Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברשותי רנו19 1.4 שנת 94 בזמן האחרון=בעיית התחממות.

לאחר נסיעה ממושכת האוטו מתחמם יתר על מידה ניתן לשים לב לבועות במיכל מים ירוקים וכן העלמת המים(אוויר במערכת). שמתי לב כי יש נזילה לפי כמה טיפות של מים ירוקים מתחת למנוע.

עכשיו לשאלה שלי

-החלפת הצינורות של המערכת היא בעייתית ואיפה ניתן להשיג צינורות כאלה? (אני כמעט בטוח שזה אחד מהם)

-איך מוציאים אוויר מהמערכת על מנת להחליף מים?

-הסיבה להתחממות יכולה להיות בגלל שהמערכת אינה אטומה לחלוטין?

תודה לעונים, :lol:

פורסם

כמה דברים :

1- פנה למכון רדיאטורים לבדיקת מע' הקירור בלחץ לאיתור נזילות ותיקונן: צינורות מים פלנץ' טרמוסטט ועוד.

יש לבדוק גם את מצב הטרמוסטט ולהחליפו במידת הצורך.

אם הרדיאטור סתום /יש קורוזיה יתכן ותצטרך לנקות את מע' הקירור.

2- בועות יכולות להצביע על כך שאם הוחלף לאחרונה נוזל קירור לא בוצע ניקוז אוויר כנדרש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הוחלף נוזל הקירור אבל לא בוצע על ידי ולכן הייתי רוצה להחליף שוב ולנקז את האוויר באופן יסודי יותר.

אבל אני לא יודע איך...

פורסם

4. מנוע ENERGY 80 אני מניח....? אם הרדיאטור סתום ספק אם תמצא מישהו שיסכים לפתוח ולנקות אותו (מאוד קשה, אני לא מצאתי אחד בזמנו). מפירוק עולה כ-200 ש"ח , או לחפש תחליפי חדש. אל תטרח לפרק.....

באנרג'י יש נק' ניקוז אויר אחת הנמצאת ברדיאטור מעל לצינור עליון שלו (זה שמגיע מהראש), פתח אותו ותן לאויר לזרום עד שיוצאים מים (ירוקים/אדומים/צהובים/ מה ששמת ). אח"כ עליך להריץ את המנוע בסרק (לאחר מילוי מים) עם מכסה מיכל עיבוי פתוח ולתת לאויר למצוא את דרכו החוצה.

תן תשומת לב יתירה כי המנוע הזה רגיש מאוד לחום, ואם הוא יתחמם הוא יעשה לך הרבה בעיות, גם בתיקון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אשמח לראות שלבים מדוייקם להחלף המים וניקוז האוויר, על מנת שלא לחזור שוב על אוויר מיותר במערכת.

אם דבר זה לא יעזור אפנה למוסך. תודה.

פורסם

כל מה שאמרתי קודם נגע למנוע שהיה לי , והוא E6J , עד כמה הם שונים איני יודע, אני מניח שהשינוי לא כזה גדול.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...