Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מדבר על הבנייה שיושבים בתוכה המיד-באסים.

מדובר בבנייה מעץ.

אם תעשה חיפוש בפורום על המערכת שאיתמר תיכנן, תוכל לראות תמונות של כל הדלת.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שוב תודה על התגובות.

נתי, כמו שאמרו לך, אם תערוך חיפוש על השם שלי תמצא תיעוד מצלום של כל בורג במערכת הזאת. הפוד שבדלת בנוי מעץ, הקורות זאת עבודת פיבר.

בוריס, הטיים קורקשן במכשיר הזה פשוט עובד גרוע. אני לא יודע בדיוק מה קורה שם מבחינה חשמלית, אבל ברור לי שנכנס לשם איזשהו מעגל עיבוד נוסף שגורע מהאיכות בצורה משמעותית. אין לי שום כוונה להשתמש בזה.

ניתן להזמין את הסאב דרך חנויות של טימפני, אך הוא יקר מאוד. אם מוסיפים כמה עשרות דולרים ניתן להביא כבר שני פירלס XXLS במחיר סקאן אחד.

אגב, אחרי המשחקים שעשיתי אתמול העסק נשמע הרבה יותר טוב. עדיין אין במה, אבל זה פשוט כיף לנסוע על כביש החוף בווליום גבוה ולשמוע כל יריקה של הזמרת על המיקרופון. תענוג 8)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רגע! הלו! תן לי לסיים את המערכת שלי :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אתה מדבר על עפולה - אני כנראה לא מגיע בכלל כי אני עובד בתאריך הזה וגם אין לי רצון להתחרות חוץ מלטובת הרוח הספורטיבית.

אבל - אני גם לא מאמין בקצב שהמאורעות בחיים שלי מתגלגלים שאני בכלל אספיק עד אז.

אבל אם יהיה מפגש מרכז קצת אחרי זה - אולי אני אספיק להגיע עם מערכת מורכבת - אולי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תתחדש.

הסיבה למה זה צורח ברורה לי לגמריי.

הBI-AMP שעשית.

תחזיר חזרה חיבור וחיבור והכל יתאזן לך בשניה.

הסיבות הן שהעכבות מאוד לא יציבות ככה, בנוסף אתה טוחן את הטוויטרים והמיד מול הוופר.

אני מכיר את התופעה מסט שבזמנו עזרתי לחבר אחרי שהתקינו לו ככה וצרח כמו מטורף אפילו אחרי הנחתה של 6dB בקרוס שלא נדבר על הבמה.

באותו רגע שחיברתי לו את זה רגיל הכל קיבל את מה שהיה צריך , הבמה התמקמה יותר טוב ובנוסף הטווטרים הפסיקו לצרוח.

שלא נדבר שהמגבר פחות התחמם , ועדיין העוצמה הייתה אותו הדבר.

תנסה, מה כבר יכול להיות כולה שני חוטים.

תאמין לי .

פורסם
תודה למגיבים!

כן, המגבר הזה עובד יפה מאוד עם הסט (250 RMS זה מספיק?).

לגבי הפאזות, זה כל העניין כאן. אפשר להגיע לתוצאות יפות מאוד בעזרתן. כרגע אני חורש שני פורומים בחו"ל וקורא דעות מומחים על כיוון פאזות והתיאוריות שמאחוריהן. את האמת? זה הרבה פחות מסובך ממה שזה נראה. קיבלתי כרגע המלצה לכיוון פאזות שעובד טוב בלמעלה מ 90% מהרכבים לפי טענת הבחור, ומדובר בתותח תחרויות SQ בארה"ב. אני מקווה שהוא מבין על מה הוא מדבר.אתה יכול לתת קישורים למאמרים האלו ? אני אשמח לראות על מה מדובר

איציק, המגבר יציב ב 2 אוהם, אבל מה זה משנה? בי-וויירינג לא מוריד את המגבר ל 2 אוהם (ואם כן אז 400 RMS נראה לי יותר מגניב מ 250 עלובים :lol:)

רק עכשיו יצא לי לראות את התרד' הזה (בזכות זה וזה וזה ) , כך שדבר ראשון שיהיה בהצלחה ואני מקווה שתהנה.

דבר שני : אני הבנתי שהמידים שלך והטוויטרים יושבים על הקורה בבניה מפיבר ? אם כך למה לכווין אותם אחרת ? מה ההגיון בזה ?

משום מה נראה לי שהכיוונים אצלך לא ממש בסדר (ומאוד יתכן שאני טועה כאן כי כול רכב לגופו ), השאלה היא האם ניסית לכווין את הדרייברים למקומות אחרים ?

בברכה יהודה

• תוכן חדש...