Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחזקת מנוע VW שנת 93

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום "טכני, אחזקה וטיפולים"

בבעלותי פולקסווגן פאסאט שנת 93, נפח מנוע 1.8

הרכב הינו יד ראשונה וגם טיפולי הרכב נעשים במוסך מורשה וחלקיו מקוריים.

המנוע עשה 493.000 קילומטר ולאחרונה בהתאם לגילו התחיל "לאכול" שמן קצת יותר מהרגיל.

במוסך הציעו לי לעשות טיפול רינגים.

שאלתי היא: האם יש אמת בדבר? כלומר, האם זה מה שייתן לי עוד כמה קילומטרים טובים של נסיעה ושימוש במונע

ויפתור את בעית השמן?

דבר שני, האם עלות הטיפול לא תהיה גבוה כ"כ, שעדיף אולי לחפש מנוע חלופי?

מודה לכם על תשומת הלב......

מחכה לתשובה,

JD.

פורסם

קודם כל מזל טוב לאוטו!

זה יפה לשמוע על רכב ככה שמור ויד ראשונה.

אז ככה:

בעיקרון טיפול שכזה יכול לעזור ואמור לפתור את הבעייה, בתנאי שבריחת השמן אכן משם.

אבל, והרבה אבל, לא מומלץ להחליף רק רינגים ולא לגעת בשאר. יש עוד חלקים שמשפיעים על צריכת השמן ועל הקומפרסיה.

נניח והחלפת רינגים ותיקנת את אכילת השמן, זה לא מחייב, שעכשיו שהקומפרסיה השתפרה, שהראש יעמוד בעומס החדש.

לכן אם כבר אז כבר מומלץ לבצע אוברול כמו שצריך או לקנות מנוע משופץ או מיבוא.

אם המנוע שלך במצב טוב חוץ מזה, שווה לשפץ מאשר לקנות אחר ולהתעסק עם משרד הרישוי וכו'.

בכל מקרה זה הוצאה יחסית גדולה במיוחד לרכב משנתון כזה. אבל אם אתה אוהב אותו, השמים הם הגבול (אולי הוא יעוף:lol:).

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תודה רבה גלעד, :-D

באמת נראה לי בסופו של ענין שאוברול יהיה הפתרון הנוח והמעשי ביותר בהתחשב בנתונים שלפני.

חשוב לי מאוד להמשיך לתחזק את האוטו הזה לאורך זמן רב (כמה שניתן) מכיוון שמכונות חזקות ואמינות כאלו כבר לא מייצרים כיום.

• תוכן חדש...