Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמת על פסי ההאטה - כתבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האם יש תקן על גובה ורוחב פסי האטה? אם כן אני בטוח שאצלי בעיר הם עברו כל גבול .יש איפה להתלונן?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תקן? לא בארץ...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בישוב שאני גר בו הגובה של פסי ההאטה פשוט מגוחך, אם יש לך מכונית שהיא קצת נמוכה מהנורמה אתה פשוט לא יכול לעבור,

ובגלל זה היו תלונות לגבי אותם פסי האטה והמועצה השטיחה אותם קצת, אבל עדיין.. הכמות שלהם גדולה מדי ומיותרת.

פורסם

אולי הגיע הזמן שיאמצו תקן אירופי או אמריקאי או משהו, עשו את זה עד עכשיו כמעטו בכלתקן אז הגיע הזמן שגם כאן.

להזיק זה לא יכול, אלא רק להועיל.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עכשיו כשיש את העבודות בשד' ירושלים ביפו ויש את הקטע שאסור להמשיך ישר (כשבאים מכוון ת"א) צריך לקחת ימינה ויש מעקף כזה ברחובות קטנים יש שם את הפסי האטה הכי מציקים בארץ כל אחד גבעה.

בכלל אם אתה במשאית אתה מרגיש כל בור בכביש, כשהייתי מחלק סחורה בכל מיני קיבוצים/יישובים יש לך כל מטר פס האטה אם אתה לא מאט אתה דופק את הראש בתקרה! אחד הדברים המציקים, חייבים לעשות עם זה משהו.

יש אבל את הפסי האטה הדקים האלה נראה לי שזה סוג חדש יותר, הם פחות מעצבנים והרבה יותר אפקטיביים.

פורסם

פה בנהריה בכביש ובכיכר המיזרקה- כביש אורך של ק"מ -8 פסי האטה ובתוך הכיכר? עוד 8.

מוגזם!

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
פה בקרית מוצקין אפשר למות מזה. מה שטוב זה שבערך ב70 קמ"ש מפסיקים להרגיש אותם.

לפי דבריו של חיים צורי (ראש העיר) קריית מוצקין היא העיר עם המספר הרבה ביותר של פסי האטה !!

כ-ב-ו-ד ! :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
פה בקרית מוצקין אפשר למות מזה. מה שטוב זה שבערך ב70 קמ"ש מפסיקים להרגיש אותם.

גם ב-50 לא מרגישים אותם, אבל אנשים מאיטים ל-20 לפניהם. ה"בעיה" חמורה במיוחד ברחוב קדיש לוז, שם אנשים מאטים ל-20 למרות שפסי ההאטה בגובה 2 ס"מ בערך, ואם הם לא היו מסומנים לא הייתי שם לב אליהם (האבסרד הוא שיש באותו רחוב תיקוני כביש שגבוהים מהם בהרבה).

אגב, אתמול הוסיפו מעין פס האה צר מאוד כזה (האורך שלו בכיוון הכביש כ-15 ס"מ, והגובה כ-5-10 ס"מ ממה שאראיתי) ביציאה הצפונית מנוה גנים (רחוב מנחם בגין). שם באמת צריך את זה היות ואנשים מגיעים במהירות מהכביש הניצב לרחוב שבו מותר לנסוע 70.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בכביש ליד מלון מרידיאן בחיפה זה פשוט בלתי אפשרי לסוע, צריך להגיע כמעט למהירות אפסית כדי לא לקבל מכה. כל פס האטה קשה וגבוה.

פורסם

הייתי בפורטוגל לא מזמן. יש שם יופי של פסי האטה - כ-30 מטר לפני מעברי חצייה מתחילים פסים האטה קטנים שמרעידים את האוטו ונעשים צמודים יותר ככל שמתקרבים למעבר - ככה הנהג יודע שהוא צריך להאט, ואפילו יודע עד לאיזו מהירות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב, אתמול הוסיפו מעין פס האה צר מאוד כזה (האורך שלו בכיוון הכביש כ-15 ס"מ, והגובה כ-5-10 ס"מ ממה שאראיתי) ביציאה הצפונית מנוה גנים (רחוב מנחם בגין). שם באמת צריך את זה היות ואנשים מגיעים במהירות מהכביש הניצב לרחוב שבו מותר לנסוע 70.

כן, אני מצטט את עצמי, ומה שכתבתי לא נכון. מה שיש שם זאת סתם סגירה לא יפה של חפירה שנעשתה בכביש, ולא פס האטה כזה.

מה שכן, נזכרתי בזה שבהרבה חניונים יש פסי האטה כאלה (הצרים) ממתכת שפשוט מוברגים לכביש.

"ai motoare capul doare"

פורסם
בכביש ליד מלון מרידיאן בחיפה זה פשוט בלתי אפשרי לסוע, צריך להגיע כמעט למהירות אפסית כדי לא לקבל מכה. כל פס האטה קשה וגבוה.

נכון, זה זוועה שם.

ובאמת מתגאים בפסי האטה כאן? ביזיון!

לפני כמה ימים נסעתי בסביבות ה50 קמ"ש ולא היה שלט ולא שום דבר. האוטו פשוט עף באוויר. כלום לא קרה, אבל מבחינת בלאי אני משער שזה לא היה טוב.

פורסם
האם יש תקן על גובה ורוחב פסי האטה? אם כן אני בטוח שאצלי בעיר הם עברו כל גבול .יש איפה להתלונן?

בירושלים, בארמון הנציב?!

אאאח כמה פסים כולם בגובה מטר, האוטו עוד שניה מתפרק כל פעם שהוא עולה על הפסים. פיצצו את כל השכונה בפסים מפגרים, לא פעם עלה לי רעיון לשפוך בטון או משהו ליד הפסים כמו בתמונה כדי לרכך את המכה. אבל למי יש כוח אני מעדיף לעשות עיקוף של 2 קילומטר.

untitled.JPG

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

• תוכן חדש...