Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר חלש שאחמד לא ישמע...:wink:

:roll::?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מי שרוצה באמת לשרוט בן אדם, ולא סתם להחזיר לו ישים את המוסיקת פתיחה של התוכנית הוותיקה "קרובים קרובים" ב-REPEAT כל היום.

הערס יתחרפן.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אגב, רוב מאזיני המזרחית הם ערסים, כמו שרוב מאזיני המטאל הכבד הם פריקים. אין עם זה שום פסול לדעתי.

:|

אין מילים

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

מירן, אל תחלוק את הסודות שלנו...:wink:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

הכי טוב זה לדבר איתו ביפה ואני מדבר מנסיון אישי כשמעירים לי על מוזיקה וכשאני מעיר... לא עובד תתחיל לשחק לו בחשמל...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

איך שכולם פה גזענים זה מדהים! חשבתי כבר שעברנו את זה.

לפחות שהגזענים פה יקומו ויגידו שהם כאלה, ואני עוד חשבתי שזה חלף כבר לפני שנים אבל מתברר שלא!

אתם פשוט נשארים פוליטקלי קורקט, אבל כל מי שקורא את השרשור יודע למה אתם מתכוונים. אז שיהיו לכם סוף סוף חוליות בגב ותעמדו ישר ותגידו את מה שאתם חושבים ואל תהיו רכיכות על גבי הפורום.

באיזו קלות אפשר להדביק לבן אדם את הכינוי "ערס" וממש לפסול אותו תוך שניה על הסף, מה? כל אדם ששומע דכאון\מזרחית\יש לו הונדה\במוו הוא ערס? וערס זה פשוט בן אדם תת רמה, זה ממש הפירוש.

אני מסכים לזה שיש את האנשים האלה ששומעים כל סוג של מוזיקה, ומפריעים לאנשים לישון או פשוט לחיות, כי המוזיקה בווליום גבוה והאנשים האלה שומעים אותה תוך כדי צעקות\זעקות ניפוץ בקבוקים על הכביש\מדרכה - הם אנשים תת רמה וערסים וצריך פשוט לחנך אותם מחדש בכל צורה שתגרום להם לחשוב על מה שהם עושים.

אבל לקרוא לכל אחד ששומע מוזיקה מזרחית ערס מסריח, מי אתם שתחליטו לאנשים אחרים מה לנגן במערכת שלהם?

באופן עקרוני, אני ממש לא סובל רוק ומטאל והבי מטאל וה' יודע מה האנשים פה שומעים, אז אני קורא למוזיקה שלהם זבל ולהם זבלים, פריקים מסריחים שצריך לזרוק אותם יחד עם המערכת שלהם לים?

אז הבן אדם שומע מזרחית בפול ווליום, גם לי זה יכול להפריע בכל שעה ביום, אבל מה זה משנה אם זה מזרחית או כל שיר אחר בלועזית? אם זה היה שיר שאני אוהב אז הייתי שר יחד עם הזמר ואם לא אז זה הופך אוטומטית למטרד? איך אתם חיים עם צביעות שכזאת? ואם הבן אדם שומע כל סוג של מוזיקה בפול ווליום, אז גם אני צריך לרדת לרמה שלו ולהשמיע גם אני מוזיקה בפול ווליום במערכת שלי בתור קונטרה? אז אני הופך להיות בדיוק כמוהו. ומה עם שאר השכנים? להם אין חיים?

כמעט כל שרשור כאן על שירים הופך לבמה לכל היפי נפש האלה ששומעים את המוזיקה ה"איכותית" שלהם עם המסר ה"נכון" שלהם שמשמיצים על הדרך את המזרחים עם המוזיקה הלא מפותחת שלהם.

אין הבדל בין מישהו ששומע מזרחית בפול ווליום לבין מישהו ששומע הבי מטאל בפול ווליום, בשניהם צריך לירות בראש.

אבל באמת, תפסיקו עם כל הסטיגמות, אתם סתם מוציאים את עצמכם טיפשים בכל פעם מחדש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

הכנסת לי מילים לפה והוצאתם אותי היטלר.

לא אמרתי כל, אמרתי רוב - רוב הקהל של המטאל הוא סוג של "פריקים". החברים הכי טובים שלי שומעים NIGHTWISH CHILDREN OF BODOM, METALLICA וכו'. אני שומע הכל חוץ ממזרחית, מטאל (כבד), וחפירות פסיכודאליות, חברים טובים אחרים שלי שומעים רוק ישראלי בכלל ומכורים לגלגל"צ.

האם אני מקטלג? כן, אבל לא לרעה. אין לי שום בעיה עם אף אחד - כל עוד לו אין בעיה איתי.

עכשיו תגידו לי אתם - מטאל, כבד, ברובו מזוהה עם הפריקים, נכון? נכון.

