Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
וואלה,תהרגו אותי,לא מבין את כל אלה עם רכבים חסרי אופי,ייחוד ו\או התנהגות ספורטיביים,אבל עם מנוע מוגדש, שעדיין בקושי מצליח להזיז את הרכב בצורה שלא תבייש אותו ליד כל מיני מכוניות ספורטיביות עם מנוע 1600 אטמוספרי, ואני אפילו לא מדבר על מה שקורה כשהם מגיעים "להתחרות" מול אותה ספורטיבית 1600 בכביש מפותל ואוכלים אבק,והרבה אבק, כאילו אבק ברמה של רכבת ישראל,וזה למרות שיש להם מתחת למכסה מנוע לפחות איזה 50 סוסים יותר, ולמרות כל זה הם הולכים וקונים סמלים מיוחדים מחו"ל,כאילו האוטו שלהם נדיר או משהו,למרות שיש עוד הרבה כמוהו,וכולן נראות ממש אותו דבר, כי לכולם כבר יש אותם פנסים מאחור,ואותם ג'אנטים של OZ או סתם של איזה אודי.

אהההה.......זה כנראה פשוט עניין של טעם !!!

כנראה שאיזה תוספות אתה שם (או לא שם) זה לא קשור לזה שיש לך רכב ספורטיבי או רכב יפנומטי,כנראה זה בכלל עניין של טעם.

כל אחד פה בשרשור הזה חושב שיש לו איזה רכב מיוחד,לאף אחד פה שהגיב אין איזה רכב ייחודי שאפשר להגיד עליו "וואלה,רק לרכב כזה הייתי שם תוספת כזו או אחרת", כל המתפלצנים פה,אם תרצו או לא,הרכב שלכם לא נדיר,יש עוד עשרות כמוהו,אז רדו מהעץ שתיפסתם עליו,ותפסיקו לקטול את האחרים.

ומנהלים,באמת שהגיע הזמן להעלים את השרשור המביש הזה.

נהיית קשקשן ברמות על שם בהונג קונג. פעם ראשונה שיש הודעה שלך שאני נאלץ לחלוק עליה.

ראשית : אין לך מושג על מה אתה מדבר בקשר לרמיזה על הרכב שלי.

שנית : נניח שאתה ניזון משמועות בפורומי רכב לגבי טיב רכבים שאף פעם לא היו לך ומאמין במה שאמרת, לפחות הוא לא מסורסר עם חלונות שחורים ובטעם רע, אלא רק ע"י סמל מקורי של היצרן שהוזמן מחו"ל. זה מה שנקרא טאץ' אישי בטוב טעם.

שלישית: אני מזמין את הספורטיבית 1600 שלך לאכול אבק - גם בסיבובים. (אני לא מאמין שאמרתי כזה משפט אבל זה שרשור ילדותי אז נזרום עם זה...)

אני מבין שבXSI היו חלונות שחורים הא?

יוסי פרנקוס : לגבי מה שאמרת על הרכבים , אני מסכים בהחלט. לגבי הקולנוע הישראלי -ממש לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יוסק'ה, את ביקור התזמורת אומנם לא ראיתי, אבל שמעתי ביקורת רעה מאוד עליו. בנוסף, כנפיים שבורות היה פשוט בזבוז זמן וכסף ובהחלט אחד החלשים שראיתי. נו טוב, גם לקולנוע טוב מותר שתהיינה פה ושם כמה נפילות.

יאללה, חוזרים לנושא לפני שנסולק לשרשור אחר :lol:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
האמת? הגבות נראות דווקא די נחמד, אבל החישוקים הורסים... חישוק מקורי היה עושה את העבודה היטב (לטעמי).

ולטעמי כי זה האוטו שלי,החישוק יפה אם הוא לא היה יפה בעיניי לא הייתי קונה אותו

אף פעם לא הבנתי למה אנשים נותנים ביקורת שלילית על משהו של אחרים, זאת אומרת אם אני מתלבטת איזה מגנזיום לקנות לאוטו ושואלת בפורום מה לדעתכם יותר יפה, אז בבקשה תתנו את דעתכם.

