Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כמה שאלות אני מקווה שאני לא מכביד

יש לי A3 1.8 T , אמנם זה בעתיד הרחוק ( מאוד רחוק אני מקווה) אני רוצה להחליף (אצטרך יותר נכון ) להחליף קלאץ' , האם יש קלאץ' יותר חזק מהאורגנלי ? במידה וכן , האם אני אצטרך להחליף דברים אחרים כדי שיתאים לאוטו.

אשמח גם לדעת עלות מוערכת. עלות הקלאץ' "הרגיל" בצ'מפיון היא בסביבות ה 2000 ש"ח (ב 1.6 הקודמת, אם כי אני חושב שהוא יהיה יותר יקר בטורבו 180 כ"ס) אז אם אין כל כך הבדל במחירים הייתי רוצה להתקין משהו יותר חזק. ושאלה אחרונה , אם התשובה היא כן , ויש משהו יותר חזק , אשמח לדעת איפה

אופס, עוד שאלה, והאם זה אותו קלאץ' של ה TT ?

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

אתה באמת חושב שהעלות של החלפת קלאץ' בצ'מפיון היא 2000 :lol:

תנסה יותר לכיוון ה6K, וזה מניסיון.

הקלאץ' הספיציפי הזה מחזיק יפה מאוד עלייה משמעותית בכ"ס ומומנט ולא בטוח שעדיף לשים דווקא קלאץ' משופר. (מה עדיף, לשרוף קלאץ' או לשבור גיר?)

פורסם

תכל'ס למה אתה צריך קלא'ץ חזק יותר? אם הרכב מקורי או קצת משופר אין צורך בקלא'ץ חזק יותר. זה סתם פחות נוח, מנסיון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

השיפור הכי טוב הוא להתקין קלאץ של VR6, ופיליויל של G60 או פליויל קל של סדנא,אפילו היה יותר זול מהמקורי שלך ויותר חזק ממנו.

פורסם

6K ?? אתה בטוח? לפני 3 חודשים מכרתי A3 אמנם 1.6 אבל החלפתי לה קלאץ' פעמיים , פעם אחרי שקניתי ופעם לפני שמכרתי (באסה) אבל בשתיהן לא שילמתי יותר מ 2000 ש"ח . אתה החלפת של טורבו ??

בכל מקרה אני לא רוצה לשים מחוזק כדי שיהיה יותר מהיר ותאוצה וכו.. אולי כדי יחזיק יותר מעמד או שהרכב יתנהג יותר טוב.

בכל מקרה ההחלפה היא עוד כמה זמן " הרבה אני מקווה "

ואגב זה נכון , ככל שהמנוע יותר חזק הקלאץ מחזיק יותר מעמד מניסיון , ב 1.6 החלפתי פעמיים תוך 80,000 , יש לי חבר עם אימפרזה שהוא עשה 140,000 ק"מ עד שהחליף קלאץ'.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

הסיבה היחידה לשים קלאץ' מחוזק היא שהרכב מוציא כמות כזאת של כוח שהמקורי פשוט מחליק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...