מזרחית - מזוהה עם ערסים? לא ככה? ואני לא אומר ערסים בתור קטע גזעני - ערסים זה לא בדיוק גזע - מי שהופך את המילה ערס להערה גזענית הוא כנראה גזען בעצמו - למה? כי אתם אלה שמשייכים את זה לעדות המזרח. מבחינתי גם חבר'ה ממוצא רוסי יכולים להיות ערסים (ויש הרבה כאלה). *אני נולדתי בבילארוס אגב, שנחשבת בימינו בירת טרור - אז תרגישו חופשי :)*

לכל מוסיקה יש את הקהל שלה, ממנו היא בעצם נוצרת. כיון שהקהל בונה את המוסיקה. זה טבעי והגיוני, אין כאן עניין של גזע, אלא השתייכות לזרם, לקבוצה. ראיתי כבר אנשים ממוצא מזרחי קופצים בהופעות של להקות פאנק רוק ישראליות וראיתי אשכנזים קופצים בהופעות של שרית חדד ושריף. הכל עניין של טעם אישי.

אני אישית קופץ רק בהופעות של פייטלס :).

בקיצור - מה שאני מנסה להגיד כאן - אתם הכנסת את הגזע לתוך המילה ערס, אני רואה בזה סוג של תרבות - זאת זכותם של אנשים לחיות את חייהם כך.

גם פריק זה סוג של דרך חיים.

לא משהו פסול, אם כולנו נלבש ג'ינס וטישרת יהיה פה משעמם.

נ.ב.

לפני שאתם קוראים למישהו אחר גזען - תחשבו על הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם רואים עונדה עם מזרחית בפול ווליום.

דני.

נ.ב.נ.

אני מצטער אם פגעתי במישהו או שבטעות יצאתי גזען שוב, בכל זאת 5וחצי בבוקר, זאת לא הכוונה בכלל. והיה לי חבר טוב ממוצא אתיופי, ויש לי ימבה חברים ממוצע מזרחי, וים חברים רוסים ואשכנזים ואפילו מכר ערבי... אה והיה לי חבר מסין. אני שופט כל אדם לעצמו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

mcyossi הנה בן אדם מבין עניין!! כל מילה בומבה!!

אתם התחלתם עם גזענות, אני מתערב שאלה שאמרו "מזרחית מסריח" הם אשכנזים.

בלי גזענות אבל ככה זה נראה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ואחרי זה אתם נעלבים ממני...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באיזו קלות אפשר להדביק לבן אדם את הכינוי "ערס" וממש לפסול אותו תוך שניה על הסף, מה? כל אדם ששומע דכאון\מזרחית\יש לו הונדה\במוו הוא ערס? וערס זה פשוט בן אדם תת רמה, זה ממש הפירוש.

אבל לקרוא לכל אחד ששומע מוזיקה מזרחית ערס מסריח, מי אתם שתחליטו לאנשים אחרים מה לנגן במערכת שלהם?

אז הבן אדם שומע מזרחית בפול ווליום, גם לי זה יכול להפריע בכל שעה ביום, אבל מה זה משנה אם זה מזרחית או כל שיר אחר בלועזית? אם זה היה שיר שאני אוהב אז הייתי שר יחד עם הזמר ואם לא אז זה הופך אוטומטית למטרד? איך אתם חיים עם צביעות שכזאת?

אין הבדל בין מישהו ששומע מזרחית בפול ווליום לבין מישהו ששומע הבי מטאל בפול ווליום, בשניהם צריך לירות בראש.

יוסי.

יוסי תגיד את האמת, בינינו כמה פעמים בשנים האחרונות שמעת רכב או מישהו ששומע בפול ווליום : הבי מאטל? רוק? שנות ה80? או כל סוג מוסיקה אחר שאינו שירים בשקל וחצי מה MTV ושירי מזרחית כבדים ע"ע שימי המלאך ושאר השמות שצריכים להיכנס לפנתאון המוזיקה העולמית? ב99 אחוז (כן זה 99, ביצעתי את הסקר) מי שעובר מתחת לבית שלי עם מוסיקה בפול ווליום זה מי ששומע את מוסיקת היללות, AKA מוסיקה מזרחית. בשאר המקרים זה או שירי ראפרים WANNABE (ע"ע טימברלנד) או כל מיני "טראנסים" של עופר ניסים. אהה כן והיה מקרה אחד שבו עבר איזה ערס עם יונדאי ושם סלטנס אוף סווינג. ברוב המקרים מוזיקה מזרחית שומעים מזרחים. מה בדיוק מפליא פה? אם היה עובר רכב ושומע מוזיקה ברוסית לא היית קורא לו רוסי? ברוב המקרים מישהו אחר יכול לשמוע מוזיקה ברוסית חוץ מרוסי?

אני מסכים שמי ששומע הבי מטאל או הסימפוניה ה 5 של בטהובן בפול ווליום צריך לקבל את אותו העונש כמו מי ששומע את ציון גולן,לא מעניין כאן סוג המוסיקה כי אם העובדה שזה בפול ווליום, פשוט ברוב המקרים המוסיקה היא מזרחית.

ROOONEEYY

• תוכן חדש...