Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מה נשמע חברים? :)

חבר שלי קנה רכב, כריזמה שנת 98 ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה גודל הרמקול הקדמי.

הוא מעוניין במגבר ורמקולים קדמיים בינתיים, אבל כדאי שהמגבר יהיה בעל 4 ערוצים לתוספות עתידיות. ר"ד יש. אולי אם אפשר לדחוס 6X9 בשביל קצת באס, גם טוב. אני חיפשתי קצת ביד שנייה ומצאתי דוטק מק2 במחיר נחמד, אבל השאלה שלי היא האם הקומפוננט טוב? לא שמעתי אותו (טוב, כן, אבל אני לא זוכר), והפולס מאוד איכזב אותי. ראיתי כמה מגברים כמו הJBL 75.4 אבל הייתי רוצה לשמוע את עצתכם, אולי ישנן עסקאות טובות יותר.

תודה!

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

משה ב1500 ש"ח לא נראה לי שתמצה משהוא יותר זול ידיד לגבי גודל הרמקולים ברכב הנ"ל מיקדימה זה 4" ומאחורה זה 6 וחצי לגבי פיתרון נוסף אני אתן לך קישור אכשוו.http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=135638

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

תודה רבה על המידע. 4'' זו בעיה... הפוד שבנית נראה ממש טוב, אבל לבחור אין כסף לדברים כאלה. הוא מאלה שרוצים "לשמוע טוב", מבלי להשקיע הרבה. אני הודעתי לו שב1500 אי אפשר לעשות הרבה. ה75.4 והמורל דוטק נראה לי סביר ב1500 ללא התקנה, אבל ה4'' בעייתי... תודה בכל מקרה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מניסיון אישי וזיכרון לא הכי טוב

מקדימה יש רמקולים 4 אינצ' שנמצאים על הדש בורד ועוד 5 ורבע בדלתות (או 6.5) הקידמיות

מאחורה בדלתות יש מקום לחתוך(שקע בדלת) ובבגז' אין 6X9 אבל אפשר לחתוך (אצלנו חתכנו )

היתי מגדיל קצת את התקציב(מחכה וחוסך עוד ) וקונה משהו יותר חביב

• תוכן חדש...