Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש ABS שזה לברקסים כדי למנוע החלקה, הבנתי שיש ESP שזה בקרת יציבות שלא נותנת לך לזרוק תחת פחות או יותר בסיבובים, אבל עכשיו הייתי בסובארו בנסיעת מבחן על דגם ה2.0 ספורט וראיתי ששם אין להם ESP אלה EBD רציתי לדעת מה ההבדל ומה הEBD עושה. דבר שני ראיתי אצל אמא שלי בשברולט ABW אז אם למישהו יש מושג מה זה אני ישמח לדעת.

פורסם

ABW במקור היה אמור להיות מקדים אור בלם, כשאתה עוזב את דוושת הגז, זה היה אמור להדליק אור בלם ו"כאילו" לתת לך עוד איזה 7 מטר, אבל! ויש אבל גדול, המערכת עבדה בערך 5 דקות אחרי שהרכב יצא מהסוכנות ומאז היא סתם נטל חשמלי.

אם אני לא טועה, הומצאה בארץ ולא בדיוק הצליחה.

פורסם

לאימפרזה 2.0 בקרת יציבות, המכונה אצל סובארו בשם VDCS - ראשי תיבות של Vehicle Dynamics Control System.

"זתומרת" זו לא מילה בעברית, ואנחנו מאוד לא מחבבים כאן שפת צ'אטים. לתשומת לבך.

פורסם

אוקיי אתה אומר שלאימפרזה החדשה זתומרת B3 יש בקרת יציבות בשם VDCS שתאמת לא ראיתי בכלל במפרטים שהחברה נתנה לי, ראיתי שם רק ABS ו EBD מישהו יכול להביא לי הוכחה שיש לאימפרזה ESP ? אולי פשוט כל חברה קוראת לבקרת יציבות בשם אחר?

פורסם

יש חברות שנותנות למערכות בקרת היציבות שמות שונים, ויש שמות של מערכות אשר זהים לכולן.

EBD, ABS הן קיצורים שכל היצרנים משתמשים בהם ללא שינוי.

בנוגע למערכת בקרת היציבות- כל חברה נותנת לה את שמה בסוברואית מדוברת הדבר נקרא VDC, אתה מוזמן להכנס לאתר סובארו ולקרוא בעצמך.

• תוכן חדש...