אבל אם כבר קניתי את המגנזיום כי אהבתי אותו מכל השאר למה לכתוב שלדעתכם הוא לא יפה?! מה זה יתרום לי? או לכם?

או שתגידו יפה או שאל תגידו כלום.

פורסם
נהיית קשקשן ברמות על שם בהונג קונג. פעם ראשונה שיש הודעה שלך שאני נאלץ לחלוק עליה.

ראשית : אין לך מושג על מה אתה מדבר בקשר לרמיזה על הרכב שלי.

שנית : נניח שאתה ניזון משמועות בפורומי רכב לגבי טיב רכבים שאף פעם לא היו לך ומאמין במה שאמרת, לפחות הוא לא מסורסר עם חלונות שחורים ובטעם רע, אלא רק ע"י סמל מקורי של היצרן שהוזמן מחו"ל. זה מה שנקרא טאץ' אישי בטוב טעם.

שלישית: אני מזמין את הספורטיבית 1600 שלך לאכול אבק - גם בסיבובים. (אני לא מאמין שאמרתי כזה משפט אבל זה שרשור ילדותי אז נזרום עם זה...)

אני מבין שבXSI היו חלונות שחורים הא?

יוסי פרנקוס : לגבי מה שאמרת על הרכבים , אני מסכים בהחלט. לגבי הקולנוע הישראלי -ממש לא.

רגע רגע רגע, מי בדיוק קבע שסמל של R32 הוא ב"טוב טעם"? חלונות שחורים ובטעם רע? מה עובר עליך? טעם רע של מי? של מה? לא ידעתי שקוראים לך אייל ורסצ'ה או אייל דיור, ברגע שיקראו לך אייל דיור אז אולי תהיה לך הזכות להחליט שחלונות שחורים זה טעם רע (וגם אז לא בטוח שתוכל להחליט מה כן יפה ומה לא).

מבחינתי לשים סמל של R32 זה סתם ערסיות, יעני מה אין לך R32 אז אתה רוצה ללכת בלי ולהרגיש עם? במה לשים סמל של R32 שונה מלשים סמל ABARTH על אונו? או לשים סמל של ריגר על אאודי? הרי לכל אלה היית קורא ערסים, וכשאתה שם סמל של R32 או לא יודע מה, זה לא ערס?

אגב אין לי בעיה עם ערסים, גם אני כשאני רואה סובארו DL או אונו עם מדבקות וכונסים אני קורא להם ערסים, אבל גם כשאני רואה מרסדס עם כונסים אני קורא לו ערס. אצלי אין הבדלה לתוצרת הרכב או לשנה שלו. במה סמל על גולף שונה מסמל על אונו?

יאללה הלכתי לשים נעל של תינוק באגזוז, ולשים בקליות מושחרות. :evil:

ROOONEEYY

פורסם
ולטעמי כי זה האוטו שלי,החישוק יפה אם הוא לא היה יפה בעיניי לא הייתי קונה אותו

אף פעם לא הבנתי למה אנשים נותנים ביקורת שלילית על משהו של אחרים, זאת אומרת אם אני מתלבטת איזה מגנזיום לקנות לאוטו ושואלת בפורום מה לדעתכם יותר יפה, אז בבקשה תתנו את דעתכם.

אבל אם כבר קניתי את המגנזיום כי אהבתי אותו מכל השאר למה לכתוב שלדעתכם הוא לא יפה?! מה זה יתרום לי? או לכם?

או שתגידו יפה או שאל תגידו כלום.

אני אהבתי :wink:

ועכשיו ברצינות, במידה והעלת תמונה של הרכב שלך לפורום זה מפורש כ"תנו את דעתכם המלומדת"

לפליקס ויוסי- מסכים.

