Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע שעבר פתאום שמנו לב שצץ כבל חדש בצד הנוסע מתחת לדשבורד בג'אסטי.

לא הצלחנו לזהות לאן הכבל הזה אמור להתחבר. פרקתי את המגרה בצד הנוסע וניסיתי לעקוב אחר הכבל, ממה שהצלחתי לראות, הוא עובר בצמוד לתעלה של המזגן ומתחבר למן פלסטיק שחור שמצולם באחת התמונות ומשם לא הצלחתי לראות הלאה לאן הוא נעלם.

אני מקווה שמישהו כאן יצליח לזהות למה שייך הכבל הזה...

מדובר בג'אסטי 93 1.2L.

תמונות:

0911071142mx4.jpg

0911071143bm5.jpg

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אכן האנטנה, תחבר אותו לרדיו, יש שם שקע במיוחד בשביל זה, האם יש קליטה אגב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הנושא כבר נבדק, ואכן האנטנה של הרדיו מחוברת וקולטת כמו שצריך... כשניסינו לנתק אותה אכן לא הייתה קליטה וחיברנו שוב והכל מתפקד מצויין.

הכבל הזה הוא לא של האנטנה של הרדיו ולא קיימת אנטנה נוספת ברכב למיטה ידיעתינו.

פורסם

אולי הייתה פעם? כי זה בהחלט כבל של אנטנת רדיו.

ייתכן והייתה אנטנה קודמת שזה הכבל שנותר ממנה (מי שהוציא אותה לא טרח להוציא את הכבל).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא מצאתי סימנים של אנטנה קודמת שהייתה, ולא הצלחתי להוציא את הכבל הזה.. נראה שהוא מחובר למשהו.

הוא הולך צמוד לתעלה של המזגן ולאחר מכן נתפס איפושהו.. הוא עדיין מחובר. אני אנסה לחבר אותו במקום האנטנה של הרדיו ולראות אם זה קולט משהו.

למרות שנראה לי שהוא ביכלל של משהו אחר, אבל אין לי מושג של מה...

פורסם

"הוא הולך צמוד לתעלה של המזגן ולאחר מכן נתפס איפושהו.."

אולי זו הסיבה בדיוק שהוא עדיין שם. קודמך לא הצליח להוציאו ולכן העביר אנטנה חדשה.

לא הייתי מתרגש יותר מידי מהכבל הזה , אולי אם פעם תפרק את האוטו למטרה אחרת שווה לפרק עוד קצת ע"מ להוציא כבל זה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כשרשמתי שהוא הולך צמוד לתעלת המזגן, התכוונתי שהם הולכים יחד בתוך מן רצועת פלסטיק (כמו אזיקון) שתופסת אותם יחד, ובאיזשהו שלב הכבל הזה עולה למעלה וממשיך את דרכו.

לדעתי הוא עוא מחובר איפושהו, אני לא רואה שום סימן לאנטנה נוספת שהייתה באוטו...

לא חשוב, נשאיר אותו שם עד שמישהו יחליט לפרק ולבדוק מה הוא באמת עושה...

• תוכן חדש...