Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שינוי קבוצת רישוי לפורד מונדיאו

משתמשחדש
שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים,

לאחר התייעצות מקיפה בפורום וסיבוב רכישה החלטתי להזמין את הפורד מונדיאו החדשה בליסינג. לאחר בדיקה מול מספר חברות ליסינג מסתבר כי:

• הרכב לא קיים במלאי - יהיה זמין רק בתחילת השנה
  • בגלל שינוי במס הרכב עובר לקבוצה 5 :-(

האם מישהו מכיר את הנושא ויכול לאשר ואו להפריך אותו ?

כמו כן אם לא מונדיאו אז מאזדה 6 החדשה ?!!! - הרכב זמין במלאי והוא קבוצה 4

בתודה מראש 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני שמעתי על כך וזה נשמע הגיוני למדי במיוחד כשמתחרה המרכזית של המונדיאו היא המאזדה 6.

תגיד לי אתה אם אתה יכול למכור מכוניות ברווח של 5000 ש"ח לחתיכה (מונדיאו) או 25000 ש"ח לחתיכה (מאזדה) מה תעדיף למכור ?...

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ משמועות, האם יש ידיעות על העלאת קבוצת הרישוי של המונדיאו?

אני כבר הזמנתי רכב ליסינג מונדיאו, אבל לא ברור מתי אני אקבל אותו.

מה יקרה אם זה יגיע בשנה הבאה וקבוצת הרישוי תעלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון לעת עתה, כל השרשור הנ"ל הינו בגדר שמועה.

לדברי יבואני פורד-מזדה "דלק מוטורס", ההחלטה לגבי הנושא תתקבל ממש בסמוך למועד הרלוונטי.

לטעמי, ההצהרה נועדה למנוע נפילת מכירות בחודש הנוכחי עקב המתנה לירידת המס. כלומר, פורד לא יוותרו על נתח השוק של קבוצה 4.

ימים יגידו....

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני התעניינתי ברכישת פורד מונדיאו, אבל ישירות מהסוכנות.

מתברר שכרגע יש מכוניות בודדות אבל ברמת גימור גבוהה (טיטניום, אם אני לא טועה).

קיימים עוד 2 דגמים : טרנד ו- טרנד X שההבדל בינהם הוא בגלגלי מגנזיום בטרנד X ותוספת של 4000 ש"ח.

על פי מה שנאמר לי בסוכנות המשלוח הבא יגיע רק בסוף פברואר- תחילת מרץ.

ככל הנראה, שוב על פי מה שנאמר לי, הטרנד ימכר ע"י חברות הליסינג בלבד- בקבוצה 4 !!!!! (בעקבות ירידת המיסוי).

כרגע אין להם מחירים כך שהכל בגדר " אמרו לי....."

רק באמצע ינואר יעדכנו את המחירים ורק אז ניתן יהיה לדעת בוודאות את קבוצות הרישוי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואאווווו תחילת מרץ? נשמע כמו נצח!

אבל טוב להם שישאירו את המונדיאו בקבוצה 4, אם יעלו את הקבוצה יפסידו מאות הזמנות שכבר מחכים למונדיאו שלהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

שמועות זורמות גם לחברות הליסינג. קיבלנו התראה שאם תעלה קבוצת הרישוי לא נהיה חייבים לרכוש את הרכב.

האם יש חדשות או מידע אמיתי בקשר למונדיאו?

מה אפשר לעשות? האם הם באמת יוותרו על הליסינג?

עם כל הכבוד וכל השבחים למונדיאו אין את המוניטין של הפאסאט, אז לדעתי עדיף ליבואן לא לעלות את המחיר לפחות עד מרץ שמי שהזמין יקבל אותה בקבוצה 4.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...