Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשיונות רכב - סקר קטן .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין את האנשים האלה שלוקחים איתם את הרישיונות רכב ואת הטפסי ביטוח איתם בכיס.

זה הדבר הכי דבילי שראיתי .

2 חברים שלי עושים את זה, ועד היום לא הבנתי למה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
האם עדיף להשאיר את הרשיונות רכב ברכב ...

לשאת אותם איתך ועם שאר המסמכים ...

אין ממש חשיבות ...

חוות דעתכם .

לדעתי את זה כדאי לשאת איתך, כדי שבמיקרה כלשהו, למנוע אי נעימות ולהקל על הצמך.

אבל ביגלל שאני חולק את המכונית עם אבא שלי החלטנו להשאיר את רשיונות באוטו,

כדי שלא נישכח להעביר אותם אחד לשני.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם
זה הדבר הכי דבילי שראיתי .ניב

מה יקרה אם הרכב ייגנב? לגנב יהיה רכב + רשיונות וביטוח.

זה לא חכם להשאיר את רשיונות הרכב בתוך הרכב.

פורסם

היה בארנק של אבא ואיזה תקופה היינו[אני ואחי] נוסעים בלי רישיונות רכב על הרכב[אוי גוועלד],

אחרי שיחת בירור קלה[ביני לבינו], הרישיונות באוטו,

למי יש כוח כל הזמן לרוץ אחד אחרי השני ותביא רישיונות קח רישיונות, זה סתם מתבלה יותר מהר,

וראבק, שייגנבו תרישיונות, יזייפו אותם, יוציאו דרכם איזה מחמוד מהארץ, אבל אני לא גם בהרלם,

לכן, הרישיונות תמיד ברכב.

חבר שלי עובד בשיטה הזאת, וכל פעם שהוא צריך לצאת עם האוטו הוא מתחיל לרדוף אחרי אמא שלו בפארק ומבקש את האנרק שלה, לא פרקטי.

דורקי, מהרגע שמספר רכב מוכרז כגנוב,

איי קרמבה, שום דבר לא יעזור למר גנב.

----

פורסם

שכחתי לציין שאני כבר שנים רבות משאיר את ( הרשיונות רכב ) ברכב , ולאחרונה עלה הנושא ביני לבין חבר שנושא עימו את הרשיונות בארנק .

dorki מה יכול לקרות במקרה שהרכב נגנב יחד עם הרשיונות שלו , אתה יכול להבהיר ולבאר את ההבדלים בין רכב שנגנב עם ובין רכב שנגנב בלי .

לפי מיטב הבנתי - לחברות הביטוח אין הנחיה בנושא , ותקנו אותי אם אני טועה .

פורסם

אין שום צורך אמיתי לשאת אותם איתך, יש סיכוי הרבה יותר גבוה שהם יאבדו כשם אצלך בתיק או בכיס, מאשר שהם ייגנבו יחד עם הרכב.. :?

PEUGEOT // 306

פורסם

מה זה משנה?

הרשיון רכב והביטוח חובה לא משנים כלום עד שאין שוטר שעוצר אותו לבדיקה..

אם השוטר עוצר אותו לבדיקה, בין אם יש ביטוח חובה וטסט ובין אם לאו, הוא יבדוק את הרכב במסוף..

אם יש ולא דווח כגנוב - ישחרר אותו.

אם אין ולא דווח כגנוב - ישחרר אותו ומקסימום יתן לו קנס/הודעת התייצבות להצגת מסמכים בתחנה תוך X שעות.

אם יש ודווח כגנוב - יעכב אותו לבדיקה.

אם אין ודווח כגנוב - יעכב אותו לבדיקה.

אין הבדל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יכול להיות גם שהרכב נגנב בלילה עם הרשיונות והביטוח, ובעל הרכב ישן, ורק בבוקר הוא מדווח שנגנב.

אז בינתיים הגנב יכול לנסוע עם הרכב לשטחים, ואם יעצור אותו שוטר הוא יראה רישיון רכב+ביטוח, והשוטר לא יעכב אותו מפני שהרכב לא דווח כגנוב.

פורסם

לוקחת אותם איתי לבית, היה ו חלילה נגנב אני מעדיפה שאולי הסיכוי הקלוש ששוטר יעצור אותו ויבדוק את הרכב יפעיל שיקול דעת ויעכב אותו לתחנה.

אותו הדבר תקף לרישיון נהיגה שנמצא תמיד בתיק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הכי פשוט וחכם לעשות זה להשאיר את הרישיונות ברכב ולרשום או לזכור את מס הרישוי ככה לא תאבדו אותם וגם לא תשכחו אותם ,במקרה של גניבת רכב המשטרה רק תצטרך את מס הרכב ובקשר לביטוח יש להם את העתק של פוליסת הביטוח וזה מספיק להם.

פורסם

לאן שאני הולך - הרישיון הולך איתי. לא משאיר דבר ליד הגורל.

פתרון אפשרי לאותם אלה שרצים אחרי אמא כדי להספיק לקחת ממנה את הרישיון: להוציא את הרישיון מהתיק יחד עם המפתחות. ככה אף אחד לא שוכח אותם אצלו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרישיון קבוע בארנק, הביטוחים נשארים ברכב.

הסיבה? עם רישיון הרכב הרבה יותר קל לגנב לזייף את הרכב ולהעביר אותו הלאה בזהות שאולה.

עם הביטוח הוא יכול, במקסימום, להזמין גרירה הביתה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה זה משנה?

הרשיון רכב והביטוח חובה לא משנים כלום עד שאין שוטר שעוצר אותו לבדיקה..

אם השוטר עוצר אותו לבדיקה, בין אם יש ביטוח חובה וטסט ובין אם לאו, הוא יבדוק את הרכב במסוף..

אם יש ולא דווח כגנוב - ישחרר אותו.

אתה צודק.

רק מה, אני מנסה להקשות קצת יותר על הגנב. גנב בלי רישיון וביטוח ירגיש פחות טוב מגנב שהמסמכים ברשותו.

יתכן שמדובר בהבדל שולי ויתכן שאין הבדל כלל.

בדרך הזו אני מרגיש טוב יותר.

פורסם
אתה צודק.

רק מה, אני מנסה להקשות קצת יותר על הגנב. גנב בלי רישיון וביטוח ירגיש פחות טוב מגנב שהמסמכים ברשותו.

יתכן שמדובר בהבדל שולי ויתכן שאין הבדל כלל.

בדרך הזו אני מרגיש טוב יותר.

טוב, אבל חשבתם אולי להחביא את המסמכים ברכב?

אתם לא חייבים לתלות אותם על ההגה, או לשים על המגן שמש.

אפשר לדחוף אותם לאיזה חור באוטו, ככה שגנב לא ימצה, אבל אתם תדעו איפה זה ולא תצטרכו ללכת עם

זה לכל מקום. :lol:8)

I :inlove: MY Mitsubishi

• תוכן חדש...