Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עדיף 2 מקדימה ו-2 מאחורה מאשר רק קומפוננט מקדימה?

המערכת מיועדת לאבא שלי, הוא לא צריך הגברה.

בטווחי מחירים האלה זה באמת כל כך לא משנה מה בוחרים? אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים.

אודי

פורסם

אני אגיד לך מה אני עשיתי, קניתי רדיו דיסק ב850 ורמקולים 6X9 ב320 שקל.

ואז יש לך עוד קצת כסף לקדמיים גם ו..זהו :p

בת'כלס, אני לא צריך יותר מזה, אין לי כוונה להשקיע יותר מדי ברכב שנמצא על הכביש למעלה מ10 שנים.

פורסם

קודם כל אל תקנה באוטו-דיפו, אלא אם כן יש מבצע.

מכשיר: 500-650 ש"ח נכנסים לך כל הפיוניר, קנווד ופנסוניק הבסיסיים - תראה איזה נראה לך הכי טוב ונשמע לך הכי טוב ולך עליו.

קומפוננט קדמי - נגיד מורל פולס - עוד 500 ש"ח.

רמקול אחורי - מה שמתאים, אני לא יודע מה נכנס, אם אין כוונה לשים מגבר הייתי קונה רמקול 6*9, JBL או מורל פולס או קנווד או פיוניר, לא ממש משנה - 400-500 ש"ח.

וזהו.

שים לב רק שלא יידחפו לך סחורה ממקור לא ידוע שמחיר מטורף.

לך תראה דגמים והצעים ותחזור לפה ותקבל ייעוץ סופי.

לדעתי:

רדיו-דיסק - פיוניר 2950 או פנסוניק 1303 או קנווד 237 (משהו כזה).

קומפוננט קדמי - מורל פולס.

אחורי - JBL CS3169 (אם אתה רוצה אני יכול להשיג לך יד שנייה, כחדש, עבד רק כמה חודשים בלי מגבר במחיר טוב מאוד) - אם אתה רוצה רק חדש מחירו כ-440 ש"ח (מבצע באוטו-דיפו, היד 2 יעלה לך כ-250 ש"ח).

• תוכן חדש...