Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש.

אני מבין שאיתו את תתחרע עלינו בתחרות

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המונו - JBL BP1200.1 - סדרת הפאוור הישנה של JBL, המגברים השחורים (כמו ה-BP300.1 שהיו נמכרים עד לא מזמן בארץ). מספק 1200WRMS ב-2 אוהם. הסאב מסוגל לקבל 1000WRMS. לאט לאט :-P

ומי שחושב שהמערכת שלי אז הוא טועה (אהמ, יונתן), המערכת בכלל של אחי שחולה באסים.

בקרוב עוד סירטונים ותמונות (גם של המונו למי שלא זיהה).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עוד ת'רד הזוי מבית קארספורום.

התאמה של תא מטען של רכב לגודל של תיבה - ולא ההפך.

תנסה לפרק את המושב האחורי ותראה אם התיבה יכולה לעבור משם, זה נראה כאילו שאתה תצטרך לפרק חלק מתא המטען בשביל להכניס לשם את התיבה או איכשהו להרכיב אותה בתוך תא המטען אם זה בכלל אפשרי.

- אז תעשה תיבה טיפה קטנה יותר, לא יקרה שום דבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי אני יענה לך רק על " תעשו תיבה קטנה יותר , לא קרה כלום"

בטח שיקרה !

התיבה הזו כוונה ל32HZ מה שאומר להוציא מהסאב את כל נפלאותיו .

ושאני אומר נפלאותיו זאת אומרת עליה של 5-6 DB באזור התדר הזה לעומת תיבה אטומה (תעשו חשבון לבד..)

לכן תיבה קטנה יותר -פשוט לא תוכל לספק זאת \ באסה .

פורסם

או קיי אז אני אתן לך את האפשרות השניה...

תקנו רכב עם פתח תא מטען גדול יותר... עכשיו זה נשמע לך יותר הגיוני?

אז לא תנגן ב32 הרץ תנגן ב40 - מה קרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוידאו מפחיד.

תתחדש.

אגבת מה הם החמישה ברגים (לא הברגים בשורה שמחזיקים את הפורט)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לדעתי הוא התייחס לתמונה הרביעית מימין, הכוונה היא ל5 ברגים בצורת הX שמחוברים לדופן התיבה.

ואני אשמח לדעת מה הם הרביעייה שמחוברת לדופן בתמונה השלישית (צורת ריבוע).

• תוכן חדש...