Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

המערכת הזמנית שלי ברכב מרגישה טוב ולא לזה מטרת הדיון הנ"ל.

הבעיה הנוכחית היא יותר בנושא של סאב ביתי של מורל .

הבעיה היא שהסאב הפסיק לעבוד פתאום , יום לפני שמעתי בוא נהדר ועל הבוקר הוא הפסיק לעבוד , המנורה האחורית אפילו לא נדלקת .

חשבתי לנסות ולבדוק כאן בפורום לפני שאני שולח אותו למעבדה ששם התיקון יקח כמה ימים ולפעמים שבועות ולאומת זאת הבעיה יכולה להיות ממש קטנה ופשוטה .

כיודע אין לי שום מגבר לבדוק :lol: אבל החלפתי שקעים ועדיין לא עבד .

אני יודע שהדיון לא קשור כ"כ למערכת ברכב , אבל עדיין כן קשור למערכת .

אני כבר יוסיף תמונה של הסאב למקרה שזה יעזור .

למישהו יש רעיונות / נתקל בבעיה כזאת או אחרת ? או בעל הסאב הנ"ל ויכול לעזור בצורה כושהי .

אשמח אם לא תנעלו את הדיון הנ"ל , תודה מראש.

יעקב

DSC00516.jpg

DSC00519.jpg

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עם התקלה לא קבועה.

*הוא לפעמים עובד ולפעמים לא. יכול להיות חוט מנותק/חצי מחובר.

בסאב שלך יש תקלה הבחיווט המוליך למרכז האלמנט.

*עם הוא לא עובד יותר בכלל. פיוז שנשרף. מגבר נשרף. חוט התנתק לגמרי. סאב נשרף.

תקלה בחיווט. ( הכבל חשמל מסובב מדי והגידים נקראו בפנים, היה לי כבר)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם באמת שום דבר לא נדלק כמו שאתה מתאר כנראה הרמקול תקין

אני מהמר על פיוז או כבל חשמל או ספק

אם הפיוז תקין תפתח את החלק האחורי של הסאב ותמדוד את הכבל חשמל שהוא תקין

פורסם

אני גם חושב שקודם כל הוא לא שרוף.

אני צריך לבדוק את הפיוז שלו , רק אני לא יודע איפה הוא נמצא אם יש בכלל .

מה שרואים בתמונה הוא דבר בילתי ניתן לפירוק . זה שליד הכבל של החשמל .

איך אני יכול לבדוק את הכבר עצמו ? אם הוא תקין או לא ?

תודה רבה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

בדוק פיוז גמלי קרה..

יש לך מאחורי הסאב בורג פלסטיק שטוח/פיליפס תסובב חצי סיבוב ויצא לך פיוז זכוכית תחליף אותו בהתאם לאמפר.

דברים כאלה קורים מתוצאה של נפילות מתח לא יציבות ואפשר למנוע זאת ע"י מייצב מתח שעולה בסביבות 70-80 ש"ח.

ואם זה לא עובד תיצור איתי בפרתי יש לי ידע באלקטרוניקה.

פורסם
הפיוז מתחת לפלסטיק העגול שליד הכבל , איפה שכתוב 630mAL 250V

הדבר הזה לא יוצא מהמקום כתוב ללחוץ ולסובב שמאלה . לא זז מהמקום .

איזה דרך אפשר לפרק אותו ?

ואיפה אני יכול לקנות אחד חדש כזה ?

תודה רבה

יעקב

פורסם

בדיוק מה שאני מנסה, הבעיה היא שאם עושים את זה חזק מידי הוא מתחיל לחפור בפלסטיק עצמו.

כאילו לשנות את צורתו מה שאני לא רוצה שיקרא , זה הורס את החריץ.

יש עוד רעיונות / למשהו היה או יש את הסאב הנ"ל ויכול לעזור

תודה רבה =) ושבת שלום

יעקב

פורסם

אני ינסה את זה תודה .=)

יעקב

• תוכן חדש...