Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבת רכב והיתגוננות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי שאלה שאני כבר זמן רב תוהה לגביה,איך גנבי רכב פורצים למכוניות אם מנעול חשמלי שמופעל על ידי שלט ומנטרלים את האזעקה כך שאף אחד לא שומע?,ואיך ניתן להיתגונן או להקשות על הגנבים?, בשכונה שלי ובכל הסביבה בא אני גר יש הרבה אנשים אם עבר פלילי ונגנבו כמה מכוניות לידידה שלי נגנבה המכונית פעם והיה אזעקה במכונית והיא אמרה שלא שמעה שום דבר!,אני רוצה לדעת איך הם עושים את זה ואיך להיתגונן או לפחות להקשות קצת יותר כדי להרתיע אותם אני כל הזמן מפחד שיגנבו לי את המכונית,ועליי לציין למה נורא חשוב לי לדעת איך הם יכולים ליפרוץ לי למכונית אם אזעקה והכל,אני לא רק מסוקרן לגבי זה אני גם חושב שאני אהיה יותר רגוע אם אדע גם איך הם עושים את זה.תודה על התשובה.

פורסם

ומה בדיוק יעזור לך לדעת איך הם פורצים לרכב?

אתה צריך ללמוד להתגונן באמצעים הקיימים שיש כרגע בשוק.

אם חשבת שתקבל עצות כיצד פורצים לרכבים אני חושבת שתתאכזב מעט כי לא תקבל תשובות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זו שאלה פילוסופית :-o אותו סיפור כמו שפורצים לכספות של בנקים, עוקפים אזעקות מתוחכמות, כמו שפורצים למחשבים... כל מה שהאדם תכנן וייצר- האדם יכול גם לבטל או לעקוף. בנקים וחברות אבטחת מידע מוציאות סכומים ענקיים על אבטחה ועדיין יכול לבוא אדם שיוכל להתגבר על המכשול. אז כמו שאתה מבין אזעקה לרכב זה לא שיא הבטיחות והתיחכום.

מה שבטוח, שרמת בטיחות הרכב שלך לא תעלה אם כל אחד יתחיל לספר פה על שיטות לפרוץ לרכבים ולעקוף אעקות.

ההגנה הכי טובה היא להימנע מחנייה באזורים שידועים "כבעיתיים" ולצניע את הדברים היקרים שנמצאים ברכב.

• תוכן חדש...