Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמת על פסי ההאטה - כתבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האם יש תקן על גובה ורוחב פסי האטה? אם כן אני בטוח שאצלי בעיר הם עברו כל גבול .יש איפה להתלונן?

תגיד תודה על מה שיש לך , אצלנו בעיר אימצו את הפס האטה הזה

bumper.jpg

אני קורה לזה "פס עצירה" כי אם אתה לא עוצר לפני שאתה עולה על זה אתה פשוט תבלה כל כמה חודשים במוסך לתיקון משולשים , מסרק הגה ,ציריות וכדומה.

פורסם
הייתי בפורטוגל לא מזמן. יש שם יופי של פסי האטה - כ-30 מטר לפני מעברי חצייה מתחילים פסים האטה קטנים שמרעידים את האוטו ונעשים צמודים יותר ככל שמתקרבים למעבר - ככה הנהג יודע שהוא צריך להאט, ואפילו יודע עד לאיזו מהירות.

מדהים! גם הרומנים עלו על אותו פתרון ואף הרחיבו לו את השימוש. בכביש בינעירוני לפני עקומה חדה מופיעים השיבושים בכביש כדי לגרום לך להאט. לא האטת בזמן, לא נורא כי תאבד אחיזה ואת הטעות הזו כבר לא תבצע שוב.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
תגיד תודה על מה שיש לך , אצלנו בעיר אימצו את הפס האטה הזה

bumper.jpg

אני קורה לזה "פס עצירה" כי אם אתה לא עוצר לפני שאתה עולה על זה אתה פשוט תבלה כל כמה חודשים במוסך לתיקון משולשים , מסרק הגה ,ציריות וכדומה.

זה אכן פס עצירה אכזרי ביותר, הוא ממוקם לפני הש.ג של הישוב, אם משתמשים בזה כפס האטה, ה' ישמור, יצא לי לנסוע בכביש כזה, זוועה.

שובר לרכב את הצורה גם בהילוך ראשון.

רק לרכבי הליסינג זה לא מזיז ואני רואה אותם טסים על זה, אולי חברות הליסינג מתקינות מתלים מיוחדים שעומדים בזה:-D מי יודע.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
זה אכן פס עצירה אכזרי ביותר, הוא ממוקם לפני הש.ג של הישוב, אם משתמשים בזה כפס האטה, ה' ישמור, יצא לי לנסוע בכביש כזה, זוועה.

שובר לרכב את הצורה גם בהילוך ראשון.

רק לרכבי הליסינג זה לא מזיז ואני רואה אותם טסים על זה, אולי חברות הליסינג מתקינות מתלים מיוחדים שעומדים בזה:-D מי יודע.

אם אתה מאיזור ירושלים אתה בטח מכיר את המחסומים לכיוון מעלה אדומים וגבעת זאב , הפס האטה שהראתי זה עוד דבר עדין , זה לא עושה כלום לאוטו לעומת הגירודים על הכביש לפני המחסומים , הם גירדו שם את הכביש בצורה מחרידה שאם את לא קולט ואתה בא במהירות , יכול לעוף לך גלגל :-) ( הכוונה לזה..... :cry:)

ולא רק זה הם שמו לך את הפס האטה שהראתי מקודם אחרי ולפני המחסום , (טוב נו הייתי מדבר גם על הפקקים שהמחסומים האלה יוצרים , אבל זה כבר דיון אחר.)

אהה ובקשר לרכבי הליסינג , כנראה שמי שעושה ליסינג בונה על זה שהוא כל כמה שנים בודדות מחליף אוטו , ויש כאלה שיש להם גם ליסינג תפעולי (תתקנו אותי אם אני טועה אבל זה כולל תיקונים לא?? אני לא כל כך מבין בזה)

פורסם

א. זה לא מחסום מעלה אלדומים, זה מחסום א-זעים.

ב. זה לא פסי האטה, אלו פסי הרעדה. הם נועדו כדי להציק, אבל גם למנוע ממחבלים להגיע במהירות. שים לב. תעלה עליהם במהירות, ותראה מה יקרה לאוטו שלך. יחליק לו כמו בסקי...

לא מומלץ לנסות לעלות על פסי הרעדה כאלו במהירות!

יש כאלו גם במחסום מישור אדומים, אלא שאלו במחסום מישור אדומים, מורכבים מכמה עשרות מסמרי כביש.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

פסי הרעדה לפני מחסום נועדו גם שאם מישהו נרדם אז שיתעורר לפני שהוא נכנס במחסום. כמה שזה מעצבן, זה מוצדק ויכול להציל חיים. יש הרבה מקומות עם פסי האטה מיותרים ומוגזמים, אבל כאן לדעתי אין מקום להתלונן.

עריכה - קראתי את ההודעה ברפרוף והנחתי שמדובר על המחסומים של 443 (כנראה שלזה התכוונת בגבעת זאב). מירושלים למעלה אדומים לא זכור לי מחסום.. ואם כבר מדברים אז יש את מחסום חיזמא שיש שם "פסי עצירה" כמו בתמונות אולי אפילו יותר גרועים!

