Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עיינתי בפורום וראיתי המון סוגים של המצלות,את האמת דיי התבלבלתי

אני יודע שיש את חברת גארד שדני המליץ עליה ולפי האשכולות והתשובות שלו לשאלות של אנשים הוא נשמע בן אדם אמין ומבין עניין גדול!

לגבי רב בריח,ראיתי תגובות לא הכי מעודדות וחלקם כן מעודדות,סביר להניח שבאמת הכל תלוי באיכות ההתקנה

משהו פה גם הזכיר שיש הזעקות מטורפות שאפשר להזמין מחול,של אלפיין ועוד כמה חברות ברמה,

מה שאני מחפש זאת מערכת הזעקה איכותית-עדיפות לביפר,התקציב עד 2000 לא כולל התקנה,

המערכת בעיקרון לצורכי יום יום בסיסים +אופציית ההתנעה+כיבוי הרכב חייב להכלל ,הרכב הוא מסוג גולף MK4 אוטומת..

אם אני אזמין הזעקה מחול יהיה מי שיתקין אותה בארץ? כי למרות הכל המתקין הישראלי חושב שהו יודע לעשות הכל,אבל זה שהוא לא,לכן אני מחפש משהו מאיזור המרכז להתקנה איכותית שתמשך מעל לשעת התקנה רגילה,הכוונה היא שהמתקין יהיה קפדן ובעל הבנה.ולא סתם אחד שלמד איך להתקין גארד ו-MVP

אז חברה מומלץ להביא הזעקה מחול?EBAY אני בוולנטיין באמסטרדם יש שמה דברים איכותיים?

האם יש צורך להסתבך עם הזמות מחול ?או שיש את המצרך שיעשה את הבקשות שלי פה בארץ?

ושוב מתקין איכותי יותר חשוב לי ממערכת איכותית,

תודה רבה לכולם :) ואחלה סוף שבוע

• תוכן חדש...