Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשדר FM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את הצעתכם בנושא .

אני מעוניין במשדר FM להתחבר למחשב נייד שברשותי וישדר למערכת ברכב העבודה שלי !

מערכת בסיסית מאוד אפילו ללא MP3 וללא כניסות AUX

חשוב שיהיה משדר איכותי ללא בעיות

באיכות טובה ושידור טוב ( גם מתוך התיק )

יש אפשרות לחיבור ב USB

יש אפשרות לחיבור ב PCM ( החיבור של הכרטיסים בניידים )

כמובן מחיר לא בשמיים - אבל אם יש טוב יותר יקר אני ילך עליו (350 בערך )

אם יש לכם המלצה לאחד כזה שלא עונה על כל הדרישות בבקשה תגיבו ותרשמו את החסרונות !

תודה לכולם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

יש משדרים שמתחברים ליציאת אודיו (בדרך כלל הם מגיעים בתצורת RCA, אתה תיצטרך מתאם מ PL שיש לך בנייד ל RCA)

ואז אתה יכול לקלוט אותו ברדיו.

אמור להיות ברוב חנויות מערכות הסטריאו (היה נפוץ בעיקר לחיבור צ'נג'רים)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האיכות שמע מאוד תלויה במערכת ברכב ובחיווט. אתה מוזמן להגיע אליי לעסק בת"א (רצוי עם המחשב ועם הרכב) ולבדוק את המשדרים שיש במלאי. עוד פרטים בה"פ.

אסף

פורסם

בכל מקרה, מומלץ שכאשר אתה משדר בFM לרדיו ברכב, שהווליום בנגן לא יהיה מעל לכ70% מה"סקאלה" שלו.

במידה ורוצים להגביר, דרך הרדיו ברכב.

תתפלא איזה הבדל משמעותי יש באיכות השמע.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היה לי משדר. עבד בסדר גמור חצי שנה, עד שבקיץ הוא שכב לו בשמש כל היום והתפגר.

בעקרון הכל אותו הדבר.

תלך על משדר שאתה יכול לבחור את התחנה שבה תרצה לשדר, כי לפעמים יש הפרעות בתדר וצריך להחליף תחנה.

איכות השמע בסדר גמור, לפעמים בגלל שזה גלי רדיו ומכשיר זול יש הפרעות.

אצלי הייתי צריך לקפל את האנטנה, כי היא הייתה קולטת לי שידורים פיראטים על כמעט בכל התדרים כשהיא הייתה פתוחה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

בדקתי בעבר כמה משדרים כאלה פשוטים וגם יקרים לנסיעות לחו"ל וכו'

המוצלח מביניהם היה הבלקין

הוא גם נישמע הכי טוב,טווח השידור שלו גדול יחסית,ניתן לכוון לכל תדר שרוצים כך שתמיד ניתן לחמוק מתחנה חזקה

שימושי בעיקר כאשר עוברים בין אזורי שידור שונים,וגם מחירו לא יקר כל כך

פורסם

לא נראה לי שמפעל שמייצר את זה ימכור את המשדר רק לחברה אחת. לא משתלם.

איזה אתר מטומטם- למה צריך לכתוב לאיזה אייפודים המשר מתאים?!:?:. מתאים לכל דבר שיש לו יצאה 3.5

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

תעשה חיפוש כזה בEbay

אני קניתי שם אחד עם מסך שמראה לך את התחנה ומאפשר לך לשמור שלוש תחנות קבועות והמכשיר עובד על בטריות בתוספרת חיבור למצית של האוטו , זה בא עם דבר כזה שמתחבר למצית ועל הראש שלו יש יציאה של USB ככה שאתה יכול להטעין עם זה עוד כמה דברים כמו PSP ודיבורית בלוטוס.

עלה לי 50 שקל , באתרים כמו ואללה שופס דברים פשוטים יותר עולים בסביבות ה80-100 שקל.

• תוכן חדש...