פורסם

התכוונתי למחסום שבאים מכיוון גבעת זאב לירושלים ( לא דרך 443 , אגב שם הכביש מגורד עוד בעדינות יחסית)

והכוונה השניה הייתה למחסום שבאים ממעלה אדומים לירושלים, בעליה.

ואגב יש משהו במה שאתה אומר , כי לפני כמה שנים קרה מקרה שבאותו המחסום שבאים מגבעת זאב לירושלים (המחסום ממוקם בדיוק לאחר עיקול , ואין שדי ראייה) משהו נכנס בבטונדה ומת . אבל בכל אופן יש איזשהו גבול אפשר לגרד את הכביש רגיל כמו שמגרדים כביש כאשר מחדשים אותו.

פורסם
לפני כמה שנים קרה מקרה שבאותו המחסום שבאים מגבעת זאב לירושלים (המחסום ממוקם בדיוק לאחר עיקול , ואין שדי ראייה) משהו נכנס בבטונדה ומת . אבל בכל אופן יש איזשהו גבול אפשר לגרד את הכביש רגיל כמו שמגרדים כביש כאשר מחדשים אותו.

הכניסה הדרומית לבסיס פלמחים מכיוון יבנה, היא בקצה כביש ארוך יש ופתוח (מכיוון מחלף יבנה), ושער הבסיס למעשה חוסם את הכביש מיד לאחר ראש גבעה, באופן שלא רואים אותו עד שנמצאים כמה עשרות מטרים לפניו.

מישהו בבמוו לפני כמה שנים, שכנראה נסע מהר מאוד ולא הכיר את הדרך, ראה את השער מאוחר מידי, אבל למזלו הצליח לזגזג במהירות גבוהה מאוד את השיקיין של הבטונדות לפני השער ולקח איתו את השער עצמו עד לעצירה באמצע הכיכר שנמצאת כעשרים מטר אחרי הש"ג.

אחרי זה כמובן הוסיפו שלטים לפני ראש הגבעה.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

בקרית אונו, הוחלט לאחרונה להוסיף 3 פסי האטה בכל קטע בקטעים הבאים:

שד' המייסדים, רחוב הפרדס, מנחם בגין, רחוב הנשיא ובמיכאל לוין,

כמו כל דבר אחר שקשור לתחבורה בקרית אונו,

כרגע יש רק שני בורים במקום פס האטה, שמסמלים, בור :shock:

והפס האטה החדש, היחידי והכי מוצלח לדעתי, נמצא ברחוב המייסדים, ללא כל שלט/אור מסויים מכיוון הפס, אתה נוסע במהירות של 50 קמ"ש ופתאום עולה לגובה של חצי מטר ואז נוגח בכביש עם הטמבון.

והפס חדש-ישן ברחוב הזית, לא 1 אלא 2 במפרים אחד אחרי השני.

כמובן שיש לציין שמדובר באזורים שילדים קטנים רצים בו ומשחקים בו וקופצים לכביש וגורמים להתפוררות הצמיג 3-4 פעמים ביום.

----

פורסם

עריכה - קראתי את ההודעה ברפרוף והנחתי שמדובר על המחסומים של 443 (כנראה שלזה התכוונת בגבעת זאב). מירושלים למעלה אדומים לא זכור לי מחסום.. ואם כבר מדברים אז יש את מחסום חיזמא שיש שם "פסי עצירה" כמו בתמונות אולי אפילו יותר גרועים!

וואי, ממש, אפשר להתחרפן מאיך שזה מקפיץ ת'אוטו :|

פורסם

אני מכיר את המחסומים ביציאה ובכניסה ל 443 אתה צודק שם יש גירודים וגם פסי עצירה שכאלה, אבל זה מחסום זה עוד מובן, מה תגיד על מושב שבכביש של 400 מטר בתוכו יש פסי עצירה שוחטים שכאלה?

לא מחסום ,סתם כביש , סיוט לחזור כל יום הביתה:evil:

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
שבאים ממעלה אדומים לירושלים, בעליה.

צודק! מזמן לא הייתי שם וניסיתי לשחזר את הדרך בראש אבל המחסום הוא רק בדרך חזרה לירושלים אם אני לא טועה.

לא זכרתי שיש שם פסי הרעדה אולי בגלל שתמיד יש שם פקק בגלל המחסום :)

פורסם
צודק! מזמן לא הייתי שם וניסיתי לשחזר את הדרך בראש אבל המחסום הוא רק בדרך חזרה לירושלים אם אני לא טועה.

לא זכרתי שיש שם פסי הרעדה אולי בגלל שתמיד יש שם פקק בגלל המחסום :)

עוד מעט מעבירים אותו לכביש שמוביל לכיוון מישור אדומים , אחרי שיסיימו לבנות את הכביש עוקף לערבים של עזרייה , וככה לא יצטרכו מחסום בעלייה כי בעצם לא יהיה להם גישה לכיוון ירושלים (רק מהצד השני)

• תוכן חדש...