Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אאא סליחה לא ראיתי שיש לך פיזו

אפשר להתקין בכל מקום עדיף שלא בדלת בגלל הלחות והרטיבות זה יהרוס את הקרוס

פורסם

לא הבנתי מה הקטע של הלחות והרטיבות. לי יש מורל פולס שמותקנים כבר בערך שנה+- בדלת עם הקרוס והכל ושום דבר לא קרה להם.

בכל מקרה, אם לא בדלת, אתה יכול למקם את הקרוס בבגאז'.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אם זה קרוס של קומפוננט אז עדיף כל קרוס בדלתות (במידה והקומפוננט קדמי), קרוס שמשמש רמקולים או סאב לדעתי משתלב יפה יותר בבגאז' יחד אם המגבר/ים

פורסם
אם זה קרוס של קומפוננט אז עדיף כל קרוס בדלתות (במידה והקומפוננט קדמי), קרוס שמשמש רמקולים או סאב לדעתי משתלב יפה יותר בבגאז' יחד אם המגבר/ים

בדיוק כמו שאני חושב...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אפשר להתקין קרוסים בדלתות, אבל תלוי איפה.

ראיתי פעם זוג קרוסים שהיו מותקנים במקום לא טוב. לא נעים.

אם יש אפשרות - תא הנהג \ מטען הוא מקום עדיף בהרבה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדיוק מה שבאתי לרשום.

תא מטען , שוב איתמר מקדים אותי .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אולי אתם יודעים איפה אפשר לראות תמונות להדגמה ?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

בתא מטען בלבד! ליד המגברים לטעמי הכי טוב ומומלץ. ככה גם לא צריך לשחק יותר מידיי עם החיבורים, וככה גם הקרוס לא בסכנה של לחות\רטיבות\מכות(במקרה שהקרוס השתחרר!) וכו' וכו'.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כן אבל מה אם אין מגבר ?

טוב אני דיי צעיר כאן וקראתי כבר המון ת'רדים.

אולי אני מפספס משהו , סליחה שאני מתעלק על השרשור אבל ...

חייבים להתקין עם הקומפוננט מגבר ?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אם אתה רוצה לנצל את הסט אז כן, עדיף ומומלץ מגבר. אם אין לך מגבר, בכל מקרה זאת ההצעה שלי להתקין את הקרוסים בתא מטען. אם לא נוח, תתקין בדלתות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם מדובר בקומפוננט קדמי שמוגבר פסיבית ניתן להתקין את הקרוס בתא הנוסעים מקדימה (קיק פאנל ומאחורי תא הככפות)

אתה נמנע מרטיבות בדלת וחוסף חיווט כפול מתא המטען.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

טוב, אני רואה שהרבה תגובות הם על התקנה בתוך הדלתות.

מבחינה מקצועית זה לא נכון.

ויש לזה כמה סיבות.

1.דלת זה לא דבר אטום, נכנסים לשם מים ולכלוך בכמויות, לא סתם בכל דלת של רכב יש פתחי ניקוז.

2.חיווט נכון לקרוס יהיה לפחות 2.5מ"מ לINPUT + לפחות 1.5 מ"מ, להעביר את זה בדלת זה לא קל ולא נוח לעבודה, שלא נדבר על קרוסים שמחווטים בבי-וואיר.

3.כיוונים, על מנת לכוון סט צריך לכוון את הפאזות האקוסטיות הנכונות, כיווני חיתוכים ע"י הג'אמפרים הפנימים, וכמובן שינוי נקודות חיתוך כמו בקרוסים של מורל, כאשר כל זה מתבצע תוך כדי שמיעה, וכשהדלת סגורה זה פשוט לא ניתן.

וזה לא רעיון נוח לעבודה של כל פעם לפתוח את הדלת.

4.פתיחה של פלסטיקה ברכבים יכולה להיות לא פשוטה,מסורבלת ואם בטעות נשבר קליפס או איזה מגרעת זה בעיה, למה להכנס לזה מלחתחילה.

אני ממליץ על מיקום של הקרוסים מאחורי הקיק-פאנלים אם יש מקום,מאחורי התא כפפות אם יש מקום, ובחלק מהרכבים יש אפילו מקום בתוך הקונסולה.

עוד מקום לפעמים נוח תלוי בכמה הרכב גדול- אפשר לשים את הקרוסים מקדימה מאחורי הריפודים של החלק שמחבר בין התא הנוסעים לקיר אש,מתחת לשטיחים.

אני ברכב הקודם שלי שמתי את הקרוסים בתוך התא כפפות.

under construction..

• תוכן חדש...