Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לגבי תאונה שעברתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה בעודי נוסע לכיוון הפחח לאחר שדפקו לי את הרכב :x

אני ועוד רכב שהיה מלפני נעצרים לפני מעבר חצייה.

באותו רגע נכס בי רכב במהירות ומעוצמת הפגיעה נכנסתי ברכב שמקדימה.

לרכב שמקדימה לא נגרם נזק כלל ולרכב שמאחורה נזקים קלים. ואני? עם רכב מעוך משני הצדדים.

החלפנו פרטים ונפרדנו לשלום. אני לא עירבתי משטרה (לא יודע מה עבר לי בראש)

לאחר בדיקה אצל שמאי מתברר שהרכב נפגע בשאסי ויש להורידו מהכביש.

כעבור כמה חודשים ועם הרבה שיחות לביטוח, מודיעים לי מחברת הביטוח שהצד הפוגע מוכן לשלם רק את החלק האחורי.

לדבריי הביטוח הבנאדם טוען שלפני שהוא נכנס בי מאחורה, אני כבר פגעתי ברכב שלפניי. אז יוצא מכך שהוא כאילו לא אחראי על הדפיקה מקדימה.

לפי הערכת השמאי הרכב שווה 15,000 ש"ח. הביטוח שלו מוכן לשלם לי רק 5,000 ש"ח.

כרגע התאונה עברה לטיפול של עורך-דין ואפילו הוא לא יודע מה לעשות.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אם יש לך את פרטי נהג הרכב הראשון (שהיה לפניך) אז פנו, אתה או העו"ד שלך וקבלו ממנו תצהיר שהוא שמע את הפגיעה במכוניתך ומייד אח"כ פגעת במכוניתו. זה הרצף של הארוע כפי שהיה לדבריך בפועל.

נראה לי שהעו"ד אינו מעוניין לעבוד ממש במקרה הזה.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

היה לי מקרה ממש דומה בגלילות רק שעמדנו ברמזור וגם אני הייתי הסנדוויץ.

למזלי הנהג הראשון עזר לי(היה לי את הפרטים שלו) ולאחר שיחה איתו הוא כתב לי תצהיר לחברת הביטוח שעמדנו ברמזור אדום שנינו והנהג מאחורי דחף אותי עליו -הנהג שפגע בי טען שהיינו בנסיעה ואז היה יוצא מצב כאילו אני לא שמרתי מרחק מהרכב לפני ולכן במכה מקדימה שלי ובנזק של הרכב הראשון אני הייתי אשם.למזלי ההזקן החביב שהיה ברכב הראשון עזר לי.

לכן אני מקווה שיש לך את הטלפון של הרכב הראשון ,דבר איתו,תסביר לו את המצב ואז אם הוא יעזור לך זה כבר יהיה קל,כנראה לא תצתרך להגיע לבית משפט והם ישלמו לך כל מה שמגיע לך.

פורסם

יש לי את הפרטים של הרכב הראשון.

אם אני לוקח ממנו תצהיר למי אני מגיש אותו לחברת הביטוח של הפוגע או שלי?

כי ברגע שהודעתי לביטוח שאני לא מסכים לקחת את הכסף הם סגרו את התיק מבחינתם.

פורסם

זו לא פעם ראשונה שחברות הביטוח מנסות לעשות את זה כדי לחסוך הוצאות. זה בדרך כלל לא הולך להן (חפש ב- YNET כתבות על מקרים דומים)

תשיג תצהיר מבעל הרכב הקדמי - לפחות תצהיר שלרכב שלא לא קרה כלום (מה שיפריך את הטענה של הנהג הפוגע שהאוטו שלך בלם בפתאומיות עקב המכה).

בכל מקרה - תבע אותו בתביעות רגילות (נזק למכונית + אבדן ימי עבודה + עגמת נפש + הוצאות...)

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

חברת הביטוח חייבת לשלם לך כל סכום שאינו שנוי במחלוקת.

תזכיר להם את זה ותקליט את השיחה

כי בסופו של דבר, אם תגיעו לבית משפט, שלא יצא מצב שהן יגידו שאתה אמרת הכל או כלום.

לבן, אם חברת הביטוח מוכנה לשלם על הפגיעה מאחור, תודיע להם שאסור להם להתנות איתך תנאים של ויתור על תביעות בענין הפגיעה מקדימה.

חברת ביטוח מנסות תרגילים שונים, כי הן יודעות שברוב המקרים מי שצריך את הכסף יתקפל ויקח מה שזורקים לו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא יודע באיזה סוכנות אתה מבוטח אבל לרוב הם אמורים לעזור לך במצב כזה.

במידה והם לא מוכנים ,בקש את מס' סוכנות הביטוח של האדם שפגע בך או האדם הספציפי במידה ויש את הטלפון שלו שמטפל בתביעה הנ"ל בסוכנות ותנהל איתו לבד את המשא ומתן,

אם יש לך תצהיר של הנהג השראון שמעיד לטובתך ,לא תהיה להם ברירה אלא לשלם כי אם הם יגיעו לבית משפט הם יפסידו כספים נוספים.

• תוכן חדש...