Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם ברכבים ישנים יש אפשרות להתחבר עם סורק בצורה קלה, לפחות עם סורק מקורי של היצרן, הבדיקה לוקחת הרבה פחות זמן מבדיקת התנגדויות של כל הפינים של המחשב, שלעיתים לא מספקים תשובות לרכיבים תקולים. כמו יחידת בקרה, חייישן לחץ פיאזו, שן שבורה בשינן של חיישן או חופש של מייסב.

פורסם
אסף ברכב שלך התחברות עם סקאנר לוקחת בדיוק שניה אחת ופותחת בפניך את כל הנתונים שרק תצטרך,

כן אני יודע וזה גם בוצע כבר והסקנר הראה על בעיה במחשב ה ABS אבל לפי מה שאמרו כאן, התופעה שהמנורה נדלקת רק לאחר נסיעה של כ 20 קמ"ש נראית מתאימה לתיאור של אחד החיישנים לא תקינים וזה משהו שהייתי רוצה לבדוק לפני שאני מחליף מחשב.

אין סיכוי שהסקנר מצביע על מחשב בזמן שבעצם אחד החיישנים דפוקים?!

(דרך אגב אני ממש מצטער על ההתעלקות על השרשור)

פורסם
אם התקלה באחד החיישנים זה קל לבדיקה, נסיעה קצרה עם סקאנר מחובר תראה לך בדיוק את הקריאות ואם הן תקינות

עכשיו אני רק צריך להשיג סורק :)

רון התחבר לי לרכב עם סורק, הוא אמר לי לעשות סיבוב, אבל שעשיתי את הסיבוב זה היה בלי הסורק.

אני מאמין שהוא עשה משהו וראה את זה אחר כך בסורק, אם זה אפשרי.

פורסם

זה לא אפשרי, אם הסיבוב עצמו היה בלי סורק אז אין לו גם לוג של התקלות

מה שצריך לעשות זה לשים לוג על ארבעת החיישנים בגלגלים ולעשות לוג בזמן נסיעה, אחרי זה לראות אם הנתונים תקינים וככה תוכל לוודא תקינות חיישן

פורסם
עכשיו אני רק צריך להשיג סורק :)

או, לבדוק התנגדויות בחיישנים ולהשוות לנתוני היצרן (הן כנראה תקינות, אחרת היית מקבל תקלה כבר בפתיחת סוויץ' והתנעה) . אח"כ, אם ההתנגדויות תקינות, לבדוק מתח AC ותדר בעזרת רב-מודד על החיישנים בזמן נסיעה ולהשוות לנתוני היצרן.

פורסם

יותר קל ונוח להשיג סורק :-D

ברכב הנ"ל כל מה שהוא צריך זה כבל ב100 שקל מEBAY, מחשב נייד של חבר\שלו, ותוכנה שניתן להוריד חינם

פורסם

אין שום סורק שאתה יכול להשיג (במידה ואין לך), לחבר לרכב, לבצע סריקה ונסיעת מבחן בפחות מהזמן שיקח לך לעשות כמה מדידות עם רב-מודד.

שמע, אפשר להתווכח על נחיצות הסורק. זה יהיה ויכוח מצחיק כי אני בעצמי עובד עם סורק מקורי כל יום, כל היום, ובטח שאין לי משהו רע לומר על השיטה הזו. אבל לומר שלבן-אדם שאין לו גישה לסורק יותר קל לארגן סורק מלבדוק ברב-מודד? זה לא רציני.

פורסם
יותר קל ונוח להשיג סורק :-D

ברכב הנ"ל כל מה שהוא צריך זה כבל ב100 שקל מEBAY, מחשב נייד של חבר\שלו, ותוכנה שניתן להוריד חינם

קניתי מ EBAY את הכבל שמתחבר ל USB לפני משהו כמו שבועיים עד חודש וזה עדיין לא הגיע!!! יש לי לפטופ ומותקן עליו VAG-COM שרק מחכה לכבל :)

בתקוה שזה יגיע מתישהו ואז אני אצטרך להתחיל ללמוד איך עובדים עם זה.

• תוכן חדש...