Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

בעוד כחודש אני עושה טיפול 10K שיגרתי לרכב[106 MKII ]

עכשיו ,השמן הראשון שהשתמשתי ברכב לאחר הרכישה היה של AC DELCO 10W40 .

לאחר מכן ,בטיפול האחרון השתמשתי בליקוי מולי 10W40 במיכל הזהוב-ואהבתי אותו יותר מהAC DELCO .

ידוע לי, שהשמן אשר היצרן ממליץ הינו הESSO ULTRA 10W40 ,מעולם לא השתמשתי בו במכוניות הצרפתיות שלי!

וכמובן יש על הפרק את השמן המקורי של רנו של היצרן ELF גם הוא בצמיגות 10W40 ששמעתי עליו סה"כ דברים טובים.

ולאחר כל ההקדמה הארוכה הזו -השאלה היא כזו:

במידה ויצא לכם להשתמש ולבחון את 2 סוגי השמנים האחרונים שהוזכרו להלן:[ELF/ESSO],מניסיונכם והתרשמותכם האישית-איזה שמן מבין השניים איכותי/מוצלח יותר להשתמש בו לטיפול הקרב ובא?

תודה מראש ולילה טוב.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

סך הכל שני השמנים הנ"ל הם מחברות מוכרות, איכותיים ותמיד יהיו שני אסכולות שכל אחת תתמוך באיכות השמן השני. השיטה הידועה אומרת: "תטעם, השמן שטעמו גרוע יותר הוא איכותי יותר" השיטה שלי אומרת "אני משתמש בac delco" - בכל ארבעת המכוניות שלי למעט פעמים בודדות שאני חוטא במעט "דלקול" מאבא שלי כשאני תקוע בלי שמן.

פורסם

לא נראה לי שיש תשובה לשאלה זו .

השמנים הם מעולים , והסבירות שמישהו יכול להבחין בהבדלים בינהם בתנאים ביתיים היא נמוכה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

הבנתי,

טוב אני יבחר בשמן שאני משיג במחיר זול יותר.

ה ESSO-במחיר של 100 שח.

ה ELF-במחיר של 70 שח.

אני הטיפול הזה אלך על הELF.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...