Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים - שאלונת...

nimikipod
שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים יקרים ושבוע טוב.

הרכב שלי הגיע מהחברה כשהוא נועל 205/17/40, מבירור קצר וחיפוש בפורום הבנתי כי אפשר להגדיל במידה אחת את רוחב

הצמיג (לא הקוטר !!- הוא גם ככה מוגזם), האם זה נכון ?, האם צריך אישור מיוחד ?, פשוט להגיע ככה לטסט ?, מה קורה אם מחליפים רק 2 צמיגים (אני מניח שזה בלתי אפשרי אבל שאלתי בכל זאת..).

תודה לעוזרים.

חגי

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפורש יש מידות שונות לגלגלים האחוריים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אבל נדמה לי שבקרונות זה מידה אחרת.

זאת אומרת תלוי בקרון - אם זה קרון VIP אז יש לו גלגלים גדולים שיש עליהם הרבה פוזה!

בכל מקרה, ברכבות זה בעייה רצינית, כי אם יש פנצ'ר באחד מגלגלי הפלדה אתה צריך להחליף את כל הגלגלים על הציר (וזה איזה 8 גלגלים).

כל זה בהנחה שלא מדובר על קטר מרוץ שכידוע לכולנו לא סוחב אחריו קרונות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב לכולכן בנות .

אבקש לברר אם סיאט קופרה הגיעה במידה של הגלגלים הנ"ל .

במידה וכן , כולם כולל כולם מתחייבים לבקש ממנו "סליחה" .

במידה ולא , פותח השרשור מתחייב לבקש מכם "סליחה" .

עד לבירור הזה , נגמרו ההסתלבטויות . במידה והוא טעה , השרשור יקבל אישור ל"בלאגן" .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יאשה חזר מחופשה בת שבועיים ולכן הוא רגוע ומבסוט מהחיים.

אני לעומת זאת עצבני לאללה, הילדים צורחים, האשה מנדנדת ואין לי כח לכלום.

זאת הסיבה שאני בכלל לא סלחן כשמסתלבטים (בלי שום סיבה מוצדקת) על משתמש שמבקש עזרה.

למי שלא הבין, FR מגיעה מהחברה עם 205/40/17!

ולכן בנות, קיבלתן אזהרה!

לפותח השרשור, לא ניתן לקבל אישור למידות שונות מקדימה ואחורה.

אין לי מושג אם ניתן להגדיל מידה אבל גומי איכותי יתן לך תוצאות מעולות (ומעבר לכך, תלוי בתקציב) גם במידה הנוכחית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שזכור לי,שבדקתי על הגדלת ג'נטים,נאמר לי שהמידה הכי גדולה שאפשר לאשר זה 225\35\18R .

יכול להיות שהבחור הטעה אותי אז אם טעיתי סליחה מראש,לגבי מידה שונה בסרן אחורי לא ידוע לי.

בן.

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה בגירה על ההתייחסות הרצינית - לכל השאר - כן FR משנת 2007 מגיעה עם 17

עכשיו, מישהו יוכל לענות לי ברצינות באם יש אמת בדבר כי ניתן לעלות ל 215/40/17 בלי לעורר בעיות ?

תודה

חגי

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק פה האם דובר על הרכב שלך.

ואני שוב שואל, מה נראה לך ש 215 יתנו ש 205 לא יתנו?

או שקיבלת ליום הולדת סט של 215 :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אה מדובר על איביזה?

ואני חשבתי שאתה מתנייד במשהו הרבה יותר גדול מזה

ערכתי את הביקורת שלך עליי ואם אתה יודע את החוקים כמו שאתה מכריז, אתה יודע שביקורת על הניהול בה"פ בלבד ולכן אתה אמור לקבל אזהרה נוספת, אבל אני רחמן! בגירה.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, סליחה שעוררתי כאן כזה בלאגן, זו לא הייתה כוונתי.

באשר לסיבה, נראה לי כבר שאם אני מחליף רביעייה ואפשר להרים מידה גם אם היא קטנה והיא עדיין על אותו הג'אנט אז...

למה לא ?, לאיביזה גם ככה יש בעיות אחיזה (לפחות כך שמעתי, לדעתי- היא אמנם לא 106/206 אבל היא לא גרועה בכלל, ביום יום זה כלל לא מורגש ואילו היציבות הכיוונית שלה במהירויות גבוהות 150+ היא ללא ספק טובה משל השתיים שהזכרתי.

שוב, התחלתי כבר להוריד AUTODATA , יש כאן מישהו עם תשובה ?

תודה

חגי

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם איזה צמיגים אתה (חברה ודגם)?

אתה יכול לפנות למחלקה הטכנית של סיאט בארץ ולשאול אם המידה שאתה רוצה קיימת לאוטו שלך, אם כן אתה יכול לקבל אישור, אם לא אז לא (אלא אם אתה מקומבן).

מעבר לזה, גם רוחב הוא נתון בעייתי בסופו של דבר, תאר לך שאתה מרחיב יותר מידי, בסיבוב דופן הצמיג תיגע לך במרכב של האוטו מרוב שהוא רחב, ואת זה צריך לתקן עם ג'נטים באופסט שונה או ספייסרים שיוציאו את הג'נט החוצה קצת כדי לאפשר רוחב גדול יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לא ?, לאיביזה גם ככה יש בעיות אחיזה (לפחות כך שמעתי, לדעתי- היא אמנם לא 106/206 אבל היא לא גרועה בכלל, ביום יום זה כלל לא מורגש ואילו היציבות הכיוונית שלה במהירויות גבוהות 150+ היא ללא ספק טובה משל השתיים שהזכרתי.

אל תקשיב לילדים.

לאיביזה אין שום בעית אחיזה\יציבות.

היא לא מהירה בסיבובים, וזה כבר משהו אחר לגמרי.

קנה צמיגים טובים, וסע לשלום.

אביחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. זאת מידת צמיג מקובלת ביותר , אם אני לא טועה , "בנות" (אם אני כן אני מתנצל מראש מוריד את הכובע ויורד לעצמי לבידורכם האישי) , גם סובארו B4 מגיע במידות הנ"ל ונדמה לי שאפילו אפילו מזדה 3 החדשה.

ולעניין איזה רוחב מותר לך , שוב התשובה שכבר נתתי מס' פעמים בעבר , כנס למכון הרישוי הקרוב ותשאל מה הן המידות החוקיות לאיביזה 2007 , הכל רשום.

זה כבר 147 סוסים ועדיין סופר!8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...