פורסם
רגע רגע רגע, מי בדיוק קבע שסמל של R32 הוא ב"טוב טעם"? חלונות שחורים ובטעם רע? מה עובר עליך? טעם רע של מי? של מה? לא ידעתי שקוראים לך אייל ורסצ'ה או אייל דיור, ברגע שיקראו לך אייל דיור אז אולי תהיה לך הזכות להחליט שחלונות שחורים זה טעם רע (וגם אז לא בטוח שתוכל להחליט מה כן יפה ומה לא).

מבחינתי לשים סמל של R32 זה סתם ערסיות, יעני מה אין לך R32 אז אתה רוצה ללכת בלי ולהרגיש עם? במה לשים סמל של R32 שונה מלשים סמל ABARTH על אונו? או לשים סמל של ריגר על אאודי? הרי לכל אלה היית קורא ערסים, וכשאתה שם סמל של R32 או לא יודע מה, זה לא ערס?

אגב אין לי בעיה עם ערסים, גם אני כשאני רואה סובארו DL או אונו עם מדבקות וכונסים אני קורא להם ערסים, אבל גם כשאני רואה מרסדס עם כונסים אני קורא לו ערס. אצלי אין הבדלה לתוצרת הרכב או לשנה שלו. במה סמל על גולף שונה מסמל על אונו?

יאללה הלכתי לשים נעל של תינוק באגזוז, ולשים בקליות מושחרות. :evil:

יש רק בעיה אחת:

הסמל שהוא קנה לגריל שלו הוא סמל GTI, ולא סמל R32.

הלכה לך כל התיאוריה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם
אני אהבתי :wink:

ועכשיו ברצינות, במידה והעלת תמונה של הרכב שלך לפורום זה מפורש כ"תנו את דעתכם המלומדת"

לפליקס ויוסי- מסכים.

העלתי את התמונה רק כדי להראות שיש מקרים שעדיף לשים גבות, כמו במקרה של הפנס הגדול מדי שלטעמי הורס את המראה של האוטו.

לא ביקשתי שיגיבו לי על השחרת החלונות או על המגנזיום...:evil:

פורסם
גם אם אתה אוהב גבות זה עדיין לא אומר שהן לא חביבות הערסים לדורותיהם. אין סתירה בני הדברים.

נכון להיום, אני מכיר אדם אחד שבהחלט לא עונה להגדרה של ערס שיש לו גבות ברכב. העניין הוא שהגבות הותקנו ע"י בעליו הקודמים של הרכב שאם לא הייתי חושש שאואשם בגזענות, הייתי מציין את מוצאו (רמז: בראש השנה הוא לא אכל גפילטע פיש).

גם אני לא אוכל גפילטעפיש בראש השנה. אז הבעלים הקודמים של הרכב הוא ממוצא עירקי? או מרוקאי? או תימני? או טוניזאי או טריפולטאי? או אולי אתיופי?

מעניין לדעת.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

שרשור הזוי! שהתגלגל לתת רמות! איפה המנהלים? שינעלו אותו כבר נמאס לקרוא את כל התגובות הפלצניות של האנשים פה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
גם אני לא אוכל גפילטעפיש בראש השנה. אז הבעלים הקודמים של הרכב הוא ממוצא עירקי? או מרוקאי? או תימני? או טוניזאי או טריפולטאי? או אולי אתיופי?

מעניין לדעת.

היות ושאלת אני אענה: הוא ערבי. שוב, אין לי עניין להצטייר כגזען, אבל העובדות מלמדות שבד"כ כלי רכב הנמצאים אצל בני דודנו זוכים ל"טיפול קוסמטי" נרחב וסר טעם.

מספיק שתציץ לכמה רגעים בלוח YAD2 ותראה מי הם רוב האנשים שמוכרים אלפא 33 ואיך המכוניות האלה נראות (בכוונה בחרתי את הדגם הזה כי זה הדגם שלי עצמי יש ומן הסתם אני עוקב אחרי מה שאנשים מוכרים). אל תשכח להכין שקית הקאה לפני כן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...