Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר תתחדש!

עבודה מאוד יפה גם הקורות וגם הבאגז(ממש מסודר).

סוף סוף תהיה לך מערכת מכובדת +, ושלא רק תסתובב במפגשים :wink:.

עכשיו תתחיל לך בעיה של הכיוונים (במיוחד הפאזות).

באיזה ראש אתה משתמש?

כי ראיתי באחד ה'תרדים שאתה מתכוון לכוון את הבמה רק בעזרת פאזות (מה שניראה לי כימעט בלתי אפשרי בסט אפ הנ"ל).

הסט אפ שלי הוא מאוד דומה לשלך (וכמה רכיבים דומים:המיד והקרוס).

אני ניסיתי לכוון את הבמה רק בעזרת פאזות ולאחר חודשיים פשוט הבנתי שזה בלתי אפשרי, בגלל שהמיד שהוא, קרוב מידי (ואצלך זה רכב יותר קטן).

בסוף החלפתי את ה HU.

וגם אם טיים אלמנט עדיין זה לא קל לשלב בין שלושת החלקים.

אני מכווה שתצליח, ומכווה לשמוע באחד המפגשים.

פורסם

תודה למגיבים!

כן, המגבר הזה עובד יפה מאוד עם הסט (250 RMS זה מספיק?).

לגבי הפאזות, זה כל העניין כאן. אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד בעזרתן. כרגע אני חורש שני פורומים בחו"ל וקורא דעות מומחים על כיוון פאזות והתיאוריות שמאחוריהן. את האמת? זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה. קיבלתי כרגע המלצה לכיוון פאזות שעובד טוב בלמעלה מ 90% מהרכבים לפי טענת הבחור, ומדובר בתותח תחרויות SQ בארה"ב. אני מקווה שהוא מבין על מה הוא מדבר.

איציק, המגבר יציב ב 2 אוהם, אבל מה זה משנה? בי-וויירינג לא מוריד את המגבר ל 2 אוהם (ואם כן אז 400 RMS נראה לי יותר מגניב מ 250 עלובים :lol:)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר

תתחדש רואים שיש פה עבודה אסטתית וברמה במיוחד בבמה הקדמית הכול נקים ומותקן ברמה גבוהה

מקווה שתצליח להסתדר אם כל נושא הכיוונים של המערכת החדשה וסה"כ שהיה מברוק על כל הרכיבים

(מעניין כבר לשמוע מה הזד אודיו הזה שווה)

:roll:

פורסם

עבודה יפיפיה איתמר !

אולי נעשו הרבה עבודות כאלה , אבל לא עם גימור כזה , נראה מדהים :-P

תתחדש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

איתמר - הרכיבים שהתקנת הם אורגזמה ויזואלית מבחינתי.

תתחדש - כל הכבוד.

אבל אני מאמין שיהיה לך מאאאאוד קשה לאזן את הסט הקדמי על ערוץ אחד.

מה שהוופרים צריכים זה לחלוטין לא מה שהטוויטרים צריכים.

והמידים - כשאלה צועקים, זה ממש כואב.

אבל זה גם יכול להיות מאוד מעניין אם תצליח להגיע לאיזון טוב, מחכה להדגמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה עכשיו רק חסר וופרים של אילייט כדי לקבל סט שראוי לקבל את המדבקה של מורל

צוחק (אולי לא)

קשה באיזונים קל בקרב

נ.ב

תסתכל בחתימה אני ממסגר לך את זה

פורסם

אבל אני מאמין שיהיה לך מאאאאוד קשה לאזן את הסט הקדמי על ערוץ אחד.

מה שהוופרים צריכים זה לחלוטין לא מה שהטוויטרים צריכים.

והמידים - כשאלה צועקים, זה ממש כואב.

אבל זה גם יכול להיות מאוד מעניין אם תצליח להגיע לאיזון טוב, מחכה להדגמה.

מממ... לא הייתי ממהר להיות פסימי.

אחד מהיתרונות כשיש הד-יוניט טוב הוא האפשרות לשלוט על הכל. ב PRS880 יש אפשרות לשלוט על האקולייזר וההנחתה של כל צד בנפרד, מה שפותר את "הדומיננטיות של צד שמאל"

כבר עכשיו המידים והטוויטרים לא צורחים (והו הו כמה הם צרחו כשהכל היה על פלאט). היום שיחקתי קצת עם הפאזות ובאמצעות הטיים קורקשן הצלחתי להגיע לסוג של מרכוז, רחוק שנות אור מהתוצאה אליה אני שואף להגיע, אבל לפחות זה בכיוון.

שוב לגבי הסאב, בתיבה החדשה הוא נשמע מושלם. לא ייאמן כמה עוול עוללתי לו בתיבות שהוא היה בהן עד היום.

עדיין חסרים כיוונים והרבה מהם. מסתבר שבכלל לא קל לכוון מערכת כזאת ועל אף תיאוריות והמלצות - כל רכב בפני עצמו עומד.

איתמר.

(אבנר - :lol:)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני לא כל כך בעד השימוש של טיים קורקשיין של 880, כי הרי, תשים לב, לדוגמה אתה שם על צד שמאל את ה"נוסע" בפונקציה הראשונה, עכשיו תלך לגרפים (במצב NW) ותראה שמה שהוא עושה זה פשוט מנמיך את המידבאס ואת הטויטר הימניים ב3 DB וזהו, מה שאני יכול לעשות ידנית.

פורסם

אוהו איתמר, אתה והמערכת שלך.

האמת שאיזה שנה לא נכנסתי לפורום עקב חוסר בזמן:)

אני אשמח לשמוע את המערכת עכשיו, נראה אם השיפור משמעותי לעומת ההיבריד הפשוט שהיה מקודם.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כל הכבוד איתמר

התקנה יפה מאוד .

תתחדש העיקר שאתה נהנה מאיכות הסאונד .

יש לי בקשה קטנה אם תוכל להביא לי תמונה של כל הדלת אני ישמח

אני באמצע תכנון של בניה לדלתות.

רציתי לראות איך זה בנוי אצלך ?

והאם זה פיבר ? הבניה של התא כפפות עם הפוד בייחד ?

תודה רבה

נתי.

• תוכן חדש...