ראשון אתה צריך ליהיות בטוח בטיב הגידי נחשת שאתה לוקח. שהם יהיה FREE OXYGEN גם לא יזיק.

כאן יש לך את כל החומר יש לך שם כמה תמונות שתירא יעזרו לך.

S=P*tgb=25,1328*1,28=32,1699 мм. לדוגמה זאת פורמולה לחישוב צעדים של הליפוף חוטים. זאת אומרת קוטר של הצינור שעליו אתה מלוף פלוס הקוטר של הגיד עם האיזולציה כפול 1.28. ויוצא לנו 32.17 מ"מ זה אומר שכל צעד יהיה לך 3 ס"מ בגדול. 25.1328 זה סכום של קוטר הצינור והגיד. P=p(Dт+Dп)= 3,1416(6,5+1,5)=25,1328 мм נוסחה הזאת נותנת לנו סכום של הצינור ושל הגיד. 3.1416כפול הקוטר המכווץ נגיד הוא 6.5 של הצינור, פלוס הגיד שהוא 1.5 מ"מ!

להמשיך?

אה עוד משהו ששכתי. לא מזמן קניתי RCA די טוב של מונסטר כבל ב 15 ש"ח לזוג ברח' הר ציון בתל אביב. מחזיק על המגבר כל כך חזק שקשה להוציא אותו משם.

בקיצור מה שאתה צריך זה 4 צינורות מתכווצות בקוטר שונה, חוטים, סרט טפלון שאיתו משתמשים אינסטלטורים עולה כמה שקלים בטמבור. אתה צריך חוט עבה מכותנה. וסבלנות!

• תוכן חדש...