Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אתמול חבר שלי הביא לי מגבר של חברת Logic דגם PLX22. המגבר קצת ישן נראה לי בסביבות ה5 שנים.

המגבר הוא 2 ערוצים ובהספק של 300 וואט ו150 ואט RMS.

חיפשתי עליו קצת באינטרנט וזה מה שמצאתי:

http://www.gotcmt.com/eshop/catalog/107.htm

רציתי לשאול איך המגבר הזה? והאם הוא יתאים לרמקולים 6x9 שיש לי כרגע - kenwood kfc6960ie בהספק 300 ואט ו75 ואט RMS.

תודה.

פורסם

אם אלה הנתונים הנכונים והאמיתיים של המגבר אז הרמקולים יתאימו.

הרמקולים שלך 75RMS והמגבר נותן 75RMS לערוץ.

לגבי החברה, לא שמעתי עליה, לא נראה לי שהיא חברה גדולה או משהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש לך את המגבר, אולי תחבר ותבדוק? דרך אגב, רמקול 6X9 זה לא משהוא שקשה להרים, אני בטוח שגם אם המגבר נותן 50 וואט לערוץ (ולדעתי זה בערך המצב - לא מצפה ממשהוא שנקרא "LOGIC" שיעמוד בנתונים, זאת חברת מדבקה) - עדיין זה מספיק ודי. לא צפויה להיות בעיה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

אמנם החברה היא חברת "מדבקה" אך המגבר תוצרת קוריאה ולא סין .

אצלי היה מגבר לוג'יק 4 ערוצים , למחיר שהוא עולה הוא תמורה מצויינת . המגבר די חזק אך הקרוס שלו לא משהו .

• תוכן חדש...