Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי שבגלל שהחלפתי את הפאנל המקורי של האוטו יפסיקו הקפיצות של השירים באמצע נסיעה כי חשבתי שזה בעיה בבולם זעזועים של הרדיו דיסק הקודם כאשר אני עולה על בורות או במפרים וכו', אבל לא הפסיק וכל תזוזה קטנה באוטו גורמת לשיר "לקפוץ"

איך אני יכול לסדר את זה?

ועוד משהו קטן,

אם אין לי סאב ומגברים בנתיים אלא רק קומפוננט בקדימה ו6על9 מאחורה איך אני צריך לכוון את המערכת?

יש שם עניין של הרצים שאין לי מושג מזה עושה, אני לא מדבר על לחתוך את הסאב כי אם הוא לא מחובר זה לא משנה מה כתוב לי שם נכון?

אני מדבר על אפשרות שאני יכול לשים 50/100/200HZ : אם זה על 100 אז הFLAT באקולייזר מסומן ואם זה על משהו אחר הסימון ממנו יורד.

יש אפשרות להסבר קטן?

תודה ויומטוב, אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

חברים, רשום לו בחתימה.

תשמע, לאחי גם יש רדיו דיסק מסדרה מאוד טובה של פיוניר (PRS880) ויש מכות שהאוטו סופג שהרדיו דיסק לא מסוגל לעמוד בהם. כמובן שזו לא אשמת הרדיו דיסק, אלא ההתקנה שלו. אצל אחי, כל האיזור איפה שמונח הרדיו דיסק, לא מחוזק, ולכן הוא זז (כלומר הוא עצמו מקובע לברזל שבא איתו, אבל הבסיס עצמו לא מקובע חזק, או יותר נכון כמו שצריך). גם מבאסים החזקים הוא זז, ופתאום השיר קופץ :roll: - תחשוב שאתה נוסע ויש לך באמפר, ובעצם זה מקביל לזה שתחזיק את הרדיו דיסק ותיתן לו מכה כשהוא אצלך ביד. ברור שהדיסק יקפוץ. לכן צריך לקבע אותו ואת הבסיס שלו (הבסיס זה האיזור שאליו אתה מקבע את הרדיו דיסק) בצורה טובה.

לטעמי תבדוק את החיזוקים מסביב לרדיו דיסק - אני כמעט בטוח שזה הפיתרון.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לקחתי את ההודעה מהדיון הקודם ששם מדובר על הפנסוניק 5401 ולכן שכחתי לציין איזה רדיו דיסק ברשותי.

אפשר לומר שהרדיו דיסק מחוזק ויושב טוב מאוד, אני לא אומר שלא צריך להיות קפיצות אבל לא בסדר גודל שכזה

למשל במאזדה שלנו יש לי פנסוניק 1333W ושם הדיסק לא קופץ ברמה כמו פה, הוא קופץ אבל רק שיש רעד ממש חזק באוטו.

בעליה על באמפר לעולם זה לא קפץ במאזדה אז למה שאצלי בפולו זה כן יקרה?

אמרו לי שצריך להחליף פיוז לפיוז זהב אין לי מושג מזה אומר אני בא לשאול אותכם אם זה יכול להיות הבעיה

אריאל

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

פורסם

שום קשר לפיוז.

נשמע כמו רדיו\תושבת לא מחוזקת.

אולי אפילו פאנל הפלסטיק של האוטו.

בדוק את כל האופציות.

וייתכן גם שזו תקלה של המכשיר. בכל פס ייצור יש באגים.

אם אחרי כל הבדיקות שיציעו, הרדיו עדיין בעייתי, גש למתקין (אם הוא עדיין באחריות) והחלף.

בהצלחה.

תומר.

פורסם

ומה אתם אומרים על עניין הכיוונים שכתבתי?

אם אין לי סאב ומגבר מחוברים הצליל יכול להשתנות כשאני משחק עם ההגדרות של הסאב במערכת עצמה?

מה לגבי מה שדיברתי על האקולייזר?

בנתיים?

Panasonic CQC5401W

JBL GTO936 6*9

ההמשך יבוא...

• תוכן חדש...