Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנ"ל יש צבע ירוק מטאלי.

הרכב שלי סובל קשות מדהיית צבע במכסה המנוע בשטח קטן יחסית ובמכסה תא המטען כולו.(רק מלמעלה).

עשיתי חיפוש וראיתי שממש לא מומלץ לצבוע עם ספריי צבע אך יחד עם זאת אני חושב שלהשקיע לפחות 1000 ש"ח בפחחות זה סתם מיותר,הרכב שנת 97 וזה בטח לא יעלה ולא יוריד מערך הרכב מה עוד שאני לא אחזיק אותו יותר מעוד שנה.

הבעיה היא שאני פדנט בדברים האלו וזה פשוט מפריע לי בעיניים לראות את הרכב ככה.

האם בגלל שאלו שטחים קטנים ניתן בכל זאת להשתמש בספריי צבע או שחבל על הזמן שלי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השאלה עם הצבע שרוף או דהוי??

נניח שהצבע שרוף , אז אין באפשרות ללכת לפחח ולבקש ממנו שיצבע רק חלקים קטנים בגלל שזהו צבע מטאלי ולכן עליו לצבוע חלקים שלמים (גג, דלת וכדומה)

אני היום השקעתי באונו שלי 500 שקל וצבעתי את כל הגג של האוטו , רואים קצת הבדלי צבע אבל אני מאמין שעם הזמן זה ישתפר אני ינסה גם לשפר את הרמה של צבע של האוטו על ידי ווקסים וכו' בכל אופן זה עדיף על צבע שרוף, במיוחד שאנחנו עוד מעט בחורף

אם אתה פדנט הייתי ממליץ לך ללכת לפחח ולהשקיע קצת באוטו גם אם זה לא יעלה לך את המחירון של האוטו, זה יעלה לך את הכיף לבוא ולראות את האוטו נראה טוב .

• תוכן חדש...