Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי אתמול קופוננט קידמי של מוראל פולס 6.5".

הרמקול השמאלי מקדימה שורק שריקה כזאת שמתגברת עם הסל"ד.

ככל שאני נותן יותר טורים ככה השריקה מתגברת!

יש לי מגבר פולס אודיו BA2900

והוא מותקן מתחת לכיסא שליד הנהג מקדימה. כלומר בכיסא בקידמת האוטו בצד ימין.

המתקין שלי כדאי לנפנף אותי הנמיך לי את המגבר והביא את השריקה למצב שכמעט ולא שומעים. אבל זה לא פתר את הבעיה.

הוא הנמיך לי את העוצמה הכללית מהמגבר וככה גם השריקה התקטנה וגם הווליום. והמתקין טוען שהוא לא יודע מה הבעיה.

מישהו יכול לעזור?! אני חייב לסדר את זה. זה ממש מטריד אותי!

פורסם

לחבר שלי פשוט קרתה את אותה הבעיה תבדוק שחיברו לך טוב את המערכת עצמה .

Volkswagen Polo 1.2 TSI 2011

כי חיים רק פעם אחת.:-)

פורסם

הקרוס ממוקם בתוך הדלת.

ואני ממש לא מבין בכל העניין של החיבורים וכל זה. אני יודע רק להגביר ולהנמיך את המוזיקה מהרדיו דיסק.

נראלי אני ינתק את המערכת וימכור אותה. כל הציוד חדש.

אין לי כוח לדברים האלה.

צריך לעשות סטאג' כדאי לסדר את הדברים האלה. זה לא שווה את הדפיקות לב והבאסה.

הכי טוב רמקולים שעושים בוח בוח בוח.. זה הכי אוטנתי!

פורסם

יכול להיות שרק מינוס אחד של RCA נשרף במכשיר? תנסה להחליף לדוגמא רדיודיסק וככה תדע אם הוא הבעיה.

פורסם

הלכתי למתקין. ואמרתי לך מה הוא עשה. הנמיך לי את המגבר וככה הונמכה גם השריקה. אבל זה לא פתר את הבעיה.

ואני ממש לא יודע להחליף רדיו דיסק וכל זה. וRCA. אני ממש לא מבין במערכות. כל מה שרציתי זה להנות קצת בנסיעה. הלכתי קניתי ציוד. הלכתי למתקין הכי קרוב לבית. שילמתי לו. והלכתי הביתה. עכשיו גם בנוסף לפני כמה שעות הסאוופר הפסיק לעבוד.

משהו ממש מוזר!!!!!

פורסם

אז נראה שעדיף שתחליף מתקין, כלומר גש לאחד שיודע לפתור בעיות מסוג זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם לא שמת לב נתת לעצמך תשובה כבר בפתיחת התרד, כמו שאמרת המגבר יושב מתחת לכיסא הנהג שבד"כ ברוב המכוניות יושב שם גם המחשב של הרכב ובעצם אחרי על כל תפעול הרכב וקרבה של המגבר אליו יכולה בעצם לגרום להפרעות רעשים כמו חוט פלוס שעובר ליד RCA מה שנקרא בשפת החשמל "השראה" הבדיקות שאתה צריך לעשות כדי למנוע את הבעיה הם בסדר הבא:

חשוב לדעת!!! במקרה ואין לך ידע כללי בחשמל ובמערכות רכב עדיף שתפנה למתקין מוסמך ולא סתם מתקין כמו שהלכת אליו

1) קרבת המגבר למחשב הרכב

2) קרבת כבלי פלוס למגבר ולRCA

3) לנסות ולהחליף RCA

4) לבדוק הפרשי מינוסים

5) לבדוק את חיבורי הקרוס למגבר ואת חיבורי האלמנטים לקרוס

צהנה בתהליך החיפוש ושיהיה בהצלחה בתקווה שלמדת לא ללכת לכל מתקין כדי לשים מערכת ברכב

• תוכן חדש...