Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רוצה תשובה קצרה ולעניין ... (בזוקה.. לא המסטיק)

RADI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

כבר כתבו על זה כמה פעמיים בפורום.

אבל הנה תשובה:

אמרו פעם שזה נותן צליל יותר מדיוק ועל זה התוכחו כמה פעמים ואז הסכימו שזה לא משנה איזו תיבה אתה שם כי חשוב מספר הליטרים שבה.

תיבה מסוג בזוקה נוחה למי שיש תא מטען קטן וצפוף.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה !

שנייה ! מה זאת אומרת כמות הליטרים ? על מה אתם מדברים ? והפעם תשובה לא קצרה :D

קח תיבה ותתחיל למלא בה בקבוקי מי עדן, כמה ליטרים שיכנס זה כמות הליטרים של התיבה.

אחרי שתעשה את זה תקרא מה שכתבתי למטה.

1. ליטרים זו מידת נפח. ולכן לא משנה איזה תיבה אלא משנה הנפח של התיבה. למרות שאני בספק אם תיבת פלסטיק דקה משתווה לתיבת MDF 19 מ"מ, צריך לשאול את אייל לגבי זה.

2. אתה מוכן לא לעשות 20 פעם ENTER??, זה מעצבן לקרוא את זה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שחומר התיבה משנה, הוא צריך להיות קשיח כדי שלא יהיה FLEXING בחומר בגלל זה אנחנו משתמשים בMDF 19 מ"מ כי הוא קשיח מספיק ונוח לעבודה. אתה יכול לעשות אותה מפלדה אם אתה רוצה :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך לבנות לי תיבה.

הגודל לא משנה לי גם ככה אני לא מכניס כלום לתא מטען.

איזה מידות הכי כדאיות לבנית תיבה?

הסאב הוא 15" של מוראל יש למישהו ניסיון איתו?אף אחד? :?

בתודה אלעד

נינג'ה לבנה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני צריך לבנות לי תיבה.

הגודל לא משנה לי גם ככה אני לא מכניס כלום לתא מטען.

איזה מידות הכי כדאיות לבנית תיבה?

הסאב הוא 15" של מוראל יש למישהו ניסיון איתו?אף אחד? :?

בתודה אלעד

פתחת היום כבר ת'רד בנושא!

להתעלק על אחר זו לא דרך, שאלות על הסאב שלך תשאל בת'רד שפתחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד , קניתה את הסאב מוואלה שופס , לא ? אז כנס לשם עוד פעם ותירא שיש שם הוראות מפורטות על אופן בניית התיבה . בהצלחה ! וספר אחר כך איך הוא נישמע :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתם בטוחים שאין שום הבדל אחר בבאס בין תיבה גלילית לתיבה "רגילה" ?

כשקניתי את המערכת הראשונה שלי היו לי 4 סאבים בשבוע הראשון .. (למצוא את בחירת ליבי) ומשום מה הבאזוקה נתן באס שונה לגמרי .. אני לא יודע להגיד אם הבאס היה טוב יותר או פחות טוב אבל יכולתי בוודאות להגיד שהוא שונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיקו, האם לשתי התיבות היה נפח זהה ואם היה להם פורט (לשתיהן) האם אתה בטוח שהוא היה באורךXרוחב זהה בשתי התיבות? (אני מניח שלא ולכן הם נשמעו שונה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברור שחומר התיבה משנה, הוא צריך להיות קשיח כדי שלא יהיה FLEXING בחומר בגלל זה אנחנו משתמשים בMDF 19 מ"מ כי הוא קשיח מספיק ונוח לעבודה. אתה יכול לעשות אותה מפלדה אם אתה רוצה :)

מפלדה? זה לא ייתן רזוננס מגעיל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ליטר-דצימטר בשלישית.

או-10 סנטימטר בשלישית.

ולגבי הוויכוח שאני צופה פה על תיבה עגולה\מרובעת.

אתם מוזמנים לנבור בחומר של גלים ומגנטיות(על הדרך) ולראות מה ההבדל ומה יותר טוב.

שוני בין שני התיבות אני בטוח שיש.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם נתתי את הפלדה כדוגמא, לא יודע אם יהיה רזוננס, מה תדר הרזוננס של פלדה? :wink:

גלעד, שים לב למשל ברמקולים ביתיים, יש לך כל צורה שרק תחשוב עליה, כנל בתיבות לסאבים לרכב (בניות פיבר למשל).

בכל מקרה אתה יכול לראות שבשום המלצה לתיבה לא כתוב על המלצה לצורה אלא רק על נפח, יש לכך סיבה. בסאבים בעיקר אין משמעות לצורה בשל אורכם הגדול של גלי הקול.

אם נברת בחומר על גלים ומגנטיות אני בטוח שכולנו נשמח לשמוע הסברים מלומדים בנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איל אם אתה מנסה לרמוז שהסאבים הרגילים היו עם אותה התיבה. ורק הסאב הגלילי היה עם נפח ופורט שונה אז בגלל זה היה שינוי דרמטי .. אז זה לא היה המצב

היה סאב 10" עם תיבה יחסית קטנה.. סאב 12" פיוניר עם תיבה קצת יותר גדולה

וMAGNAT TRANSFORCE 1000 שהוא בכלל תיבה אטומה אם אני זוכר נכון והוא בכלל בנוי שונה (התיבה שלו)

ולמרות שהיה שוני בין כל סאב לסאב.. הסאב גלילי פשוט היה שונה לגמרי. אם היית מחליף לי סאב באוטו ולא היית אומר לי אם זה גלילי או רגיל יכולתי בקלות לזהות אותו

(לפחות את הדגם הספציפי של בלאונפנקט)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...